Maraton szosowy Trzebnica.
Started By
Jakob
, 15 Jan 2011 12:45
326 replies to this topic
Posted 22 April 2011 - 21:27
Ja raczej widze kolejność inną, tzn M3 M6 M2 M5 M4 - no ale cóż , zerknij na klasyfikacje z poprzednich lata i przeanalizuj ... ;-)
Co do mieszania 135 i 270 - IMO masz racje ;-)
Mieszanie MTB i szosy mi osobiście nie przeszkadza ...
Co do pikczerów z tymi dziurami ... trchę tego jest i trzeba faktycznie uważać ....
Co do mieszania 135 i 270 - IMO masz racje ;-)
Mieszanie MTB i szosy mi osobiście nie przeszkadza ...
Co do pikczerów z tymi dziurami ... trchę tego jest i trzeba faktycznie uważać ....
Posted 22 April 2011 - 21:32
emer widziałem, że "dziadki" wcale takie złe nie są, ale nie powiesz mi, że M3 to najsłabsza kategoria 
a tak w ogóle to jedziemy w prawo czy w lewo względem mapy? :mrgreen:
co do fotek - najbardziej przerażają mnie bruki bo to nie jest kostka brukowa tylko średniowieczne kocie łby :-x
a tak w ogóle to jedziemy w prawo czy w lewo względem mapy? :mrgreen:
co do fotek - najbardziej przerażają mnie bruki bo to nie jest kostka brukowa tylko średniowieczne kocie łby :-x
Posted 22 April 2011 - 21:55
1. travisb - 270km na Peritus'ie
2. XubiX - 135km na Białym Specializedzie [żółto-biało-czarny strój interkol]
3. Deadi - 135 km - czerwona owijka
4. czonk86 - 270km - czarno- czerwony trek i strój w tych samych kolorach.
5. Jakub123 - 270km - biało-niebieski Trek. Koszulka by Lidl albo Discovery
6. Mati213 - 135km - Srebrno-niebiesko-czarny Decathlon, biało-niebiesko-czarny strój Volvo
7. wober - 135 km największy KOX Trek SLR 1500 Niebieski i kółka American. Koszulka centrumrowerowe.pl ;]
8. prescot -135 km - beżowa spinka łańcuchowa
, a tak na poważnie kamerka na kasku
9. Castor Troy - 135km - Czarny Felt + Czerwone Ksyriumy SL i Biało/Zielono/Czarny strój Husarii Szosowej
1o. rowerzysta - 270 km czarny focus
11. emer - 270km, pomarańczowo-czarny Viner Mitus
12. Virenque - 135km, czerwono-czarny Giant, strój Caisse d'Epargne
13. Piotr92- 270km biało-czarny Cross, zielona koszulka
14. maciek1603 - 270km - czerwony VINER, niebieskie spodenki 1008 non stop + bialo czerwona koszula ATS
15. WoodY- 135km biały Felt- czerowna koszulka drużyny szpiku
2. XubiX - 135km na Białym Specializedzie [żółto-biało-czarny strój interkol]
3. Deadi - 135 km - czerwona owijka
4. czonk86 - 270km - czarno- czerwony trek i strój w tych samych kolorach.
5. Jakub123 - 270km - biało-niebieski Trek. Koszulka by Lidl albo Discovery
6. Mati213 - 135km - Srebrno-niebiesko-czarny Decathlon, biało-niebiesko-czarny strój Volvo
7. wober - 135 km największy KOX Trek SLR 1500 Niebieski i kółka American. Koszulka centrumrowerowe.pl ;]
8. prescot -135 km - beżowa spinka łańcuchowa
9. Castor Troy - 135km - Czarny Felt + Czerwone Ksyriumy SL i Biało/Zielono/Czarny strój Husarii Szosowej
1o. rowerzysta - 270 km czarny focus
11. emer - 270km, pomarańczowo-czarny Viner Mitus
12. Virenque - 135km, czerwono-czarny Giant, strój Caisse d'Epargne
13. Piotr92- 270km biało-czarny Cross, zielona koszulka
14. maciek1603 - 270km - czerwony VINER, niebieskie spodenki 1008 non stop + bialo czerwona koszula ATS
15. WoodY- 135km biały Felt- czerowna koszulka drużyny szpiku
Posted 24 April 2011 - 07:03
OutsideR, wielkie dzięki za fotorelacje. To co pokazałeś na zdjęciach spokojnie da się przejechać. Szkoda tylko, że nie pokazałeś na fot. tego odcinka koło Gruszeczki. Jeśli ktoś ma aktualne zdjęcia tego odcinka, to będę wdzięczny za wstawienie ich tutaj.
LUDZIE, opanujcie z tymi listami w jakich kolorach, na jakim rowerze i jakim stroju kto będzie startował. Zapychacie to forum sianem. Nie możecie się po prostu umówić na określoną godzinę w określonym miejscu?
LUDZIE, opanujcie z tymi listami w jakich kolorach, na jakim rowerze i jakim stroju kto będzie startował. Zapychacie to forum sianem. Nie możecie się po prostu umówić na określoną godzinę w określonym miejscu?
Posted 24 April 2011 - 10:09
Ale co Ci przeszkadza?LUDZIE, opanujcie z tymi listami w jakich kolorach, na jakim rowerze i jakim stroju kto będzie startował. Zapychacie to forum sianem. Nie możecie się po prostu umówić na określoną godzinę w określonym miejscu?
To był luźny pomysł na rozpoznanie się na trasie. Spotkać się i pogadać to i tak się spotkamy już na mecie (czy też na dekoracji), bo przed startem raczej z tym ciężko (każdy się do startu przygotowuje w swój indywidualny sposób i często poprostu nie ma ochoty/czasu na zapoznawanie się z nowymi osobami; po maratonie jest większa swoboda na tego typu sprawy, a i można podzielić się wrażeniami z trasy ...).