To jednak chodzi o kask "kask-a" To gdzie więc można go wyhaczyć za połowę ?
Posted 13 April 2016 - 16:35
2x Continental Grand Prix 23x700
Koszyk na bidon elite custom race
Miernik zużycia łańcucha Topeak
STRAVA--->>>https://www.strava.c...hletes/11534325
Posted 15 April 2016 - 18:07
W końcu się przełamałem i też coś dodam W końcu kto mnie zrozumie jak nie forumowicze
Posted 15 April 2016 - 18:10
W końcu się przełamałem i też coś dodam W końcu kto mnie zrozumie jak nie forumowicze
ups.... myślałem że wyskoczy chociaż jakaś miniaturka ;/ skąd wklejacie, że macie miniaturki ?
Posted 16 April 2016 - 00:37
@Lukeskywalker - Fajna ta lampeczka. Pytanko- testowałeś już? Czy faktycznie jest tak bardzo widoczna z daleka szczególnie w dzień?
Jakieś porównanie np. do Mactronic Red Line lub klasycznego WALLE'go lub KLS ELEMENT? (wiem że te dwie ostatnie dają troche po oczach)
Małymi krokami uparcie do celu...
Dd 7 lutego 2017r szczęśliwy tatuś
Posted 16 April 2016 - 08:07
@Lukeskywalker - Fajna ta lampeczka. Pytanko- testowałeś już? Czy faktycznie jest tak bardzo widoczna z daleka szczególnie w dzień?
Jakieś porównanie np. do Mactronic Red Line lub klasycznego WALLE'go lub KLS ELEMENT? (wiem że te dwie ostatnie dają troche po oczach)
Do tej pory używałem zwykłych lampeczek diodowych. Także porównania żadnego do jazdy w dzień. Wczoraj testowałem, w dzień na odległości około 50 m i powiem, że " kosior" tak wali po oczach bezpośrednio jak włączyłem i spojrzałem na nią to, miałem mroczki przed oczami dłuższą chwilę i tak się zastanowiłem czy nie będę wku... kierowców jak mnie będą wyprzedzać. Podsumowując cholernie droga ta lampeczka jak na lampeczkę, nosiłem się z zamiarem jej kupna już dłuższy czas.
Posted 17 April 2016 - 16:25
Małymi krokami uparcie do celu...
Dd 7 lutego 2017r szczęśliwy tatuś