Troche chyba nietrafiona analogia. Co ma jakosc klucza do uzywania przeznaczonegzytek kleju, czy tez uzywania dobrej jakosci szytek? Ale jak juz, to z jakiego powodu mialbym rezygnowac z uzywania super jakosci kluczy na rzecz "tym tez sie da"?
Bo tyle wlasciwe mozna powiedziec u uzytkowaniu butaprenu do klejenia szytek.
Jak butapren dorobi sie takiej opinii jak Mastik one, bedzie tak powszechnie uzywany wsrod pro peletonu jak i amoatorow, beda dostepne testy crr i przede wszystkim jak bedzie przeznaczony do klejenia szytek, to wtedy moze sie zastanowie.
A jak na razie to butaprenem skjeje sobie buta, a do szytek bede uzywal mastika
I zeby zakonczyc dyskusje, patrzac na sile naxbywcza, pewnie dla przecietnego Kowalskiego taka tubka butaprenu i tak bedzie caly czas drozsza niz dla przecietnego Browna tubka mastika
Nasze zakupy
Napisano 21 marzec 2017 - 21:24
Napisano 22 marzec 2017 - 17:31
Czy najładniejszy to kwestia dyskusyjna, ale na pewno jeden z najbardziej zaawansowanych technologicznie. Też się nad jego zakupem zastanawiam.
No mi się podoba, chociaż dotychczas wolałem ostrzejsze kształty i raczej omijałem owalne kaski.
Natomiast ten najbardziej zaawansowany technologicznie kask ma tak bardzo zdupiony system zapinania, że ręce opadają. Nie da się wyregulować pasków, by dobrze przylegały do ciała, wiecznie gdzieś coś odstaje co zresztą dopiero teraz zauważyłem na zdjęciach w internecie. Samo zapięcie na tym poziomie mogłoby być lepsze, np. w swoim Las Victory mam magnetyczne i uważam to za miły dodatek. Tutaj mamy chamski plastikowy zatrzask. Brakuje też bardziej miękkiego materiału pod brodą, czy nawet gąbki.
Napisano 22 marzec 2017 - 21:48
Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka
Napisano 22 marzec 2017 - 22:56
To siodełko do nowego Gianta?
Jeśli chodzi o tasiemki to zdecydowanie bardziej wolę te cieńsze - w moim starym rudzielcu są dość grube i "solidne" ale za to mało wygodne i z ustawieniem jest kłopot. Synthe z tego co porównuję ma chyba niemalże identyczne tasiemki jak Air Attack, ale w obu mi pasują bez większych kombinacji, które musiałem robić w Rudym. Nie zgodzę się z twierdzeniem, że to tandeta, bo swoje zadanie spełniają bez zastrzeżeń.
Focus Izalco, Giant Trinity, Accent CX, Cube Stereo Hybrid 140 HPC Race 750
Napisano 22 marzec 2017 - 23:01
Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka
Napisano 22 marzec 2017 - 23:22
Juz pomijajac co komu bardziej pasuje, to Kask prezentuje duzo wyzszy poziom. W Giro jest bardzo przecietnie.
Napisano 23 marzec 2017 - 01:27
Wysłane z mojego SM-G800F przy użyciu Tapatalka
Napisano 04 kwiecień 2017 - 15:45
Wysłane z mojego HTC Desire 610 przy użyciu Tapatalka
Załączone pliki
- stryjek lubi to
Napisano 05 kwiecień 2017 - 09:26
Buty Sidi Genius 7
i koronka Rotor Q-ring 39T 130 BCD
- impa i Ratonek lubią to
Napisano 08 kwiecień 2017 - 15:53
Jako, że Raso chamsko mnie olało to zamiast ich odzieży pojawiło się Castelli - pierwsze w moim życiu, sprawdzimy czy warte swojej ceny.
Dodatkowo nie mogłem się powstrzymać przed zakupem kolejnej pary skarpetek, tym razem padło na ekipę z Hiszpanii - Pacific i ich kultowy model "Speed/Slow Life" w turkusie.
- impa i lupus lubią to
Napisano 10 kwiecień 2017 - 14:56
@Renton - Jeśli możesz to pokaż zdjęcie z bliska tej owijki jak ją założysz Chodzi mi o jej "strukturę" czy też materiał
Obiecana fotka owijki PRO Sport Control
Owijka dosyć gruba,bardzo łatwo się nawija lub odwija, gdyż pod spodem nie ma kleju tylko taki silikonowy lekko klejący się pasek.Pierwsze jazdy już za mną - mogę ją szczerze polecić (szczególnie jak za takie pieniądze).Ciekawi mnie jak długo będzie taka śnieżno-biała, gdyż jeżdżę w czarnych rękawiczkach?
PRO1.jpg 77,36 KB 39 Ilość pobrań
PRO.jpg 52,57 KB 38 Ilość pobrań