Te buty, to akurat produkcja Giro (;
Nasze zakupy
Posted 23 January 2018 - 19:25
Oj tam, napis jest, a i w oczy razi
Focus Izalco, Giant Trinity, Accent CX, Cube Stereo Hybrid 140 HPC Race 750
Posted 23 January 2018 - 20:36
Te buty, to akurat produkcja Giro (;
Prawda. Giro robi te buty dla Raphy podobnie jak kaski i parę innych rzeczy, co nie zmienia faktu, że są wykonane z najwyższą dbałością o szczegóły. Mam inne buty Giro Empire ACC, te z mojego avataru, i różnice są widoczne w jakości wykonania jak również użytych materiałów na korzyść produkcji dla Raphy.
A dla żony mam to - wykonane dla Raphy przez Camelbak
Posted 24 January 2018 - 12:07
Z postów nabywcy wynika, że chyba kupił dla siebie, więc jeśli są damskie to hmm...
Zresztą wyżej kolega @1415chris pochwalił się równie gustownymi skarpetkami
Dla mnie gejowizna i tyle. Żeby nie było, jestem baaardzo tolerancyjny, do gejów czy lesbijek nic nie mam, ale np. Biedroń mimo że gej, jakoś może wyglądać normalnie, a nie jak p...da.
Ja wiem, że teraz wszędzie w koło pełno wychudzonych chłopców, z zaczesanymi ładnie grzywkami, w za krótkich, przyciasnych spodniach i bez skarpetek. To efekt braku obowiązkowej służby wojskowej. Przeciorać po poligonie i się odechce "ciotowatości" i różowych ciuszków.
Ci z ulicy w zasadzie mnie nie interesują, ale już kolarze bardziej, bo też jeżdżę i mnie to "dotyka". Ogolone nóżki, różowe skarpetki i buty, nosz k..wa! co to ma być ?!
- bmarcin1 likes this
Posted 24 January 2018 - 12:11
Panowie...jedna prośba. Nie róbcie z kolarstwa gejowizny !
Prowokujesz tylko nie wiem w jakim celu. Bo jeśli w celu ustalenia orientacji seksualnej kolarzy to się urwałeś jak z choinki. Odpowiem również prowokująco - Przecież kolarstwo przez niektórych od lat jest uważane za gejowskie: te obcisłe lajkry we wzorki, te wkładki na tyłkach, te ogolone nogi, naoliwione włosy i kremy stosowane przed i po...A opinie takie krążą właśnie dzięki ludziom takim jak Ty którzy, gdy zobaczą wydepilowane nogi i kolor różowy to im się kojarzy dwuznacznie. Kolego beskidbike - życzę Ci więcej uśmiechu i otwartości dla odmiennych przekonań i gustów drugiego człowieka a mniej homofobii.
- Ciachoorsky likes this
Posted 24 January 2018 - 12:30
Co do oceny mojej osoby, to się mocno pomyliłeś, co wyjaśniłem powyżej.
To nawet nie jest gejowizna - źle napisałem, to jest taka zniewieściałość, a mówiąc ostrzej, pizdowatość.
Zobacz sobie na archiwalne zdjęcia kolarzy. Lajkra we wzorki może być, ale zależy jakie. Widzisz tam gdzieś różowe ciuszki, czy koszulki w kwiatki? Kolarstwo to zawsze był sport dla twardych facetów, a nie wylansowanych panów (teraz to prawie pań) wprost ze studia piękności.
Posted 24 January 2018 - 12:38
Dołączam się do życzeń. Czytając większość postów @beskidbike mam wrażenie, że przydałoby mu się przed napisaniem czegokolwiek wziąć kilka głębokich oddechów. A jeśli dalej byłaby ochota się do czegoś/kogoś przypieprzyć, to jeszcze raz powtórzyć procedurę oddechową.Kolego beskidbike - życzę Ci więcej uśmiechu i otwartości dla odmiennych przekonań i gustów drugiego człowieka a mniej homofobii.
- er_te and Szymon89 like this
Posted 24 January 2018 - 12:42
http://polimaty.pl/2...wa-dziewczynka/
I nie cietrzew się tak
Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Posted 24 January 2018 - 12:54
czepiać się koloru butów i podciągać to pod orientację seksualną, to już trzeba na prawdę nie mieć nic innego do roboty
crankalicious.pl - profesjonalne kosmetyki do pielęgnacji roweru
Posted 24 January 2018 - 13:04
A czytałes to co wkleiłeś? Zobacz na sam tytuł Jak nie, to ci pomogę cytatami:
"Podział na różowy dla dziewczynek, niebieski dla chłopców powstał na dobre w okolicach II wojny światowej. W latach 50. panował duch konformizmu i kojarzenia płci z konkretnymi modelami."
"... rodzice nie mogli (?) pozwolić sobie na ubranie małego synka w rzeczy po starszej córce. Trzeba więc kupić dwa komplety."
"Maluchy są bombardowane reklamami, które promują modelowe wizerunki rycerzy i księżniczek. Dzieci rozpoznają swoją przynależność do konkretnej płci w wieku około 3-4 lat. Musi minąć kolejne 2-4 lata, aby były przekonane, że ta płeć sama im się nie zmieni np. przy przebraniu chłopca w sukienkę."
Więc jeśli ktoś jeszcze nie dorósł, to może czas najwyższy Jak mówię, wojska trzeba, to leczy z wielu głupot
Hehe Beskid jak Cię czytam, to się nie przejmuje co tam piszesz dziale o mocy. Obscisle spodnie grzywki różowe buty ogolone nogi Ci przeszkadzają. A może ktoś za pi.zowatą uzna Twoja formę?
A możesz mi powiedzieć co ma wspólnego forma z tym, że wyglądasz na ulicy jak pi..da ?