No coooTy ???!!! Tak słabo! Trzeba naginać 200% normy
Nasze zakupy
Napisano 24 styczeń 2018 - 15:27
Biedne Giro d'Italia - gejoza w najwyższej formie
a z drużyną T-Mobile to już była kumulacja ;-)
Napisano 25 styczeń 2018 - 18:36
Jak buciki? Jakość wykonania? Jakie wrażenia? Pozdrawiam
Jeszcze nie jezdzilem, dopiero po jezdzie bede wiedzial wiecej,
jakość wykonania ok, nie ma sie czego doczepic, nigdzie klej nie wylazi, siatka wyglada po ludzku, dociecia sa zgrbane, a material zewnetrzny robi fajne wrazenie.
na plus rozni sie tym ze na zdjeciu jest ciut inne wnetrze w okolicach piety, bo w rzeczywistosci maja taki srebrny material ktory nie powoduje suwania sie piety gora doł, pewnie niszczy to troche skarpetke.
mam rozmiar 46 i ogolnie mam szeroką stopę i te buty moglyby byc ciut szersze ale zawsze mam problem z tym w innych butach a buty ktore maja mozliwosc wyboru szerokosci nie podobaja mi sie ale na pedalach i tak stopa inaczej sie uklada niz jak stoi sie w takich butach, dlatego cos wiecej bede wiedzial po jazdach
330 zl z przesylka z Francji DPD bezproblemowa.
Napisano 25 styczeń 2018 - 20:04
zamówiłem wieczorem 26 grudnia 17
31 grudnia były już na sortowni w moim miescie, a ze to była sobota to leżały do wtorku 2 stycznia bo 1 stycznia nie rozwozili
czyli tydzień czekałem
Napisano 25 styczeń 2018 - 21:24
Raczej tak
- pimpf lubi to
Napisano 31 styczeń 2018 - 09:59
Wahałem się długo pomiędzy Mantą i Rivale, w końcu wybrałem
I bardzo dobrze. MET robi genialne kaski. Będziesz zadowolony.
Biorąc Rivale obawiałem się, że będzie mało przewiewny, ale było to mylne wrażenie. Przewiew jest doskonały. Ciekaw jestem jak to jest z Mantą - aero kosztem przewiewu i komfortu, czy może jednak nie jest aż tak dramatycznie?
- Born Ready lubi to
Napisano 01 luty 2018 - 19:53
W końcu się zdecydowałem. Cena i darmowa przesyłka, spowodowała, że tym razem nie mogłem przepuścić okazji.
Z plusów, oczywiście wygląd - na żywo wzór robi takie samo świetne wrażenie jak na zdjęciach i niezła jakość wykonania. Ogólnie jednak nie mogę polecić linii Core. Materiał z którego wykonana jest koszulka wydaje się tani. Jest gruby i w ogóle się nie rozciąga. Mam nadzieję, że chociaż trochę oddycha, bo przypomina bardziej "plastikowe" koszulki piłkarskie kupowane na bazarze w latach 90', niż współczesne koszulki kolarskie. Krój też jest średni, koszulka jest bardzo krótka w porównaniu do linii Classic w tym samym rozmiarze, a przez brak rozciągliwości nie układa się najlepiej na ciele. Jak na koszulkę normalnie kosztującą 90e to jestem zniesmaczony.