Okularki klasa
I tu również pozwolę sobie nie zgodzić się 😋
Posted 08 April 2020 - 20:31
Okularki klasa
I tu również pozwolę sobie nie zgodzić się 😋
Focus Izalco, Giant Trinity, Accent CX, Cube Stereo Hybrid 140 HPC Race 750
Posted 09 April 2020 - 18:07
😁
No i tak ma być - jakby wszystkim podobało się to samo, to byłoby... nudno? Różnorodność ma być, z gustami się nie dyskutuje i mamy (jeszcze?) wolność tego co się komu podoba 😃
A właśnie dotarł do mnie Ghost SE 1200 dla młodego - wyrósł z rowerka na kołach 20", miałem przerzucić go na 24", ale nic ciekawego nie mogłem znaleźć, zwłaszcza, że młody jęczał, że na Zwift też chce pokręcić... Większość 24" na jakiś antycznych piastach skręcanych śrubami z 6/7 przełożeniami... Tego na trenażer DD nie da się włożyć. Przypadkiem trafił się Ghost z ramą 34 na kołach 26", po pomiarach nogi młodego stwierdziłem, że powinien być na styk i jak się okazało taki jest:
Z czasem trochę modyfikacji trzeba zrobić, no ale nawet teraz całkiem dobrze toto jeździ
Focus Izalco, Giant Trinity, Accent CX, Cube Stereo Hybrid 140 HPC Race 750
Posted 14 April 2020 - 08:07
Kaseta Sram PG-1170, folia ochronna na ramę Clear Protect, kamizelka z windstoperem Van Rysel
Posted 20 April 2020 - 08:03
Mam owijkę Supacaz czerwono-czarną, szybko się brudzi i ciężko doczyścić Z zakupów kamizelka Endura Pakagilet II.
Posted 20 April 2020 - 09:13
Taki nowy gadżet zamiast telefonu na kierownicy. Edge 130. Do kompletu wjedzie Bontager Ion 200 i uchwyt Topeak Center Mount.
projektowanie wnętrz www.wlodarski.org aranżacje rezydencji i apartamentów
Posted 22 April 2020 - 14:46
to te?
https://evanlite.com.../#configuration
myślałem że zależało Ci na szerokiej obręczy, tak 20mm+
Posted 22 April 2020 - 18:32
Posted 23 April 2020 - 10:03
Taki nowy gadżet zamiast telefonu na kierownicy. Edge 130. Do kompletu wjedzie Bontager Ion 200 i uchwyt Topeak Center Mount.
Super zakup, daj znać tu lub na PW później jak się sprawują oba - i Edge 130 i IoN 200. O lampce myślę a o Edgu jako backup dla 530 też
Posted 23 April 2020 - 10:15
Komplet już na kierownicy. Uchwyt Topeak Center. Mocowanie pod lampkę jest na szynie i dzięki temu można w zależności czy oświetlenie jest mniejsze lub większe regulować docelowe położenie akcesoriów. Jest to standard GoPro więc można tam podpiąć prawie wszystko.
Lampka Ion 200 paruje się z Garminem błyskawicznie. Korzystam z funkcji auto i póki co jestem bardzo zadowolony. Licznik Egde 130 daje możliwość pokazania stanu baterii na ekranie oraz wiązki światła. Korzystam tylko z pierwszego.
O samym liczniku pewnie będę mógł powiedzieć więcej za kilka dni.
projektowanie wnętrz www.wlodarski.org aranżacje rezydencji i apartamentów
Posted 23 April 2020 - 13:21
moja ulubiona oponka w wersji 28. Z tyłu nadal 25 i co na to velomati?
Również jestem fanem Veloflex, ale u mnie na obręczach gości model Corsa w rozmiarach 25 i 28mm. Widzę, że jeśli chodzi o koła to "gust" też mamy bardzo podobny
Ciekawostką jest to, że na obręczy o szerokości wewnętrznej 20mm, opona 25mm ma 25 mm szerokości, a opona 28mm mierzy 28mm na szerokość.