To co piszesz brzmi rozsądnie. W sumie Varia może być niezłym uzupełnieniem lusterka Pozostało czaić się na jakieś promocje.
Po zakupie (pierwszej varii) pożegnałem się z lusterkiem.
Posted 30 April 2020 - 21:19
To co piszesz brzmi rozsądnie. W sumie Varia może być niezłym uzupełnieniem lusterka Pozostało czaić się na jakieś promocje.
Po zakupie (pierwszej varii) pożegnałem się z lusterkiem.
Focus Izalco, Giant Trinity, Accent CX, Cube Stereo Hybrid 140 HPC Race 750
Posted 01 May 2020 - 08:14
Posted 01 May 2020 - 09:32
Przy treningu szosowym nie ma sensu używać lustra gdy mamy radar. Mam lustra w rowerach na których varii nie zakładam (mtb).
Jest jednak kombinacja gdzie używam obu na raz - gdy śmigam na trekkingu razem z żoną - zwykle idę przodem i kontroluję czy ona jest za mną (no chyba, że to podjazd wtedy objeżdża mnie jak chce ;( - jej łyda tureckiego sztangisty robi swoje (no może jeszcze trochę pomaga ten silniczek co ma w rowerku )
Posted 01 May 2020 - 13:06
Jeszcze raz o Varii: przed zakupem obejrzałem chyba wszystkie filmiki i recenzje na YT więc mniej więcej wiedziałem czego się spodziewać. Ale wrażenia z jazdy (o których dużo pisano tutaj wcześniej) i tak przerosły oczekiwania...
Moje odczucia są podobne...wahałem się trochę przed zakupem, no bo wiadomo nie jest to mały wydatek jak na taki gadżecik. Dziś dopiero drugi dzień jazdy z Varią, ale już wiem, że to jeden z lepszych zakupów rowerowych.
Posted 02 May 2020 - 16:57
Te conti to gdzieś po promocji udało Ci się kupić ?
Posted 02 May 2020 - 17:43
Te conti to gdzieś po promocji udało Ci się kupić ?
Zazwyczaj robię raz w roku zakupy w którymś z niemieckich sklepów razem ze znajomymi. Komplet z wysyłką wychodzi w granicach 60-65 EUR. Teraz może nie jest dobry czas na kupowanie za granicą ze względu na słaby kurs wymiany walut ale w normalnych czasach force + attack z Niemiec jest tańsze niż GP 4000 / 5000 z Polski.
Uraz, stosujesz do nich lateksowe detki? Jaka szer. Wew masz obrecze?
Tak, mam dętki lateksowe michelin z decathlonu. Wcześniej miałem Vredestein ale były trochę zbyt delikatne. Obecnie używam fulcrumów zero a tam jeśli się nie mylę jest obręcz 17C
Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll
Posted 05 May 2020 - 21:58
Ostatnie wpisy (sporo tego było) o bagażniku dachowym przeniosłem do właściwego wątku: Transport Roweru - Bagażnik Dachowy i jeśli ktoś coś coś ma do dodania w tym temacie, to proszę o wpisy tam, a nie tu
Focus Izalco, Giant Trinity, Accent CX, Cube Stereo Hybrid 140 HPC Race 750
Posted 07 May 2020 - 19:18
Posted 07 May 2020 - 19:26
Posted 07 May 2020 - 20:07
Posted 07 May 2020 - 20:37