Nasze zakupy
Napisano 12 luty 2013 - 18:51
Mój kolega ma białą nie fizika tylko co innego nie pamietam, ale raczej trochę gorszej jakości. Przez sezon, regularnie czyszczona jest w niezbyt dobrym stanie, trochę wyszarzała. Owijka była z tego co wiem, ludwikiem, jak myślisz to dobry patent?
Napisano 12 luty 2013 - 19:02
koła kosztują 2500zl są nowe....błędne myślenie jeśli chodzi o trzy tarcze to tylko w Polscy każdy jest zawodowcem i większość chce się pokazać to tak jak bym nam przeszkadzał szósty bieg w aucie :mrgreen:Około 3k zł myślę, że dałby radę. Trójtarcza pozostawia trochę niesmak w kwestii wizualnej ;-)
Mi się wydaje, że to nie do końca tak jak 6 bieg w aucie. Trzecia zębatka po prostu komplikuje życie poprzez wymuszanie częstszej zmiany 'biegów'. Po prostu więcej 'klikania' klamkomanetką. Takie jest moje zdanie
Rower ładny tak po za tym
Napisano 12 luty 2013 - 22:54
Uwierz, do jazdy po Twoim terenie w zupełności wystarczą dwa blaty. Spokojnie pojeździsz np. 50/34(30) i 23(25)/11. Dodam więcej, ja na takim zestawie podjeżdżałem pod Orlinek w Karpaczu i było dobrze a jest tam chwilami nawet ponad 6,5º !koła kosztują 2500zl są nowe....błędne myślenie jeśli chodzi o trzy tarcze to tylko w Polscy każdy jest zawodowcem i większość chce się pokazać to tak jak bym nam przeszkadzał szósty bieg w aucie
O! Widzę, że wykasowano moją sygnaturę. To znaczy, że jej treść dotarła. Bardzo mnie to cieszy.
Napisano 13 luty 2013 - 13:20
widelec 4za Zornyc
koła 1997g na Accentach Trailflyer, piastach Novatec, szprychach CnSpoke
opony Continental CycloXKing
kaseta i łańcuch Shimano Ultegra 6700
stery Ritchey WCS Cross
kierownica Ritchey WCS 44cm
pedały Look Quartz
hamulce Tektro CR720
Napisano 13 luty 2013 - 20:31
maccacus, Wyślij mi zdjęcie jak możesz, bo jakoś uwierzyć nie mogę
Potwierdzam, też mam białą Fizika, dokładnie taką jak ma maccacus z tym, że na mojej są czarne napisy fizik. Po 6000 km te czarne napisy troche sie przytarły, tam gdzie najwięcej dotykałem, ale jeżeli chodzi o biel to przetrzesz mokrą szmatką ew. z płynem do naczyń i biel jak nowa.
Napisano 15 luty 2013 - 08:55
http://www.narzedziowiec.com.pl/
Sa to narzedzia najwyzszej klasy ze swiadectwem kalibracji.
Ps. mam nadzieje, ze nie zbanujecie mnie za tego linka
Giant TCR Advanced 0 Modified
V max 102 km/h Dst max 297 km
Napisano 16 luty 2013 - 21:54
Mavic Helium
Mavic HC
[/u]
Mavic Sprint
Sidi Laser Vernice
http://www.zuchlinsk...055&w=400&h=400
Torebka podsiodłowa Lezyne S-Caddy
Pedały 105 5700
Kilka fantów na nowy sezon
- marian666 lubi to
Napisano 17 luty 2013 - 10:22
Mavic Sprint.
Wilier, nie tyle powodzi co chciałem zainwestować w jakość. Spodenki mają rewelacyjną wkładkę, zdecydowanie lepszą od tej w moich badziewnych b'twin...
Wszystkie rzczy były w takich cenach, że zbrodnią było by ich nie kupić. Np. koszulka Mavic Helium- cena katalogowa 600zł, kupiłem ją za 200zł, wszystko jest nowe i nie uzywane.
Napisano 17 luty 2013 - 16:45
Jest kilka możliwości założenia tych gum, są bardzo elastyczne więc praktycznie wszędzie na kierownicy. Mega wygodne - polecam !!
u mnie na prostym odcinku tak to wygląda :
Wymieniłem również gumy na klamkach pod kolor .
Owijka to lizard skins 2,5 mm - rewelacja. Bardzo wygodny i pewny chwyt.