Śmiech to zdrowie - enjoy
Nasze zakupy
Napisano 26 listopad 2020 - 18:45
U mnie od lat zdrowy system: kupujemy coś dla mnie i za równowartość coś dla zony. Może nie liczymy co do centa, ale liczy się zaufanie i świadomość, że kobieta rozumie Twoje potrzeby. Wspólne konto i pełna przejrzystość z powiadomieniami o transakcjach
P.S Na BF ja "dostałem" Varię RTL515, a żona C. Herrera 150ml i dwie bluzeczki
P.S 2 Przy nowym rowerze zasada równowartości nie obowiązuje
- EmPe i samuraj_84 lubią to
Napisano 26 listopad 2020 - 19:29
My też, co do złotówki nie liczymy. Ja w zeszłym roku wymieniłem sobie rower. Żona wspomniała mimochodem, że chce też coś dla siebie. Musiałem kupić jej działkę... Każdy ma teraz swoje hobby! Ja na rower, a ona na działkę. Ja mam lepiej, bo jeżdżę bez niej, a ona czasem zaprosi mnie na działkę na grilla!😀
- artho, Argi i lukaszzsch lubią to
Napisano 27 listopad 2020 - 08:18
A jak to wygląda w praktyce z wkładką z Ali? Jak się to montuje?
Jaw'y mają taki pionowy dzyndzel między noskiem a ramką. Wkładkę montuje się właśnie do tego noska :-)
Ktoś nawet przymocował to do Sutro (mimo, że do nich nie ma dedykowanej wkładki).
https://pl.aliexpres...3c00YOF047&mp=1
Tutaj masz foty jak to jest mocowane i same pozytywne opinie, że dobrze fituje ;-)
A na pewno lepiej wygląda niż to:
I po w/w zabiegu oksy do śmietnika jak Ci się znudzą, bo nie usuniesz tego gówna ze szkieł. A wkładka cyk i wyjęta i można sprzedawać ;-)
Napisano 27 listopad 2020 - 08:32
Ma ktoś z was sprawdzone źródło szkieł do jawbreakera?
Zabuliłem z zakupem szkiełka zimowe warunki i w Polsce nigdzie nie ma, może zagranica albo Ali? Chodzi mi o prizm low light lub zupełnie bezbarwne...
Na olxie za 100zł ktoś sprzedaje czyste:
https://www.olx.pl/o...html#d7b214c043
https://www.o-shop.c...eaker-6995.html
Tu masz więcej wyboru.
Napisano 27 listopad 2020 - 17:19
Ma ktoś z was sprawdzone źródło szkieł do jawbreakera?
Zabuliłem z zakupem szkiełka zimowe warunki i w Polsce nigdzie nie ma, może zagranica albo Ali? Chodzi mi o prizm low light lub zupełnie bezbarwne...
na ebay - GALAXYLENSE- kupowalem do oakley radar--pasuja idealnie .Kupiłem bezbarwne i przyciemniające. Są ok. Nie mają tylko napisow firmy . Czyli nie Kupisz podróbek. Czas przesyłki ok 2 tyg.
Napisano 27 listopad 2020 - 17:29
Koła Farsports Feder:
- wysokość 35 mm, szerokość wewnętrzna 21 mm
- piasty DT 240 EXP (nowy model)
- szprychy Sapim cx ray, przód 24, tył 28.
Obręcze nie wymagają opasek więc waga pokazana jest "efektywna".
- 4gotten, Bzyk, cauchy i 1 inna osoba lubią to
Napisano 27 listopad 2020 - 20:07
na ebay - GALAXYLENSE- kupowalem do oakley radar--pasuja idealnie .Kupiłem bezbarwne i przyciemniające. Są ok. Nie mają tylko napisow firmy . Czyli nie Kupisz podróbek. Czas przesyłki ok 2 tyg.
Ja nie polecam. Po pierwsze to są zamienniki, a nie produkt Oakley. Nie są to podróbki, bo jak zauważyłeś nie mają logo O. Po drugie, u mnie nie pasowały do okularów. Musiałem je spiłować pilnikiem, żeby dało się je w ogóle włożyć. Co do jakości ciężko stwierdzić, bo nie mam porównania do oryginalnych. Wydawały się ok.
Napisano 27 listopad 2020 - 20:08
Koła Farsports Feder:
- wysokość 35 mm, szerokość wewnętrzna 21 mm
- piasty DT 240 EXP (nowy model)
- szprychy Sapim cx ray, przód 24, tył 28.
Obręcze nie wymagają opasek więc waga pokazana jest "efektywna".
Z ciekawości, gdzie to się kupuje i ile $ taka przyjemność?