No ja właśnie zamieniłem Vittorie Corsa z jasnym bokiem na całe czarne Veloflexy
.Wydaje mi się ze rower nabrał przez to trochę więcej smaku ,ale to rzecz gustu a o tym się podobno nie dyskutuje
Napisano 17 czerwiec 2021 - 17:34
Szerokość ta sama, a komfort duuuuużo lepszy jak Sworks Turbo. Wydaje mi się, że delikatnie węższe są od poprzednich.
Napisano 17 czerwiec 2021 - 20:50
No i mega, pewnie będą się niesamowicie sprawować. Ciekawe jak w gorszych warunkami, ja ciągam szosę po deszczu i czasem późną jesienią więc bardziej nad 4S rozmyślałem.
A jeszcze jedno: bo albo złudzenie optyczne albo ja już dzisiaj nie widzę. Patrzę na monitor a potem patrzę na swoją szosę wiszącą na prawo i znowu na monitor i znowu na szosę. Czy Ty jeździsz na korbie 53-39T? Bo moja Ultegra 52-36T wydaje się mniejsza, ale może to takie złudzenie bo u mnie rama to 56 a Ty chyba miałeś mniejszą ciut?..
Napisano 20 czerwiec 2021 - 19:17
Używam od 2 lat, jest zaje, jak dla mnie nie ma nic lepszego. Widzę że nowe opakowanie teraz jest
Ze spraw okołorowerowych jednak najlepszy specyfik do moich czterech liter. Wczoraj 5 godzin w 35 stopniowej lampie w górach. Sprawdził się doskonale, jak zawsze.