Skoro już jesteśmy w temacie siodełek
Tak bez dziury? Seeerio?
Napisano 26 maj 2022 - 21:39
Nie ma dziury, nie ma pianki, ma 127 mm szerokości czyli spełnia wszystkie wymogi niewygodnego siodełka, a jest bardzo wygodne. Wylicytowałem na ebayu za 80 EUR (Niemiec płakał jak sprzedawał), z myślą że jak będzie niewygodne to odsprzedam, ale zostało i jestem z niego zadowolony.
Z dziurą też się coś znajdzie.
Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll
Napisano 27 maj 2022 - 07:52
Nie ma dziury, nie ma pianki, ma 127 mm szerokości czyli spełnia wszystkie wymogi niewygodnego siodełka, a jest bardzo wygodne. Wylicytowałem na ebayu za 80 EUR (Niemiec płakał jak sprzedawał), z myślą że jak będzie niewygodne to odsprzedam, ale zostało i jestem z niego zadowolony.
Z dziurą też się coś znajdzie.
127mm to całkiem wygodne Ja mam rozstaw 107mm, więc te 127 to ideolo w zasadzie
Napisano 27 maj 2022 - 18:20
Napisano 29 maj 2022 - 16:25
Napisano 29 maj 2022 - 23:35
Pierwszy mój zakup ciuchów Siroko - dwie koszulki:
1x M2 Westfalia
1x SRX PRO Dauphiné
Jak oceniasz materiał w koszulce M2? Jak z jego rozciągliwością? Czy podane w tabeli rozmiary koszulki są zgodne z rzeczywistością? Przy 178 cm/71 kg/~95 cm w klatce rozważam rozmiar M - tabela podaje wymiar 91 cm w klatce (dla rozmiaru L jest już to 96 cm). Na stronie sklepu poczytałem trochę komentarzy o tych koszulkach i czasami przewijały się opinie, że są stosunkowo grube (choć to może zbyt mocne określenie, więc może "niezbyt cienkie" ). Trochę narzekań też było na małe kieszenie (przykładowo problem ze zmieszczeniem większego telefonu, do tego malutka zasuwana kieszonka), choć na zdjęciach nie wydają się zbyt małe.
Napisano 03 czerwiec 2022 - 15:56
Napisano 05 czerwiec 2022 - 14:47
Veloflex sam w sobie jest dość miękką komfortową oponą. Wydaje mi się że dętki nie wiele tu pomagają . Pamiętam, że na początku moich jazd na tych gumach często miałem wrażenie że jadę na kapciu.. Dętki założone z ciekawości i rzeczywiście jest odczuwalna różnica w komforcie jazdy w porównaniu do poprzedniego zestawienia (GP5000+dętki butyl light).
Napisano 05 czerwiec 2022 - 15:06
Veloflex sam w sobie jest dość miękką komfortową oponą. Wydaje mi się że dętki nie wiele tu pomagają . Pamiętam, że na początku moich jazd na tych gumach często miałem wrażenie że jadę na kapciu.
Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka
Dokładnie takie miałem odczucie jadąc na nich pierwszy raz Jeździłem wcześniej na podstawowym modelu Corsa i tak miękko nie było. Tutaj jestem bardzo pozytywnie zaskoczony.
Napisano 05 czerwiec 2022 - 16:07
A nie, to ja właśnie pisałem o podstawowej wersji Evo
Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka
Były jeszcze po prostu Veloflex Corsa, ale chyba już ich nie mają w ofercie bo zajrzałem na stronę i nie widzę. Na Evo nie jeździłem.
Dodatkowo wpadły jeszcze wsuwki SwissStop Flash Pro Black Prince.
Napisano 11 czerwiec 2022 - 19:07
Napisano 23 czerwiec 2022 - 19:34
Napisano 23 czerwiec 2022 - 19:34
Napisano 23 czerwiec 2022 - 20:55
Takie coś dostałem od córy na dzień ojca
Napisano 24 czerwiec 2022 - 10:46