Zgadzam się, buty świetne!
Lubię odzież rowerową i dodatki właśnie w takim kolorze
Napisano 08 listopad 2014 - 13:31
Focus Izalco, Giant Trinity, Accent CX, Cube Stereo Hybrid 140 HPC Race 750
Napisano 10 listopad 2014 - 21:06
Takie czerwone, a Kwiato ma białe sztuk dwie oczywista
Napisano 11 listopad 2014 - 17:15
Joe Friel: 2 książki:
"Biblia treningu kolarza górskiego" i "Triatlon biblia treningu".
Właściwie nie zakup bo obydwie są prezentem imieninowym, jedna od rodziców a druga od teściów.
Jest jeszcze jedna książka, od żony. Ale nie o rowerach a o zegarkach czyli mojej drugiej pasji
Napisano 19 listopad 2014 - 21:01
Ochraniacze na buty + czapka pod kask.Miałem kupić jeszcze kask ale straszna lipa z rozmiarami była.. a pod obecny nie wejdzie ani czapka ani chusta :-? https://www.dropbox....TFNrkaz6ha?dl=0
Napisano 20 listopad 2014 - 22:00
Wylicytowane za 109,50 Giordana membrana WINDTEX żal było nie brać skoro wygrałem licytacje za 109,5 zł testy w niedziele, bo paczka dzisiaj akurat przyszla jak wrocilem z jazdy
Napisano 24 listopad 2014 - 10:22
Idzie zima, więc warto się zabezpieczyć. Rozmiar 2XL wydaje się ogromny, ale gdy przymierzałem, nie były aż tak duże. A trzeba mieć zapas, żeby założyć drugie, z polaru, gdy będzie naprawdę zimno. Poza tym, zbyt ciasne rękawiczki, czy w ogóle odzież, nie izoluje dobrze ciepła.
Dotąd, podczas mrozów, zakładałem narciarskie rękawice, ale na kolarkę potrzeba bardziej subtelnego sprzęta
Napisano 26 listopad 2014 - 13:43
W tym roku, św. Mikołaj oszalał. Znosi te prezenty, jak głupi. Dziś dostałem replikę stroju teamowego Giganta, z logiem Shimano. Od 2015, sponsorem będzie SRAM i nie chciałem wozić na sobie wulgarnych obwieszczeń. Poza tym, mam napęd Shimka, więc wszystko pasuje.
Nie trzeba mówić, jak mnie ucieszył prezent.
Napisano 02 grudzień 2014 - 19:35
Śmiać mi się chce, bo jednocześnie w jednym z większych sklepów internetowych w PL oraz w odpowiedniku, sporo większym w DE zakupiłem sprzęt rowerowy. Dostępne na stronie prosto z magazynu sklepu w obu przypadkach. Wygląda na to, że szybciej dojdzie do mnie paczka z Drezna niż z Bolesławca. i to o całe 3 dni.
Napisano 02 grudzień 2014 - 19:59
gibber, też się zdziwiłem, bo w piątek zamówiłem, opcja z przedpłatą (więc musieli czekać, aż pieniążki wpłyną na konto), a wpłacałem przekazem pocztowym przed samą 20.00 (brawa dla Poczty Polskiej proszę :-D ). A paczkę z Berlina mam już dzisiaj.
Artykuły nierowerowe :-D
"Wieczność jest bardzo nudna, szczególnie pod koniec" - Woody Allen