Rajtki Lusso Max Repel
Napisano 26 wrzesień 2014 - 06:53
Faktycznie, nie zauważyłem (na telefonie czytałem :oops: ) że chodzi o Q36/34. No i to jest dobry pomysł - zwłaszcza, że wkrótce większość czasu pewno będę kręcił na trenażerze, to faktycznie mógłbym przetestować w warunkach "ciągłego nacisku". Przyznam szczerze, że zastanawiałem się nad połączeniem właśnie NoQ 50 i 36/34 Q - optymalizacja cięższych podjazdów i "normalne" przerzucanie na blat.
"male" ( 34/36/38/9 ) Q maja mniejsza "jajowatosc" niz "duze"( 50-2-3/4 ) - efekt nie jest tak odczuwalny jak na "blacie" . Po cos Rotor robi lapacz lancucha - oni wiedza, ja wiem… spada. Kwestia tylko okolicznosci - jesli jezdzisz sobie "na luzie" , bedzie ci zestaw pracowal ZUPELNIE inaczej niz w warunkach intensywnego treningu/ wyscigu. Szczegolnie w przelaju. Odstep zebow od lancucha jest rozny i tego nie przeskoczysz. Zwroc uwage na jakis wyscig cx z Marianne Vos - patrz kiedy pedaluje, kiedy nie
Sam zastanawiam sie nad zalozeniem 39T Qringa - ze wzgledu na podjazdy - w stojce wg mnie jest BARDZO wyrazny "przyrost mocy" - roznicy na plus nie odnotowalem, natomiast po zmianie na NoQ zauwazylem WYRAZNE pogorszenie.
Napisano 26 wrzesień 2014 - 07:25
W lokalnym Go-sporcie 100 gramową wiatrówkę na wyprzedaży (http://www.go-sport....b000000ieu.html)
"MAMIL"
Napisano 27 wrzesień 2014 - 12:46
Focus Izalco, Giant Trinity, Accent CX, Cube Stereo Hybrid 140 HPC Race 750
Napisano 30 wrzesień 2014 - 09:45
Chciałem sprawdzić co mają w ofercie, a tu komunikat, że nie mam właściwego flasha. Android 4.4.2 nie ma - jak można obecnie miec witrynę sklepową na flashu? Brak wersji mobilnej bym jeszcze przecierpiał (ekran retina), ale flasha instalować nie mam zamiaru... Może sprawdzę na stacjonarnym, jeśli nie zapomnę...
Nie chcą to nie mają, nie ma się czym bulwersować... ot taki brak tolerancji.
Myślę, że to ich problem. Chyba, że Twój Ale nie mój
Napisano 30 wrzesień 2014 - 12:18
Skórzane etui na Samsung Galaxy Note 10. 2014 edition - świetne, skóra rzeczywiście naturalna - firmy Belkin.
O! Widzę, że wykasowano moją sygnaturę. To znaczy, że jej treść dotarła. Bardzo mnie to cieszy.