Prezent od Mikołaja nowa "kanapa"
Posted 11 December 2014 - 14:45
Wczesna gwiazdka. Ochraniacze neoprenowe, 3 mm pianki. Według specyfikacji Shimano, do butów szosowych, w przedziale temperatur od -15 do +5
W te minus piętnaście stopni nie wierzę, ale zawsze lepiej je wtedy mieć, niż nie mieć. Natomiast przy pięciu powyżej zera, lepiej ich nie mieć
Posted 11 December 2014 - 17:00
U mnie sie tego troszke nazbierało w tego mikołaja. Ale kasa zbierana pare miesiecy wiec nie był to jakis wybryk tylko moznolne odkładanie grosza + sprzedaz starego roweru
Garmin Edge 500 ful opcja
Pedały Look Keo Classic
Szosa Spartacus ( na zamówienie w BMC) campagnolo chorus 10 na kołach mavic cosmic sle ( zdjęcia beda jak dokupie koszyki i reszte pierdół
Rekawice i ocieplacze na buty Rogelli
Posted 12 December 2014 - 14:58
s 2000, dobra cena w Decathlon
Dobra cena, ale tylko na S2000. S3000, już drogie.
Ja też kupiłem całkiem tanio, bo zapłaciłem tylko 135 złotych. http://twojamerida.p...S3000R-XXL/4212
Brać, kupować, bo taniocha!
Posted 12 December 2014 - 18:05
Posted 14 December 2014 - 17:25
Przekozacki rower! Do pełni szczęścia brakowałoby mi jeszcze hamulców rolkowych/bębnowych, ale nie ma się czego czepiać - jest piękny nawet w tej formie.
BTW chyba przeradzam się w pana w dojrzałym wieku, bo mocno rozważam zakup takiego czołgu do miasta :roll:
A Ty masz już swoje CZARNE ODBLASKI?
Posted 15 December 2014 - 21:34
Dokupiłem trochę ciuchów na sezon zimowy i przejściowy - tym razem postawiłem na firmę ENDURA:
- bluza Roubaix Jacket - ma to być wierzchnia warstwa w okresach przejściowych. Albo na bieliznę, a pod kurtkę w zimę.
- bielizna termiczna BaaBaa Merino - 100% wełna - zobaczymy jak się jeździ w sweterku na gołe ciało :-D .
Aha ! - polecam ten sklep: http://endurastore.pl/ - fantastyczna obsługa,
Np. miałem wrażenie, że odpisują na maile o każdej porze dnia (i nocy - nie żartuję), albo, w paczce przysłali formularz (wraz z kopertą !!!) ewentualnego zwrotu/wymiany. Endura ma drogie ciuchy, ale jak się okazało nie wszystkie. Naprawdę jestem pod wrażeniem.
"Wieczność jest bardzo nudna, szczególnie pod koniec" - Woody Allen
Posted 22 December 2014 - 14:40
Mój rower własnej roboty Stealth Cx Homemade