Miesien rosnie na skutek odpowiedniego treningu i odzywiania.
Rafalek, dlaczego zaprzeczasz sam sobie?? Czyżbyś zmienił zdanie na temat faktu że jeśli dostarczymny organizmowi odpowiednie ilości białka i węglowodanów oraz poprzemy je odpowiednio dobranym treningiem to powinniśmy w końcu zobaczyć efekty?? Bo mi właśnie o to chodziło więc podejrzewam że się nie zrozumieliśmyNo i rozbil mnie tekst jakoby od prawidlowego zywienia efekty treningu byly calkiem calkiem.
Wcale nie powiedziałem że kreatyna działa z siłą sterydów, chciałem poprostu wyjaśnić że jeśli chcemy zrobić trochę zdrowej masy bez obaw że zepsujemy sobie zdrówko to kreatyna jest chyba najlepsza. A co do siły z jaką oddziałuję na organizm, to myślę że jest to chyba zbyt indywidualna sprawa. Na mnie na przykład podziałałą bardzo ładnie, mięśnie stały się pełniejesze i większe. I dodam jeszcze żebyś mi potem nie wytykał że wciskam ściemę, że na siłkę chodzę od paru ładnych lat, odżywiam się również starając się jeść żarcie jak najbardziej naładowane białkiem i węglowodanami ale dopiero po serii z kreatyną zobaczyłem wyraźną zmianę i szybszy przyrost masy więc śmiało mogę powiedizeć że kreatyna wpływa na przyrost masy mięśniowej!!!Nie, poprostu bawia mnie wypowiedzi ludzi ktorzy w kreatynie widza substane oddzialujaca na organizm ludzki z sila sterydow(anabolizm miesni) lub rownie skutecznie ale negatywne wplywanie na watrobe lub nerki.
Tymczasem wiele ludzi spiera sie o to czy kreatyna wogole wywiera jakis wplyw na organizm ludzi, dajacy wymierne korzysci w postaci wiekszego wzrostu wytrzymalosci lub objetnosci miesni