Czuję w kościach koniec zimy ...
Napisano 17 luty 2011 - 17:44
Cytat
Na poprawę chumoru albo dla zapaleńców >>> http://www.kendausa....ny-(cross).aspx
przecież sporo osób takich opon używa, sam chciałem kupić rok temu
chumoru
Gosc_Rzysko_*
Napisano 17 luty 2011 - 22:40
gdyby tak było jak piszesz nikt by nie narzekał na śnieg...
oczywiście z tych co mają szosy, nie widzę problemu jeździć mtb zimą,
ale nie pisz że duzo ludzi ma na szosach opony* z kolcami bo ja w życiu nie
spotkałem takiej osoby a znam sporo osób które jeżdżą szosą lub mtb,
i nikt nie korzysta z kolcy po za tym sam jeżdżę szosą po śniegu i spokojnie
łapię asfalt (chyba że jest lód), różnica między szosa a mtb to jak wiadomo wysoki a
conajmniej wyższy bieżnik niż w przypadku szosy, który pomaga jak jest dużo sniegu.
Poza tym na dobitkę to o ile mi wiadomo kolce są po prostu na lód,
więc mea maxima culpa gitara :mrgreen: :mrgreen: ogólna moja ocena: kolce zbędne i tyle z Humoru xD
* - Rozumiem że piszesz o rowerach szosowych
Napisano 21 luty 2011 - 10:05
Na południu znacząca poprawa pogody od 28 lutego, chodzi mi głównie o temperaturę. Ferie się kończą a w Zakopcu śnieg spadł...
Gosc_Stas_*
Napisano 22 luty 2011 - 20:20
Cytat
Już nie mogę patrzeć na trenażer, a co dopiero na nim jeździć. Jak sobie przypomnę zimę 2007 zero śniegu na drogach w mieście temp w okolicach zero +5 Bajka dla bajkerów :-) Tylko pomarzyć. A kiedyś napisałem - są różne powody aby mieszkać na południu Italii - dla mnie jest jeden powód ... nie do przebicia.[..]... Trenażer jeszcze pomęczę.. :-)
Stas
Gosc_Bullet_*
Napisano 22 luty 2011 - 20:27
Gosc_Stas_*
Napisano 22 luty 2011 - 20:33
Cytat
Chyba przesadzacie, jeszcze nie tak dawno na Dolnym Śląsku można był sobie jezdzic przez dwa tygodnie na kolarce przy temp. 0 - 8 stopni, a i teraz można tez jezdzic, chociaż może nie długie dystanse. Można też wziąc cięższego górala i zrobic krótszy dystans, można biegac po lesie albo kupic sobie używane narty biegowe i zasuwac. Trenażer jest nudny...
Fakt trenażer jest nudny nawet bardzo .. ale góral to raczej tubylec - na takim rowerze o takiej nazwie jeszcze nie jeździłem i raczej bym się bał :-) :-)
Stas
Gosc_Stas_*
Napisano 22 luty 2011 - 20:36
Cytat
Jedyne co zaobserwowałem i czuję w kościach to łupiący ból.. Chyba grypa podchodzi do mnie drugi raz.. Raz się jej nie dałem.. Obym teraz też nie poległ.. :roll:
No teraz się poddać grypie to byłaby klęska. W najgorszym przypadku 10 marca będzie +10 i suchy czysty asfalt. xubix bądź gotów. :-)
Stas
Dodaj odpowiedź