Dzikie karty jeszcze nierozdane, a plany startu już są?
Koła Nolimited - Proces Zamówienia / Reklamacji
Posted 16 July 2020 - 20:26
Dzikie karty jeszcze nierozdane, a plany startu już są?
No jak to, "Kwiato" z kolegami i dzika karta?
A tak poważnie. Życzę im i pozostałym naszym "producentom" wszystkiego najlepszego.
A co do krytycznych opinii. Dawno przestałem bezkrytycznie "łykać" wszystko co przeczytam w necie. Tam, gdzie wchodzą w grę drogie zabawki i spora kasa, wszystkie chwyty są dozwolone. Przez te dwadzieścia parę lat internetu w Polsce przerabialiśmy po kolei "kupione" magazyny branżowe, zakamuflowanych PH konkurencji i klakierów na forach czy ostatnio bloggerów na YT, którzy "z miłości do kolarstwa", oczywiście bezinteresownie, używają i promują jedną markę, a potem zaczynają sprzedawać koszulki.
Prawdziwą wartość ma jedynie opinia ludzi, których znamy. Niechby z forum. Wiemy cokolwiek o ich doświadczeniu i upodobaniach. Nawet jeżeli ich nie lubimy
Posted 17 July 2020 - 11:16
Nie wiem jak poważnie to traktować, ale p. Damian wspominał mi coś o przyszłorocznym Giro.
Coś mi się wydaje, że prawdy w tym tyle ile w podawanych wielkościach sprzedaży . Tak jak pisał kolega, nawet dzikie karty jeszcze nie rozdane. No, chyba, że w World Tour jakaś drużyna na przyszły rok ma plan jeździć na NoLimited :D:D. Tylko dlaczego w takim wypadku wspomniał o Giro, a nie o TdF, Vuelcie i najważniejszych klasykach ?
Posted 18 July 2020 - 15:54
Koło dotarło dzisiaj ok. 10:00 ;-) Dobrze zapakowane, bez wad. Zamontowane, pojeżdżone, jestem zadowolony.
Proces opisany wyżej do oceny przez każdego z osobna..
A rower jak rower.. ; - ) Mogłem do zdjęcia podnieść siodło, co by nie było jęków i stęków, ale biorę to na klatę
Co do wrażeń z jazdy, to koła są mega sztywne, a CSC przy nich to z plasteliny, a uważałem je za bardzo sztywne dopóki nie pojeździłem na tych. Szanuję.
Jak taki komplet się zachowuje na wietrze, bo sam rozważam zakup , nawet widziałem że mój temat z FB się przewinął z krytycznumi ocenami kół . U mnie paru znajomych jeździ i nikt nie narzeka .
Posted 18 July 2020 - 18:42
Jak taki komplet się zachowuje na wietrze, bo sam rozważam zakup , nawet widziałem że mój temat z FB się przewinął z krytycznumi ocenami kół . U mnie paru znajomych jeździ i nikt nie narzeka .
65 nie różni się przy wietrze w zasadzie od 50-tek a te są w miarę normalnymi kołami. Wyższy stożek jest już chyba trochę trudniejszy do opanowania, ale ja różnicy nie odczuwam i o tyle ile można tak powiedzieć to jest mi wygodnie. Czasem jak mocno dmucha, to tylko pilnuję, by troszkę mocniej przytrzymać kierę, a tak to luz.
Reply to this topic
Also tagged with one or more of these keywords: nolimited, carbon, koła, karbon
Warsztat →
Warsztat →
Co Z Uszkodzoną Ramą Karbonową TrekaStarted by christof , 20 Oct 2024 karbon, uszkodzona rama |
|
||
Giełda →
Sprzedam - linki do allegro, olx, itp. →
Pedały Szosowe Look Keo 2 Max CarbonStarted by davko7 , 01 Mar 2024 Look, Keo, Carbon |
|
||
Giełda →
Sprzedam - linki do allegro, olx, itp. →
Koła Fulcrum Racing 7 LgStarted by TomRok , 18 Jul 2023 koła, fulcrum, racing |
|
||
Giełda →
Sprzedam / Oddam / Zamienię →
(Klamkomanetki) Sram Force Hydro 2X11S + Zaciski ! Nowy KompletStarted by adamDi2 , 01 Feb 2023 sram, sram force, carbon and 7 more... |
|
||
Giełda →
Sprzedam / Oddam / Zamienię →
(Buty Rowerowe) Nowe Buty Sidi, Rożne Rozmiary I Modele :-)Started by adamDi2 , 15 Oct 2022 buty rowerowe, buty szosowe and 6 more... |
|