Skocz do zawartości

Zdjęcie

Nowości Rowerowe

2382 odpowiedzi w tym temacie

#1241 artho

artho
  • Użytkownik
  • 2879 postów

Napisano 16 kwiecień 2021 - 13:44

gdyby był to była pierwsza taka sytuacja to pogodziłby się z nią w milczeniu a nie "wypowiadał się" o producencie napędu :D :D :D

... lub jakimś dziwnym trafem jechał w pro tourze i sytuacja wydarzyła się podczas trwania wyścigu.

Albo jechał pod górkę i nie mógł wrzucić lżejszego przełożenia.

Albo jechał z górki i nie mógł wrzucić odpowiednio twardego przełożenia.

Serio, takie ewentualności nie przyszły Ci na myśl?

Serio Twoim zdaniem przeciętny zawodnik pro touru podczas awarii sprzętu godzi się z ową w milczeniu?

#1242 beskidbike

beskidbike
  • Użytkownik
  • 2475 postów
  • SkądBielsko-Biała

Napisano 16 kwiecień 2021 - 23:47

...

Serio Twoim zdaniem przeciętny zawodnik pro touru podczas awarii sprzętu godzi się z ową w milczeniu?

Przeciętny zawodnik pro touru nie ma prawa otwarcie wypowiadać się krytycznie na temat sponsora. Spontaniczna reakcja pod wpływem emocji może jeszcze ujdzie płazem. Świadoma wypowiedź kończy się podziękowaniem za współpracę 

#1243 artho

artho
  • Użytkownik
  • 2879 postów

Napisano 17 kwiecień 2021 - 00:13

Co nie zmienia faktu, że nikt, kto ma określone zadanie i nie jest go w stanie wypełnić bo rower się sypie nie zostawi tematu kompletnie bezemocjonalnie

#1244 alterego

alterego
  • Użytkownik
  • 1224 postów

Napisano 17 kwiecień 2021 - 05:32

3T Strada odpowiada w dużej mierze za upadek teamu Aqua Blue. ;)

#1245 dmxzor

dmxzor
  • Użytkownik
  • 1152 postów
  • SkądKonstancin-Jeziorna

Napisano 17 kwiecień 2021 - 05:46

Wrzucam info, jeśli ktoś jeszcze czeka, że Trek przyspieszył dostawy.. ;)

Wczoraj dostałem info, że w poniedziałek wysyłka i w czwartek do odbioru.. 😎👌
  • cauchy, artho i samuraj_84 lubią to

#1246 cauchy

cauchy
  • Użytkownik
  • 2911 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 17 kwiecień 2021 - 06:40

To na majówkę w sam raz.

Ale czy to nie jest śmieszne? Jeszcze kilka dni temu miałeś info że rower bedziesz miał w lipcu. Jak oni to trackują to ja nie wiem.

#1247 Born Ready

Born Ready
  • Użytkownik
  • 1429 postów

Napisano 17 kwiecień 2021 - 06:47

3T Strada odpowiada w dużej mierze za upadek teamu Aqua Blue. ;)

Fajne mieli stroje.

Ależ to był słaby rower, pod każdym względem.

#1248 beskidbike

beskidbike
  • Użytkownik
  • 2475 postów
  • SkądBielsko-Biała

Napisano 17 kwiecień 2021 - 16:08

Co nie zmienia faktu, że nikt, kto ma określone zadanie i nie jest go w stanie wypełnić bo rower się sypie nie zostawi tematu kompletnie bezemocjonalnie

I tu się mylisz, bo taka gwiazda  jak MvDP złamał kierownicę walcząc o zwycięstwo, a pokornie nie  odezwa się słowem

Ale czy to nie jest śmieszne? Jeszcze kilka dni temu miałeś info że rower bedziesz miał w lipcu. Jak oni to trackują to ja nie wiem.

Śmieszne jest to że ciemna masa uwierzyła w ściemę, że "nic nie będzie" i leciała brać co jest nie patrząc na

cenę :D 

#1249 Bzyk

Bzyk
  • Użytkownik
  • 2570 postów

Napisano 17 kwiecień 2021 - 16:36

No, to taka zmowa była wszystkich producentów rowerów. Tak jak wszystkich państw na świecie i wirusa tak naprawdę nie ma

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
  • beskidbike lubi to

#1250 artho

artho
  • Użytkownik
  • 2879 postów

Napisano 17 kwiecień 2021 - 17:01

I tu się mylisz, bo taka gwiazda  jak MvDP złamał kierownicę walcząc o zwycięstwo, a pokornie nie  odezwa się słowem

Bądźmy precyzyjni w swoich wypowiedziach: masz na myśli, że jego "@#$%^!", które to wypowiedział w momencie stwierdzenia rozczłonkowania kierownicy się nigdzie nie nagrało, tak? Czy masz na myśli coś innego, tj. gdy kierownica się połamała on po prostu fakt ów zauważył i bez emocji pojechał dalej, wręcz jakby czekając na ten moment? :D

#1251 beskidbike

beskidbike
  • Użytkownik
  • 2475 postów
  • SkądBielsko-Biała

Napisano 17 kwiecień 2021 - 17:28

gdy kierownica się połamała on po prostu fakt ów zauważył i bez emocji pojechał dalej,

Dokładnie tak by sobie życzył sponsor i tak to wyglądało. Teraz może mieć tylko pretensje do realizatora transmisji że zostało to pokazane.  Wizerunkowo zawodnik jest czysty i zrobił tak jak należało a co tam sobie myślał czy mruczał pod nosem, nikogo nie interesuje. To jest biznes Misiu :D

#1252 artho

artho
  • Użytkownik
  • 2879 postów

Napisano 17 kwiecień 2021 - 17:31

Nie wiem, nie widziałem, nie słuchałem wywiadów po zdarzeniu. Może szkoda mi komentować i analizować emocje MvdP w związku z urwaniem kiery, natomiast jeżeli nie było to celowe podpiłowanie kierownicy to zgaduję, że zachwycony tym faktem nie był, niezależnie już od tego jak na owo zareagował. Ale racja oczywiście, każdy zareaguje nieco inaczej.

#1253 beskidbike

beskidbike
  • Użytkownik
  • 2475 postów
  • SkądBielsko-Biała

Napisano 17 kwiecień 2021 - 17:40

jeżeli nie było to celowe podpiłowanie kierownicy...

Jprdl, o czym Ty w ogóle mówisz! Masz coś wspólnego z Macierewiczem czy co ?! Może to był zamach ?! :P

Przecież Canyon po tym incydencie wycofał te zintegrowane kokpity i wszyscy zawodnicy jeżdżą chwilowo na innych. Może jest podejrzenie że wszyscy mieli podpiłowane? xD

#1254 mikroos

mikroos
  • Użytkownik
  • 8614 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 17 kwiecień 2021 - 17:48

Śmieszne jest to że ciemna masa uwierzyła w ściemę, że "nic nie będzie" i leciała brać co jest nie patrząc na

cenę :D

Pokaż mi proszę te hałdy towaru dostępne w magazynach Shimano. Albo dystrybutorów SRAM-a. Albo Sunrace'a. Albo dowolnego liczącego się producenta opon.

Serio, zachęcam. Deklaruję, że zapłacę +30% od cen hurtowych, jeżeli sprowadzisz to, czego potrzebuję. Będziesz bogaty po miesiącu współpracy.

rowerplus-logo-2.png

A Ty masz już swoje CZARNE ODBLASKI?

#1255 beskidbike

beskidbike
  • Użytkownik
  • 2475 postów
  • SkądBielsko-Biała

Napisano 17 kwiecień 2021 - 18:17

Jeszcze chwila cierpliwości i nie będziesz musiał nic dopłacać :D

Gdybym Cię posłuchał to uważam , że wkrótce zostałbym z całym magazynem sprowadzonego przepłaconego towaru :P

#1256 mikroos

mikroos
  • Użytkownik
  • 8614 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 17 kwiecień 2021 - 18:19

No wiesz? Taka prosta okazja Cię omija, a Ty po prostu rezygnujesz?

Rozumiem, że to z troski o mnie? Dzięki <3

rowerplus-logo-2.png

A Ty masz już swoje CZARNE ODBLASKI?

#1257 beskidbike

beskidbike
  • Użytkownik
  • 2475 postów
  • SkądBielsko-Biała

Napisano 17 kwiecień 2021 - 18:24

Rozumiem, że to z troski o mnie? Dzięki <3

Oczywiście

Serio, zachęcam. Deklaruję, że zapłacę +30% od cen hurtowych, jeżeli sprowadzisz to, czego potrzebuję. Będziesz bogaty po miesiącu współpracy.

A ty sobie doliczysz kolejne 70% i będziesz jeszcze bogatszy. Prawdziwy Janusz biznesu (bez obrazy).

Spoko, pożartować sobie możemy :D

#1258 artho

artho
  • Użytkownik
  • 2879 postów

Napisano 17 kwiecień 2021 - 21:10

Jprdl, o czym Ty w ogóle mówisz! Masz coś wspólnego z Macierewiczem czy co ?! Może to był zamach ?! :P

(...)

Może jest podejrzenie że wszyscy mieli podpiłowane? xD

Przeczytaj jeszcze kilka razy wszystko ze zrozumieniem a jeżeli nadal będzie Ci się wydawało, że ktokolwiek sugeruje tutaj jakikolwiek zamach, albo podpiłowanie czegokolwiek to znaczy, że pora zacząć uderzać głową w ścianę. No chyba, że opcja "B" , czyli to miało być takie śmieszne zagranie, że miast odpowiedzieć na zrozumiane wypowiedzi napiszesz coś głupkowatego o tym pseudo-polityku, dorzucisz trochę emotek i "xD"-ków i będzie haha hihi bardzo śmiesznie a może nawet ktoś czytając temat mocno pobieżnie pomyśli, że ktoś tutaj faktycznie snuł teorie spiskowe.

Pierwsze, to brak mózgu. Drugie, to odrobina mózgu i próba wyśmiania rozmówcy odbiegając od meritum. Bardzo popularne w przytaczanej przez ciebie zresztą polityce - ot pierwszy lepszy przykład to cała kampania Trumpa - natomiast kompletnie zbędnie bo to tylko forum internetowe. Nikt tutaj nie walczy o stołek prezydenta. Jednocześnie trochę rozumiem twój poziom argumentacji, tzn. już teraz nie argumentacji - ot, ciężko "zaprzeczać" dogmatom.

(PS: przemyślałem też twoje opcje i "naturalną" reakcją ludu teraz będzie dalsze brnięcie w "B" , czyli dalsza próba wyśmiania rozmówcy, ale inteligentniej byłoby pozostawić wypowiedź kompletnie bez odpowiedzi, ot, coby przepadła w otchłani historii wątku, bo sytuacja jest nieco patowa - mimo wszystko raczej polecam to drugie...)

#1259 beskidbike

beskidbike
  • Użytkownik
  • 2475 postów
  • SkądBielsko-Biała

Napisano 17 kwiecień 2021 - 21:18

ale inteligentniej byłoby pozostawić wypowiedź kompletnie bez odpowiedzi, ot, coby przepadła...

Też tak myślę, albo...powołaj komisję śledczą do wyjaśnienia tego "podpiłowania" :D

Dobra, koniec polityki ;)

#1260 cauchy

cauchy
  • Użytkownik
  • 2911 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 18 kwiecień 2021 - 01:27

Przecież to jasne że Aert & Alafilip podpiłowali z obu stron. Ale pękła tylko prawa, Aerta, bo on go jeszcze wnerwia w CX
  • beskidbike lubi to

Dodaj odpowiedź