Codzienny Komentarz Wyścigów Uci
Posted 04 October 2020 - 16:29
- impa and Bzyk like this
Posted 04 October 2020 - 17:19
Mówisz i masz.
https://www.youtube....h?v=G9juEMBTWZQ
Dzięki.
Grubo, jak u nas 2 tygodnie temu na Grand Prix Kobierzyc. Widać, że nie oglądał relacji 💁♂️
- cauchy likes this
Posted 04 October 2020 - 18:25
Zmieniając lekko dyscyplinę, oglądam właśnie wyścigi XC z pucharu w Nove Mesto. To musi naprawdę boleć - ogień od startu do mety.
Ciekawa obserwacja dot. sprzętu - wszyscy na rowerach FS, rozumiem że trasa wyjątkowo paskudna dla roweru HT - ale to jednak pokazuje trend w branży. A ja w pełni ten trend popieram
Posted 04 October 2020 - 19:15
L-B-L co tam się odstawiło w końcówce?
Alafilip rozkłada ręce, a tak patrzę kurna ten żółty chyba ze 3cm był szybszy... a potem - tęczowy na 5tym miejscu no trochę zbyt pewnie się poczuł. Mam nadzieję, że ten wyścig, jak też Amstel Gold Race 2019 będzie mu się jeszcze długo śnił po nocach pt. "jak przegrać wygrany wyścig"
a niech to, znów szczęki wygrały, jak to możliwe?
- Bzyk likes this
Posted 04 October 2020 - 21:08
Takie trendy byly juz jakies 10 lat temuZmieniając lekko dyscyplinę, oglądam właśnie wyścigi XC z pucharu w Nove Mesto. To musi naprawdę boleć - ogień od startu do mety.
Ciekawa obserwacja dot. sprzętu - wszyscy na rowerach FS, rozumiem że trasa wyjątkowo paskudna dla roweru HT - ale to jednak pokazuje trend w branży. A ja w pełni ten trend popieram
Posted 05 October 2020 - 06:33
To że FS coraz lżejsze to jedno, drugie to że zawias coraz lepszy - ja byłem bardzo pozytywnie zaskoczony jak sztywny jest tylny trójkąt. Zapewne dlatego że w okolicy tylnej osi nie ma żadnych łożysk, ale karbon robi robotę i zawieszenie nadal pracuje.
Posted 05 October 2020 - 06:50
Zmieniając lekko dyscyplinę, oglądam właśnie wyścigi XC z pucharu w Nove Mesto. To musi naprawdę boleć - ogień od startu do mety.
Trasa w nove mesto jest bardzo specyficzna - jest w większości pokryta wystającymi korzeniami, a to jest woda na młyn dla rowerów FS.
Z tego co pamiętam jeszcze jedna podobna trasa w szwajcarii - Gränichen, była tam rozgrywana runda chyba ostatnio w 2018. Aczkolwiek tam nie jest tak hardcor'owo pod tym względem jak w Nove Mesto.
- Marcin321 likes this
Canyon Aeroad CF SLX
Specialized Amira 2014 - sprzedany