Codzienny Komentarz Wyścigów Uci
Napisano 31 sierpień 2020 - 11:43
Ineos najdelikatniej mówiąc rozbity. Sivakov jak rozumiem przyjechał być ostatnim do pomocy Bernalowi w górach. Póki co to musi dożyć do gór.
Czy kamera chociaż raz podczas tych dwóch etapów pokazała Quintane?
Napisano 31 sierpień 2020 - 12:44
Mnie po wczoraj bardzo ciekawi forma Yatesa. Wczoraj zniwelował naście sekund do ucieczki właściwie jednym skokiem.
Ineos najdelikatniej mówiąc rozbity. Sivakov jak rozumiem przyjechał być ostatnim do pomocy Bernalowi w górach. Póki co to musi dożyć do gór.
Bernal to w ogóle jakiś dziwny jest. Michał ciśnie, robi robotę, a on gubi koło. No co za typ. Jego jedynym zmartwieniem powinno być utrzymanie koła, skoro wszyscy pod niego jadą, a nie Kwiato ogląda się co 300 metrów, czy ten za nim jeszcze nadąża czy się zgubił.. Padaka.
Napisano 31 sierpień 2020 - 13:23
to będzie wyścig niespodzianek
btw, tam jest jeszcze jeden zawodnik na pewno mający chrapkę na wysoką pozycję jak nie na zwycięstwo - Carapaz. Frooma nie ma, Thomasa nie ma, jest trochę luźniej. A osobiście wątpię żeby Bernal sięgnął drugi raz po zwycięstwo. Ale kto wie..
Napisano 31 sierpień 2020 - 13:34
Mnie po wczoraj bardzo ciekawi forma Yatesa. Wczoraj zniwelował naście sekund do ucieczki właściwie jednym skokiem.
Yates, gdzie on na generalkę?? .... wypsztyka jak kiedyś jego brat choć tamten dużo lepszy..... jest jeszcze u Kwiatkowskiego Carapaz który myślę lekko ten Tdf wygra.
( Bernal w zeszłym roku lewo wygrał a konkurencję miał 0 wą)
Napisano 31 sierpień 2020 - 16:23
Yates, gdzie on na generalkę?? .... wypsztyka jak kiedyś jego brat choć tamten dużo lepszy..... j
Na giro się wyprztykał a na Vulecie już nie. W sumie ostatni rok kiedy mogą pojechać po zmianach (co drugi etap).
Edit: jeszcze dodam, że brakuje tradycyjnych oskarżeń o motodoping po tym jak Julianowi tylne koło się kręciło jak szalone po zatrzymaniu.
Napisano 31 sierpień 2020 - 16:42
diabli z motodopingiem, ale to jest już postawione na głowie, że dyrektorzy wielkiej imprezy uginają się przed widzimisię paru narwanych feministek, które w d*** były, g*** widziały
https://www.sport.pl...iemy-mogli.html
- dmxzor lubi to
Napisano 31 sierpień 2020 - 16:42
Na giro się wyprztykał a na Vulecie już nie. W sumie ostatni rok kiedy mogą pojechać po zmianach (co drugi etap).
Edit: jeszcze dodam, że brakuje tradycyjnych oskarżeń o motodoping po tym jak Julianowi tylne koło się kręciło jak szalone po zatrzymaniu.
W dobie skanowania rowerów nie chce mi się wierzyć w motodoping ;-D
Napisano 03 wrzesień 2020 - 21:07
Fakt, trochę brakuje tego "czegoś". Tyle, że Sagan nie musi wygrywać etapów do zdobycia koszulki. Wiele razy wcześniej to pokazywał. Gdyby Wout miał wolną rękę, to stawiałbym na niego. W Ewana i Benneta nie wierzę. Zdarzają im się gorsze dni bez finiszu w top10. Saganowi nie.
Napisano 03 wrzesień 2020 - 21:42
może czas się zapoznać z jego książką
nie wiem, nie znam się, ale mam wrażenie, że Peto już się wypalił i to co sam mówił chyba rok temu, że jak tak dalej będzie wyglądało kolarstwo jak teraz to on to p***. Tak jakby robił co ma robić, ale już bez iskry.
Szkoda mi Kwiato i GVA. Rodak musi pracować na innych a wg mnie spokojnie miałby szanse. GVA nie ma szczęścia do drużyn. BMC kosiło wszystkich na czasówkach w poprzednich latach, mieli świetne osiągnięcia i wyszła dupa ze sponsorami. Kompletnie tego nie rozumiałem. Teraz CCC się sypie. Ech..
Napisano 04 wrzesień 2020 - 17:08
a to nie sam Alafilip się właśnie tam na niego wpychał? takie własnie odniosłem wrażenie..
EDIT obejrzałem jeszcze raz, gość z Treka jechał poprawnie swoim torem, nic się nie rozpychał, to Julian się do niego przytulał, może chciał go przyblokować? takie moje wrażenie
Kwiatowi zaflagowali na stravie przejazd:
https://www.strava.c...524069/overview