hmm to ciekawe
Codzienny Komentarz Wyścigów Uci
Napisano 27 styczeń 2022 - 23:24
Ciekawe, ja mam roczny i pokazuje mi, że za 2 miesiące zostanie przedłuży na kolejny rok (89zł)
Tak to wygląda u mnie:
Co do promocji to zwykle na Black Friday jest przez pół abonament, ale zdarza się, że są ofert specjalne przed różnymi wydarzeniami. Ja np. zabuliłem 66zeta na początku "kolarskiej wiosny'. Była jakaś akcja, że dla fanów kolarstwa specjalna cena na rok... Można polować.
Napisano 28 styczeń 2022 - 17:21
No właśnie ciężko polować jak nie ma nawet opcji na rok. Poprzednio udawało mi się wyrwać rok za pół ceny. Po zrezygnowaniu z subskrypcji nie mam już tak jak u ciebie "Kolejna płatność" tylko muszę jakby od nowa włączać subskrypcję. 15zł za miesiąc to trochę dużo jak interesuje mnie tylko i wyłącznie kolarstwo.
Napisano 03 luty 2022 - 15:32
Nie wiecie, co z Kwiato? Coviduje?
Miał jechać Étoile de Bessèges, ale finalnie go nie ma. Ostatnia jazda na stravie w sobotę... no słabo to wygląda akurat w tym momencie. Żeby się nie okazało, że Strade Bianche będzie jego pierwszym wyścigiem w sezonie, bo wtedy nawet marzeń o jakimś ataku i własnym sektorze nie będzie w tym roku, tylko od początku robota na Pidcocka.
Napisano 21 luty 2022 - 19:24
No właśnie ciężko polować jak nie ma nawet opcji na rok. Poprzednio udawało mi się wyrwać rok za pół ceny. Po zrezygnowaniu z subskrypcji nie mam już tak jak u ciebie "Kolejna płatność" tylko muszę jakby od nowa włączać subskrypcję. 15zł za miesiąc to trochę dużo jak interesuje mnie tylko i wyłącznie kolarstwo.
Hejka.
Wróciła promocja na eurosport pozostań za pół ceny.
https://www.pepper.p...ast-89zl-505781
Może działać też po rezygnacji z pakietu miesięcznego (kiedyś tak było - proponowało rok przedłużenia).
Ale oczywiście YMMV (choć jak komuś zadziała to niech da tu znać).
Napisano 21 luty 2022 - 21:25
No musisz mieć by anulować. Bo to promocja dla rezygnujących.
W wątku na pepperze pojawia się takie coś:
Nie trzeba mieć wykupione na rok. Ja kilka dni temu podczas anulowania miesięcznej subskrypcji dostałem propozycję roczną za pół ceny. Mało tego, jeśli zdecydujesz się na roczną (za pół ceny)to rozpocznie się automatycznie z wygaśnięciem aktualnej miesięcznej.
Edytowane przez: "Bobekk3000" 1 g, 20 min
Czyli teoretycznie działa taki myk jak kiedyś.
Kupujesz na miesiąc za 15 zł i anulujesz. A jak anulujesz to możesz wtedy kupić rok za 45. Ale oczywiście bez żadnych gwarancji, że u Ciebie zadziała.