Szkoda Poljańskiego, zdrowo harował w 2014 r., żeby Kwiatkowski mógł zdobyć mistrza świata
Codzienny Komentarz Wyścigów Uci
Napisano 16 grudzień 2020 - 22:19
Czemu szkoda? Wypalił się chłopak i przestało go jarać jeżdżenie na innych a że jedyna propozycja jaka była to jeżdżenie na innych za grosze to sobie przeliczył ile lat będzie żył krócej eksploatując swój organizm dłużej i wyszło, że za te pieniążki to się nie opłaca. Pewnie nie raz będzie żałował ale głowę ma na karku i poradzi sobie. Do tego jest młody i ma dużo czasu na naukę "zwykłego życia".Szkoda Poljańskiego, zdrowo harował w 2014 r., żeby Kwiatkowski mógł zdobyć mistrza świata
Pewien olimpijczyk powiedział "zawodowy sportowiec może być najlepszym pracownikiem ale i największym alkoholikiem". O Zebrę jestem spokojny.
Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
- ROZMIAR i mikroos lubią to
#525 Gosc_Bullet_*
Napisano 17 grudzień 2020 - 12:05
Czemu szkoda? Wypalił się chłopak i przestało go jarać jeżdżenie na innych a że jedyna propozycja jaka była to jeżdżenie na innych za grosze to sobie przeliczył ile lat będzie żył krócej eksploatując swój organizm dłużej i wyszło, że za te pieniążki to się nie opłaca. Pewnie nie raz będzie żałował ale głowę ma na karku i poradzi sobie. Do tego jest młody i ma dużo czasu na naukę "zwykłego życia".
Pewien olimpijczyk powiedział "zawodowy sportowiec może być najlepszym pracownikiem ale i największym alkoholikiem". O Zebrę jestem spokojny.
Szkoda z mojego punktu widzenia jako kibica. Od dawna nie podnieca mnie oglądanie wyścigów, uważam to za ściemę polaną koksem, nic się nie zmieniło od czasów Festiny i Armstronga. Jednak jeżeli wygrywa któryś z rodaków, to mimo wszystko oglądam wyścig do końca i mu kibicuję. Poljański był nadzieją, że obok Majki, Kwiatkowskiego, Bodnara i Marczyńskiego będzie o coś walczył w proturze. Zawsze mi się kojarzył jako młody zawodnik, ale faktycznie, latka lecą, a jakoś specjalnie się nie wybił. Szkoda go też jako bardzo dobrego gregario, także dla drużyny narodowej.
Natomiast dla niego, pewnie zakończenie zawodowego ścigania się będzie odpoczynkiem i wydłuży mu życie. Nie zazdroszczę kolarzom ich roboty. Fajnie się jeździ dla przyjemności, ale zawodowo nie chciałbym tego robić.
Napisano 17 grudzień 2020 - 13:41
WOW
Dobrze, że chociaż rowery będą mieli fajne w tym sezonie (btw cyhba drużyna, która najczęściej zmienia dostawcę rowerów w całym peletonie), ale nagroda za najgorszy strój w peletonie wręczona w tym roku bardzo szybko. Bardet miał nosa, że się zwinął
Napisano 17 grudzień 2020 - 17:21
WOW
Dobrze, że chociaż rowery będą mieli fajne w tym sezonie (btw cyhba drużyna, która najczęściej zmienia dostawcę rowerów w całym peletonie), ale nagroda za najgorszy strój w peletonie wręczona w tym roku bardzo szybko. Bardet miał nosa, że się zwinął
Oni co roku są w czubie za sam fakt sraczkowatych spodenek.
Napisano 20 grudzień 2020 - 23:17
GVA:
“I’ve won Paris-Roubaix, the Rio Olympics, and all my major victories on the BMC Teammachine SLR01 and I have such fond memories of my time on BMC bikes. The AG2R Citroën Team project was very attractive to me for various reasons and the chance to ride BMC again eventually made my decision an easy one to make.”
jakoś mu się nie dziwię, downgrade z BMC na którym jeździł tyle lat na Gianta pewnie trochę bolał
Napisano 21 grudzień 2020 - 04:16
@Cauchy muszę Cię zasmucić. Ta wypowiedź na 90% została dla GvA napisana zanim chłop jeszcze dowiedział się, że zmienia służbowy rower
- 1415chris, dywyn i bonobo lubią to
A Ty masz już swoje CZARNE ODBLASKI?
Napisano 21 grudzień 2020 - 09:44
Lidzie, troche rozsadku!
- mikroos lubi to