Codzienny Komentarz Wyścigów Uci
Napisano 22 maj 2021 - 18:01
Najbardziej mi zawsze szkoda tych, co cały etap pracują na lidera, a ten na koniec nie ma nic do dodania.
- JHartman i Argi lubią to
Napisano 22 maj 2021 - 18:14
A to ci niespodziankaGratulacje dla Fortunato
Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka
O ile nigdy nie lubię jak idzie od początku etapu ucieczka ( no chyba że jakiś Polak) i prawie zawsze kibicuję żeby peleton ją złapał tak dziś kibicowałem temu młodemu z drużyny Contadora i Basso ......akurat jazda tego ostatniego zawsze mi się podobała.
- JHartman lubi to
Napisano 22 maj 2021 - 19:28
Ja tam lubię irlandzki, kto się nie osłuchał przez prawie 10 lat ten mało rozumie
Wysłane z mojego ELE-L29 przy użyciu Tapatalka
Rozumiem wszystko, bo komentując mówi raczej bez żadnej Irlandzkiej gwary, ale tego akcentu jakby w ustach miał pięć landrynek nie mogę znieść.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Napisano 23 maj 2021 - 05:39
Teraz znalazłem, że komentować mogli Piotr Sobczyński i Bartosz Huzarski (ale nie dam sobie za to głowy uciąć).
Mam tylko nadzieję, że kolarstwa na olimpiadzie faktycznie nie będzie komentował Szpaku
Pozdrawiam,
Jarek
Napisano 23 maj 2021 - 15:20
W wieku 14 lat chłopaki przejechali 9,4km, 110 w pionie ze średnią 38,5km/h
Wśród zawodników z całej Polski zajęli też dobre 3 miejsce:)
- mikroos, Marcin321, 4gotten i 8 innych osób lubią to
Napisano 24 maj 2021 - 18:19
Piszą, że znokautował konkurencję.....a zyskał raptem pół minuty na znowu nie takiej cienkiej górce.
Inna sprawa, że konkurencja słaba, nawet Yates .
Ale przedostatni etap może być niebezpieczny, ten pierwszy podjazd(Bernardino) 30 km a wcale nie taki płaski.....może Bardet.
Jak plecy są Ok a tu się aż tak nie zmęczy to może Ineos wystawi Bernala na TDF po dublet( szanse marne znaczy, że pojedzie)......ja bym mu kibicował, średnio lubię ''Jugosłowian'', a kto inny z nimi powalczy.