Skocz do zawartości

Zdjęcie

Codzienny Komentarz Wyścigów Uci

1981 odpowiedzi w tym temacie

#1241 bursztynian

bursztynian
  • Użytkownik
  • 124 postów

Napisano 09 lipiec 2021 - 17:34

I co z tego?

Sztuka jest sztuka, wyczyn imponujący.

To nie jego wina, że chłopaki nie potrafią się w wyścigu utrzymać

No i co mam odpowiedzieć? Konkurencja się wyeliminowała albo przez samo-nokaut albo rzucenie ręcznika. Ale smaczniej by wyglądało, jakby obsada sprinterska była godna TdF. I tyle. Dają mu wygrywać, to wygrywa.

#1242 Invincible.

Invincible.
  • Użytkownik
  • 378 postów

Napisano 09 lipiec 2021 - 18:16

Raczej większy respekt dla niego, że w odróżnieniu od innych się utrzymał a do tego potrafi wygrać

#1243 ROZMIAR

ROZMIAR
  • Użytkownik
  • 3220 postów
  • SkądPoznań

Napisano 09 lipiec 2021 - 20:12

No i co mam odpowiedzieć? Konkurencja się wyeliminowała albo przez samo-nokaut albo rzucenie ręcznika. Ale smaczniej by wyglądało, jakby obsada sprinterska była godna TdF. I tyle. Dają mu wygrywać, to wygrywa.

I to 34 razy :rolleyes:

7602ede9d85aa0ebmed.png

Więcej satysfakcji daje dobra forma niż dobry sprzęt.

logo_phpBB.gif

#1244 admsk

admsk
  • Użytkownik
  • 389 postów

Napisano 10 lipiec 2021 - 04:35

Taka ciekawostka: Dawno, dawno temu czytałem analizę dlaczego Cav wygrywa. I jeden z czynników to fakt, że ma plecy w sprincie 20 cm niżej niż konkurencja. Polecam przyjrzeć się na powtórkach.
Druga ciekawostka: Cav ma tak ustawione siodełko, że gdybym miał tak samo to umarłbym z bólu.

Na tym zdjęciu Jareda dobrze to widać
https://www.instagra...edium=copy_link

Wysłane z mojego ELE-L29 przy użyciu Tapatalka

#1245 ROZMIAR

ROZMIAR
  • Użytkownik
  • 3220 postów
  • SkądPoznań

Napisano 10 lipiec 2021 - 09:26

On tak jeździ bo musi patrzeć czemu mu tarcze dzwonią  ;)

7602ede9d85aa0ebmed.png

logo_phpBB.gif

#1246 hubertgal

hubertgal
  • Użytkownik
  • 119 postów
  • SkądWarszawa/Suchedniów

Napisano 10 lipiec 2021 - 10:02

Tu jeszcze lepiej: https://www.instagra.../p/CRAB-RlLAjh/

Taką samą "przewagę"/pozycję ma Caleb Ewan.

#1247 nick

nick
  • Użytkownik
  • 2254 postów
  • Skądkrakow

Napisano 10 lipiec 2021 - 11:01

Mareczko wisi jeszcze niżej. Ale jednak liczy się noga. pozdr

#1248 Paput

Paput
  • Użytkownik
  • 594 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 11 lipiec 2021 - 09:09

Czy ktoś zwrócił uwagę, że Michał jechał ostatnio w innych okularach z całą szybą? I nie chodzi mi o ciemne Jowbreakery. Ktoś wie, co to za model? Bo chyba nie Oakleye? Ciekawi mnie to, bo od lat jeździ w Oakleyeach. Czy to inny producent?

#1249 cowall

cowall
  • Użytkownik
  • 156 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 11 lipiec 2021 - 11:20

Oakley Kato?

Czy ktoś zwrócił uwagę, że Michał jechał ostatnio w innych okularach z całą szybą? I nie chodzi mi o ciemne Jowbreakery. Ktoś wie, co to za model? Bo chyba nie Oakleye? Ciekawi mnie to, bo od lat jeździ w Oakleyeach. Czy to inny producent?

#1250 ibanezz

ibanezz
  • Użytkownik
  • 120 postów

Napisano 13 lipiec 2021 - 20:57

Maja Włoszczowska chorążym reprezentacji Polski w Tokio.

• cauchy lubi to

projektowanie wnętrz www.wlodarski.org aranżacje rezydencji i apartamentów

#1251 ROZMIAR

ROZMIAR
  • Użytkownik
  • 3220 postów
  • SkądPoznań

Napisano 13 lipiec 2021 - 21:07

No trudno. 

7602ede9d85aa0ebmed.png

logo_phpBB.gif

#1252 tadzikpl

tadzikpl
  • Użytkownik
  • 861 postów

Napisano 13 lipiec 2021 - 21:09

Zabobonni i katolicy przytoczą klątwę chorążego. Maja zasłużyła na wyróżnienie szczególne, i da popis, że hoho :)
  • EmPe lubi to

#1253 cauchy

cauchy
  • Użytkownik
  • 2922 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 13 lipiec 2021 - 22:16

ja się cieszę :)

• ibanezz lubi to

#1254 manfred

manfred
  • Użytkownik
  • 777 postów
  • SkądPodhale

Napisano 13 lipiec 2021 - 23:05

Zabobonni i katolicy przytoczą klątwę chorążego. Maja zasłużyła na wyróżnienie szczególne, i da popis, że hoho :)

Ciekawe co na to środowiska lgbt że idzie kobieta i mężczyzna

Facebuk i  YT  Strava

#1255 ROZMIAR

ROZMIAR
  • Użytkownik
  • 3220 postów
  • SkądPoznań

Napisano 13 lipiec 2021 - 23:58

To w cherscijanstwie wolno wierzyć w klątwy? 

7602ede9d85aa0ebmed.png

logo_phpBB.gif

#1256 mareq

mareq
  • Użytkownik
  • 232 postów
  • SkądBielsko-Biała

Napisano 14 lipiec 2021 - 06:16

Tylko w ekskomunikę :) .

#1257 artho

artho
  • Użytkownik
  • 2898 postów

Napisano 14 lipiec 2021 - 08:31

Tylko w opętanie chyba chciałeś powiedzieć mareq :D. A jak ktoś ekskomunikowany to na pewno także opętany, więc w sumie wszystko chyba do diabelskiego opętania demonów się sprowadza.

I tutaj wielka szkoda, że KK (Kościół katolicki) tak boi się "so called" apokryfów, które w większości są tak samo wartościowymi częściowo-historycznymi tworami jak i te zaakceptowane ewangelie, a szkoda dlatego, że mamy tam dość dużo szczegółowych opisów "demonicznego świata", którego tak bardzo KK się boi. Mamy też wszystkie smaczki z walkami pozostałych aniołów, gigantów itd. A jak sięgniemy odpowiednio głęboko przy współczesnej wiedzy i nauce i kolejnych odkryciach to niestety wszystko już zaczyna się sypać jak domek z kart, bo nagle KK okazuje się kościołem w korzeniach politeistycznym no i "Bóg" (ten z dużej, tj. ten główny dla KK) jednym tylko z wielu bożków.

Polecam, warto poznać choć odrobinę historii świata, w temacie religii zaś odrobinę historii tej prawdziwej a nie jedynie tej baśniowej z Biblii. I uwaga, coś, na czym wielu zaprzestaje: wcale nie trzeba od razu zostawać ateistą, odwracać się od rodziny oraz zostawać wyklętym przez ową. Płytko można napisać: "warto otworzyć oczy", ale nie wiem czy taki zwrot przekonuje, lepiej chyba po prostu poczytać dla poszerzenia własnej wiedzy, póki jeszcze chodzimy po tym świecie - ot szkoda tak umrzeć głupszym, niż choć odrobinę mądrzejszym.

#1258 ROZMIAR

ROZMIAR
  • Użytkownik
  • 3220 postów
  • SkądPoznań

Napisano 14 lipiec 2021 - 10:55

Tylko w opętanie chyba chciałeś powiedzieć mareq :D. A jak ktoś ekskomunikowany to na pewno także opętany, więc w sumie wszystko chyba do diabelskiego opętania demonów się sprowadza.

I tutaj wielka szkoda, że KK (Kościół katolicki) tak boi się "so called" apokryfów, które w większości są tak samo wartościowymi częściowo-historycznymi tworami jak i te zaakceptowane ewangelie, a szkoda dlatego, że mamy tam dość dużo szczegółowych opisów "demonicznego świata", którego tak bardzo KK się boi. Mamy też wszystkie smaczki z walkami pozostałych aniołów, gigantów itd. A jak sięgniemy odpowiednio głęboko przy współczesnej wiedzy i nauce i kolejnych odkryciach to niestety wszystko już zaczyna się sypać jak domek z kart, bo nagle KK okazuje się kościołem w korzeniach politeistycznym no i "Bóg" (ten z dużej, tj. ten główny dla KK) jednym tylko z wielu bożków.

Polecam, warto poznać choć odrobinę historii świata, w temacie religii zaś odrobinę historii tej prawdziwej a nie jedynie tej baśniowej z Biblii. I uwaga, coś, na czym wielu zaprzestaje: wcale nie trzeba od razu zostawać ateistą, odwracać się od rodziny oraz zostawać wyklętym przez ową. Płytko można napisać: "warto otworzyć oczy", ale nie wiem czy taki zwrot przekonuje, lepiej chyba po prostu poczytać dla poszerzenia własnej wiedzy, póki jeszcze chodzimy po tym świecie - ot szkoda tak umrzeć głupszym, niż choć odrobinę mądrzejszym.

Stary ja sobie jaja robię a Ty odpływasz od tematu. Co nas interesuje Twoje zdanie o KK, to jest temat o wyścigach.  :D

Nie wiem czemu myślałeś że ktoś tu chce czytać Twoje przemyślenia religijne. 

7602ede9d85aa0ebmed.png

logo_phpBB.gif

#1259 and38L

and38L
  • Użytkownik
  • 259 postów
  • SkądŚląsk

Napisano 14 lipiec 2021 - 11:30

Co by szkodziło puścić dzisiaj Majkę na wygranie a za nim Pogacara ?

#1260 artho

artho
  • Użytkownik
  • 2898 postów

Napisano 14 lipiec 2021 - 11:54

Stary ja sobie jaja robię a Ty odpływasz od tematu. Co nas interesuje Twoje zdanie o KK, to jest temat o wyścigach.  :D

Dygresja pączkująca mój drogi ROZMIARze.

Nie wiem czemu myślałeś że ktoś tu chce czytać Twoje przemyślenia religijne. 

Nie ja zacząłem temat, nie wiem jak odpowiedzieć na to stwierdzenie, Twoje przemyślenia też nie są zbyt porywające:

No trudno. 

Dodaj odpowiedź