Codzienny Komentarz Wyścigów Uci
Napisano 02 lipiec 2021 - 19:03
projektowanie wnętrz www.wlodarski.org aranżacje rezydencji i apartamentów
Napisano 02 lipiec 2021 - 19:13
MVDP kolejny raz pokazuje, że dla niego nie ma rzeczy niemożliwych. Lider tdf w ucieczce dnia? żaden problem!
Tradycyjnie pilnowali się z WVA cały dzień. Kapitalnie się to ogląda.
Już krążą żarty, że MVDP będzie musiał zarwać nockę i nauczyć się jeździć po górach
- cauchy i ibanezz lubią to
Napisano 04 lipiec 2021 - 07:30
Świetnie ogląda się etapy z takimi akcjami. Mam nadzieję, że zobaczymy tego jeszcze więcej.
Napisano 05 lipiec 2021 - 08:38
Wycofanie się MVDP po tygodniu z 3 tygodniowego wyścigu podczas gdy dalej jadą nawet poobijani po upadkach zawodnicy. Dziwne to kolarstwo czasem jest. W stylu ubrałem koszulkę to teraz zmykam
Napisano 05 lipiec 2021 - 09:20
Organizator zna plany zawodników i jeśli ma wybierać gwiazda pokroju MVP czy Sagan na tydzień a zawodnik niższej klasy na 3 tygodnie to woli przez tydzień budować show w koło tych zawodników a potem życzyć im powodzenia i pomachać ręką. Pewnie by wolał przez 3 tygodnie mieć wszystkich bohaterów pod ręką a skoro nie można to lepsze to i kasa od sponsorów się będzie zgadzać. Następne 2 tygodnie realizatorzy skupią się na innych bohaterach.Wycofanie się MVDP po tygodniu z 3 tygodniowego wyścigu podczas gdy dalej jadą nawet poobijani po upadkach zawodnicy. Dziwne to kolarstwo czasem jest. W stylu ubrałem koszulkę to teraz zmykam
Zawodnik gwiazdor, który skupia się na mistrzostwach świata czy igrzyskach jasne jest, że te stawia jako cel nr jeden. Skoro Touru nie wygra to dla jego drużyny lepiej jak wystartuje tydzień a potem będą łapać się w ucieczki. Kasa od sponsorów się będzie zgadzać.
Zawodnik jeśli ma możliwość upiec dwie pieczenie na jednym ogniu to je piecze. A jak nawet nie ma ochoty to robi to co drużyna/sponsor karze bo to jego pracodawca.
Ja jako kibic jestem mega zadowolony, że w roku olimpijskim nawet na tydzień przyjeżdża do Francji czołówka światowa a następne dwa tygodnie pokibicuje innym zawodnikom ;-)
Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
- Born Ready lubi to
Napisano 05 lipiec 2021 - 10:32
- ibanezz lubi to
Napisano 05 lipiec 2021 - 10:53
dla mnie to był jasny przekaz
"ok chłopaki, widzicie na co mnie stać w tourze, teraz sorry bawcie się dalej beze mnie, ja spadam na Olimpiadę i XC, a gdy już będę miał złoto i tu i tu to wrócę na Tour za rok i dowiozę koszulkę do Paryża"
- ibanezz lubi to