[2021] Wspólne Zamówienie Ubrań Kolarskich
Posted 11 December 2020 - 15:29
Ja też liczyłem na to, że chociaż jeden model pomarańczowy przejdzie, po 1 etapie było 7 projektów pomarańczowych a do ostatniego nie załapał się żaden . Dla pewności dopytam tylko czy głosy zostały skumulowane wg. kolorów tak jak zapowiadano, bo wychodzi mi że nie...?
Bianchi Oltre XR3 Disc
Accent Freak
Bulls Copperhead 3
Posted 11 December 2020 - 17:42
Albo ja jestem ślepy, albo jeden z projektów w finale to 3/4 pomarańcz.
marvelo
Focus Izalco Race - rower nieelektryczny : Di2, Favero Assioma Duo, Garmin Edge 530, Varia RTL515, ION 200 RT
Posted 11 December 2020 - 17:43
Albo ja jestem ślepy, albo jeden z projektów w finale to 3/4 pomarańcz.
marvelo
Focus Izalco Race - rower nieelektryczny : Di2, Favero Assioma Duo, Garmin Edge 530, Varia RTL515, ION 200 RT
Posted 11 December 2020 - 23:01
[...] Dla pewności dopytam tylko czy głosy zostały skumulowane wg. kolorów tak jak zapowiadano, bo wychodzi mi że nie...?
Tak, w pierwszym etapie 3 kolory były połączone. Wyniki są dostępne - można sprawdzić. Też się trochę zdziwiłem że pomarańcz i błękit nie przeszły do finału.
Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll
Posted 12 December 2020 - 10:38
Problem w tym, że widzę głównie tę 1/4. I to jeszcze w paski
Dokładnie tak, ja ten pomarańcz zauważyłem dopiero po przeczytaniu posta od HarveyDent
Należy do tego dodać, że wypadałoby go zestawić z granatowymi spodenkami, z większości komentarzy wcześniej zamieszczonych wynika natomiast że preferowanym kolorem spodenek jest czarny.
Bianchi Oltre XR3 Disc
Accent Freak
Bulls Copperhead 3
Posted 12 December 2020 - 13:25
Albo awaryjnie zamienić granatowy w koszulce na czarny i wtedy czarne spodenki przejdą. Choć też wolę jak coś pasuje i tutaj granatowe by były lepsze
Koszulka z czarnym u góry jest dla mnie lepsza niż z granatowym. Wycieniowałbym jeszcze biały pasek o połowe
Posted 13 December 2020 - 16:04
Skoro ten pomarancz od LaPassione tak pasuje to moze udezyc do nich o ofertę ?
Nie jest to taki zły pomysł. Zapytać nie zaszkodzi, słyszałem że szyją ubrania całkiem przyzwoite jakościowo.
Albo awaryjnie zamienić granatowy w koszulce na czarny i wtedy czarne spodenki przejdą.
Dokładnie o tym samym pomyślałem. Jeżeli skończy się na polskim producencie to pewnie tak zrobimy.
- piotrkol likes this
Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll