To rzeczywiście "tak se" ale za to ceny całkiem całkiem.
Edit: zakładając, że linia elite pokrywa się np. z Eroe oczywiście. No i jednak informacji mało - np. co to za kamizelki, jakie materiały dokładnie itp. Mam nadzieję, że jednak ogarną kontakt ![]()
Napisano 19 grudzień 2020 - 09:46
Chyba o zmianie jeszcze nie rozmawiamy, bo Quest nie był wybrany. Kwestia co nam zaproponuje Raso i będziemy się zastanawiać.
Przed rokiem chyba było podobnie. Na początku, że Raso coraz gorsze itd, ale jak inni powiedzieli co proponują to nie było się nad czym zastanawiać i poszło Raso
Napisano 19 grudzień 2020 - 10:50
Chyba o zmianie jeszcze nie rozmawiamy, bo Quest nie był wybrany.
HDJ ROCKER PLATE - Platforma pod trenażer
https://rockerplate.pl - Shimano i Continental + Kolarskie motywy dla etui na telefon
Napisano 19 grudzień 2020 - 12:05
Gdyby jednak z jakiegokolwiek powodu odpadły zarówno RASO jak i QUEST to jestem gotów pomóc w realizacji całości projektu w firmie ATAK SPORT w ciągu 1 miesiąca. Cena kompletu (koszulka + spodenki z włoskiej lycry i dobrą wkładką) nie przekroczy w tym przypadku 300 zł.
Bianchi Oltre XR3 Disc
Accent Freak
Bulls Copperhead 3
Napisano 19 grudzień 2020 - 16:35
Mi się nie podoba ten QUEST - podział wkładek na MTB i SZOSA to paranoja
a tak z innej beczki czy RASO ma swoją szwalnię?
I jeszcze na temat RASO - domawiałem sobie u niech 3kpl identyczne jak z tegorocznego zamówienia grupowego.
Zamówienie złożyłem w sierpniu termin realizacji 60dni ....komunikacja mailowa DRAMAT telefoniczna jeszcze ok....jak w połowie listopada zadzwoniłem i zapytałem co z moim zamówieniem bo jak nie mają czasu to kupuje sobie w Santini to w tydzień zrobili mi ciuchy
Napisano 19 grudzień 2020 - 18:30
"Prosić się" żeby dać komuś zarobić. Uwielbiam takie firmy.
Chętnych nie brakuje, roboty mają mnóstwo, więc dyktują warunki. Nie tylko Quest. To samo jest z rowerami. Sprzedawcy to teraz wielkie pany, o rabatach można zapomnieć, a jak nie pasuje to do widzenia. Mam nadzieję, że w końcu się to ukróci, bo sytuacja jest chora.
Król rowerów do niedawna też był wielki cwaniak. Przez covid dostał po dupie i trochę spokorniał. I bardzo dobrze.
W Ataksport bardzo dobrze wygląda ten nowy komplet Gold Edition, ale nie znam ceny.
Napisano 19 grudzień 2020 - 19:24
Jeśli mamy prosić o usługę, za którą płacimy to chyba nie ma co tracić czasu. Tym bardziej, że ciuchy z Questa są mówiąc wprost słabe.
Jeszcze zależy jakie podejście zaprezentuje Raso. Ja osobiście jestem w stanie zaryzykować Atak, jeśli Raso też ma olewcze podejście.
Ale to tylko moje osobiste zdanie, bo mam uczulenie na takie "polaczkowanie"
Napisano 19 grudzień 2020 - 21:45
Spokojnie, dajmy na luz, @Uraz na pewno koresponduje z w/w firmami.
Pokażą swoje cenniki, rabaty , itp, wtedy będziemy "debatować" czy "tu" czy "tam" złożyć zamówienie.
Ile ludzi tyle opinii na temat danej firmy, jedni wolą "marki premium" za milion monet, drudzy wolą kupić taniej i mieć nowy komplet na sezon.
Dajmy koledze jeszcze chwilkę.
Napisano 19 grudzień 2020 - 22:46
Szanujmy się, czy Raso albo Quest to jest jakiś prestiż?
Napisano 19 grudzień 2020 - 23:33
Mnie najbardziej szkoda ze Lapassione nas olalo .20% to nic przy takim zamowieniu i nie ma co czarowac .A szkoda bo firma bardzo profi .Mam na razie 2szt od nich i sa naprawde super.Teraz zamawialem rekawiczki i zamowienie cos utknelo wiec napisalem maila z pytaniem co i jak.Przeprosili ze szal pal maja tera maja i wyslali paczka lotnicza , na drugi dzien mialem ![]()
Na Raso nie glosowalem bo niby mam od nich kilka sztuk ale raczej nastepnych nie kupie,Ostania wtopa przy okazji black friday to koszulka niby do -10 stopni ktora dziala ledwo kolo zera ![]()
Napisano 20 grudzień 2020 - 09:23
Lapassione nas olalo .20% to nic przy takim zamowieniu
Napisano 20 grudzień 2020 - 10:05
Wychodzi na to, że oczekujemy uszycia ciuchów jak najszybciej, do tego jak najtaniej się da, a najlepiej to w ogóle po kosztach, albo nawet z lekką stratą. Do tego chcielibyśmy, żeby firmy jeszcze nam za to dziękowały i w pas się kłaniały.
Jak najszybciej i jak najtaniej, owszem, co w tym złego? Są na szczęście jeszcze firmy które na takich zasadach pracują, oferując jednocześnie ciuchy identycznej jakości jak pozostałe. Jeśli wolisz prosić się u kogoś aby kupić drogo i do tego jeszcze długo poczekać to ja to nazwać? Chyba frajerstwem?
Bianchi Oltre XR3 Disc
Accent Freak
Bulls Copperhead 3
Napisano 20 grudzień 2020 - 10:25
Tylko że za dostarczenie kompletów zespołom mają reklamę na WT, a z tego wypłat nie wypłacą. Kasę mają z normalnych ludzi, a nie z marketingu na Tour de france
Wysłane z mojego ONEPLUS A6013 przy użyciu Tapatalka
Powiem więcej, normalni ludzie,czyli my ten marketing właśnie sponsorują a są i tacy jak widać którzy w tym celu gotowi są wręcz ustawiać się w kolejki ![]()
Bianchi Oltre XR3 Disc
Accent Freak
Bulls Copperhead 3