U mnie również wszystko gra. Dzięki Uraz.
[2021] Wspólne Zamówienie Ubrań Kolarskich
Posted 18 May 2021 - 07:05
Gifta oczywiście nie było. Tegoroczne spodenki premium przez szeroki ściągacz są dłuższe niż w poprzedniej edycji.
Dzięki jeszcze raz Uraz za ogarnięcie tematu
- uraz likes this
marvelo
Focus Izalco Race - rower nieelektryczny : Di2, Favero Assioma Duo, Garmin Edge 530, Varia RTL515, ION 200 RT
Posted 18 May 2021 - 07:50
Wysłane z mojego SM-M515F przy użyciu Tapatalka
Posted 18 May 2021 - 11:07
W zeszłym roku przy uszkodzonych spodenkach przysłali nowe i Kurier zabrał przesyłkę zwrotną i było OK... Faktycznie w tej firmie nie dzieje się chyba najlepiej...
Wysłane z mojego SM-M515F przy użyciu Tapatalka
- wierzba likes this
Posted 18 May 2021 - 11:26
Gdybyś miał problem z wyegzekwowaniem wysyłki na koszt Raso to daj znać, już niech nie przesadzają. Sam fakt że nie ma obiecanych gratisów trochę mnie zdenerwował, szczególnie że sami wyszli z taką propozycją.
- lupus and wierzba like this
Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll
Posted 18 May 2021 - 11:26
Gdybym mogl sie jeszcze zdziwic to bym sie pewnie zdziwil.
Dla kontrastu - ostatnio zauwazylem, ze w miejscu klejenia na bucie w kilku miesciach robi sie jakies zolte przebarwienie (na bialo/szarym).
Napisalem do producetna ze zdjeciami i otrzymalem maila z przeprosinami oraz polecono mi wybrac sobie dowolne buty, ktore beda dostepne w moim rozmiarze na ich stronie. Tego samego dnia paczka z Italii nadana, za 3 dni u mnie. Mowa tutaj o Fizik. Maja gwarancje, ze tak dlugo jak istnieja bede kupowal tylko ich buty.
- EmPe, lupus, wierzba and 2 others like this