U mnie też link nie działa, więc prośba do autora o przedłużenie głosowania z powodu awarii forum.
[2021] Wspólne Zamówienie Ubrań Kolarskich
Posted 16 November 2020 - 19:50
Opinie masz na 8 stronach tego wątku Oferta i cena pewnie jak w latach poprzednich - po wybraniu producenta i wzoru, ale prawdopodobnie taniej nie kupisz nigdzie
P.S. link już działa
- wierzba likes this
marvelo
Focus Izalco Race - rower nieelektryczny : Di2, Favero Assioma Duo, Garmin Edge 530, Varia RTL515, ION 200 RT
Posted 16 November 2020 - 20:27
Opinie masz na 8 stronach tego wątku Oferta i cena pewnie jak w latach poprzednich - po wybraniu producenta i wzoru, ale prawdopodobnie taniej nie kupisz nigdzie
P.S. link już działa
Ciężko porównywać jak osoby zachwalające markę X nie miały nigdy w rękach marki Y. No nic, coś trzeba w takim razie w ciemno wybrać.
Posted 20 November 2020 - 00:06
Wygrał Quest, 2 miejsce Raso, 3 miejsce Martombike. Przy czym różnica między pierwszym i drugim miejscem jest praktycznie zerowa co jest trochę problematyczne.
Brałem pod uwagę tylko głosy osób z listy. Punkty liczyłem w następujący sposób: preferowany producent 10 pkt, alternatywny 5pkt, odrzucony -10pkt.
Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll
Posted 20 November 2020 - 12:59
Ogólnie o zakupach w Raso wiadomo wszystko tak że w najbliższym czasie postaram się dowiedzieć trochę jak sytuacja wygląda w przypadku Questa. Zapytam o ceny, asortyment, możliwość wprowadzania zmian w poszczególnych kompletach i zrobimy jeszcze jedno głosowanie.
@berski osobiście biorę pod uwagę wszystkie głosy ale w oficjalnych wynikach uwzględniam tylko te z listy, zawsze tak robiłem.
Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll
Posted 20 November 2020 - 13:28
@berski przecież to nie niebyły wiążące deklaracje.
marvelo
Focus Izalco Race - rower nieelektryczny : Di2, Favero Assioma Duo, Garmin Edge 530, Varia RTL515, ION 200 RT
Posted 20 November 2020 - 14:31
Ja tam doceniam raso z ostatnich lat. Ich terminy, realizacji itp.
Daj znać co zaoferuje Quest będzie łatwiej porównać konkrety niż same deklaracje.
Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka
HDJ ROCKER PLATE - Platforma pod trenażer
https://rockerplate.pl - Shimano i Continental + Kolarskie motywy dla etui na telefon
Posted 20 November 2020 - 15:03
Na obecnym etapie nie ma. Jak zadeklarujesz taką ilość i finalnie zrezygnujesz to zostaniesz uznany za cepa. Tak po prostu. Normalnie. Jak w życiu.jak nie były w jakikolwiek sposób wiążące to ja jestem zainteresowany zakupem 100 kompletów taka deklaracja też nie ma znaczenia?
Dla jednych dane słowo to jak cyrograf krwią podpisany, a dla drugich słowo g*wno warte.
Są na świecie ludzie, klamki i parapety
Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka
- Jaca911 likes this
marvelo
Posted 20 November 2020 - 15:16
Zamówienia są od lat tak samo prowadzone. Większość traktuje deklaracje poważnie bo dużo się opiera na pewnym zaufaniu.
Na obecnym etapie nie ma. Jak zadeklarujesz taką ilość i finalnie zrezygnujesz to zostaniesz uznany za cepa. Tak po prostu. Normalnie. Jak w życiu.
Dla jednych dane słowo to jak cyrograf krwią podpisany, a dla drugich słowo g*wno warte.
Są na świecie ludzie, klamki i parapety
to teraz pomyśl, jakby to było "trochę" większe forum i 100 ludzi by sobie tak myślało jak ty i bez żadnej odpowiedzialności i wyobraźni by się "deklarowali" a potem rezygnowali to @uraz by został w d...
Więc moim zdaniem jednak "deklaracja zakupu" jest w pewnym stopniu zobowiązująca do zakupu. A ciężko się deklarować do kupowania kota w worku. Pewnie większość ludzi czeka, aż będzie coś więcej wiadomo, a jak próbują wyrazić swój głos, to nie jest brany pod uwagę :/
Posted 20 November 2020 - 15:24
Fakt producent nie jest jednoznacznie wybrany ale zawsze jest to wybór spośród jakościowych marek.
Tak było od lat a to już będzie sam nie pamiętam... 7 albo 8 zamówienie więc nie wiem skąd się bierze nagle zdziwienie taką formą.
Cena w granicach 50% katalogowej za wzór na koszulce wg gustu większości to nie jest jakiś straszny bloker dla 60 zdeklarowanych osób. Tym bardziej że jeszcze wchodzą dodatkowe elementy zazwyczaj czarne i neutralne jak spodenki kamizelki rękawki itp
Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka
HDJ ROCKER PLATE - Platforma pod trenażer
https://rockerplate.pl - Shimano i Continental + Kolarskie motywy dla etui na telefon