Zamówienie - Biała Koszulka, Czarna Koszulka, Kombinezon
Napisano 16 kwiecień 2021 - 12:53
Nie będzie za duża
Moje pierwsze wrażenia naprawdę spoko. Wkładka w spodenkach w tym roku jest mniej mięsista niż w poprzednich latach, zobaczymy jak się będzie na niej siedziało.
Koszulki są z cieniutkiego materiału - ja wybrałem dla siebie rozmiar mocno opinający i prześwituje (zawsze brałem L, a w tym roku poszedłem w M), ale spodziewałem się tego. Będzie za to cudo latem.
Bluza jest naprawdę ciepła, leży dobrze.
Ja jestem usytasy, mam nadzieję, że Wam też się spodobają
Dobra, proszę o wiadomości prywatne z:
Imieniem i Nazwiskiem
numerem telefonu
mailem
numerem paczkomatu
Jak narzeczona pomoże mi z pakowaniem, to może jeszcze dzisiaj coś powysyłam
Napisano 16 kwiecień 2021 - 14:23
- Marcin321, Bzyk, renton i 1 inna osoba lubią to
Napisano 16 kwiecień 2021 - 19:16
Materiał wydaje się w podobie do Gabby, ale to tylko moje domysły, bo ja prawdziwej Gabby nie mam i nie macałem nawet. Na pewno jest dość gruba. W porównaniu do bluzy Santini ocieplanej Thermo Fleece to ta od Verge jest troszkę grubsza. Ta też jest ocieplana i jak ją założyłem to doszedłem od razu do wniosku, że jak wrzucę pod nią koszulkę termiczną z długim rękawem, to w okolicach 3-4 stopni powinno być komfortowo.
Napisano 16 kwiecień 2021 - 19:59
nie ma metki, ale Verge pisze tak:
Męska koszulka kolarska Strike Zima z długim rękawem jest filarem naszej kolekcji i preferowanym wyborem wielu teamów kolarskich. Rozciągliwa i ocieplona tkanina Trentino Imprint™ została apreturowana specjalną hydrofobową powłoką Aqua Zero, co czyni ten produkt bardzo wszechstronnym i funkcjonalnym elementem odzieży zapewniającym dodatkowe zabezpieczenie przed wodą. Spisuje się doskonale w trakcie chłodnych i wilgotnych dni, gdy potrzebujesz dodatkowego ciepła bez poświęcania aerodynamiki i wydajności.
Czterostronnie rozciągliwy materiał pokryty warstwą hydrofobową Aqua Zero, o dobrze ocieplonej, a przy tym miękkiej i komfortowej wewnętrznej warstwie, która zapewnia doskonałą izolację przed chłodem.