Zamówienie - Biała Koszulka, Czarna Koszulka, Kombinezon
Napisano 29 listopad 2021 - 12:43
Możliwe, że ja. Ile wtedy za nie wychodziło?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
215 zł
Wstępnie byłbym chętny na spodenki i biała koszulkę. Jest jakaś opcja przymiarki przed zamówieniem?
Na razie nie mam planów na spodenki. Ale w sumie jak będą chętni, to mogę się podjąć realizacji tematu.
Jest opcja przymiarki, jak najbardziej. Różny asortyment, w różnych rozmiarach. Tylko trzeba wpłacić kaucję i odesłać ciuchy tak w ciągu dwóch dni.
- Bzyk lubi to
Napisano 01 grudzień 2021 - 06:46
Brałbym spodenki i koszulkę, może jeszcze coś.
U mnie rozmiar o jeden większy niż np. Raso czy Martom. Koszulka XXL z Verge leży identycznie jak XL z Martoma.
Edit: Zdecydowanie odradzam zakup rękawiczek Verge. Trudno uwierzyć, że producent takich w sumie fajnych ubranek sprzedaje taki shit. Materiał praktycznie nierozciągliwy, mimo iż udaje lycrę. Po drugim użyciu zaczęły puszczać na szwie, mimo iż są zbyt szerokie i ogólnie źle leżą. Porażka.
Napisano 13 grudzień 2021 - 10:43
184/83 Z tą rozmiarówką w firmach to jest różnie
Krój oczywiście i tylko aero. Przy tych wymiarach to strzelałbym w XL albo XXL, ale może wypowiedzą się inni, bardziej zbliżeni do Twoich wymiarów, którzy brali udział w poprzednim zamówieniu.
Nie brałem udziału w poprzednich ale to moje miary: to je klasyczna góra L
Zgadzam się też z rozmiarówką na stronie no chyba, że lubisz baardzo luźno to XL.
Napisano 14 grudzień 2021 - 20:12
Cześć,
Ja też wstępnie jestem zainteresowany kompletem: koszulka + spodenki.
Pozdrawiam
Napisano 14 grudzień 2021 - 22:34
Przymiarki zorganizujemy, gdy podliczę sumę zainteresowanych. Ja już z rozmiarami nie chcę podpowiadać. Ale rozmiarówka na stronie Verge jest całkiem akuratna. Trzeba się pomierzyć i wybrać. Ja zawsze w sytuacjach na granicy dwóch rozmiarów biorę ten mniejszy.