Jakie stosujecie owijki ?
Napisano 04 kwiecień 2017 - 17:40
Bardzo proszę o pomoc w doborze owijki. Mam czarno-biały Ridley, szosówka. Mój ukochany pierwszy prawdziwy rower.
Do tej pory owijka była biała (z taką go kupiłam), ale teraz to ta białość przeszła w brudność i nie da się tego wyczyścić. Myślałam o białej ponownie lub inny, ale nie mam pomysłu na kolor.
Bardzo proszę o poradę jaki kolor i jaka owijka, by ewentualnie dobrze się czyściła.
Przeczytałam wcześniejsze posty i nadal nie wiem.
#825 Gosc_Bullet_*
Napisano 05 kwiecień 2017 - 09:45
Jak oceniacie owijki PRO Sport Control? Ktoś używa/używał? Pora wymienić lekko podniszczone owijki i zastanawiam się nad czymś, co nie będzie zbyt drogie, ale i szybko się nie zniszczy. Nie chcę jakiś logowanych, stąd zainteresowałem się właśnie tymi.
Napisano 05 kwiecień 2017 - 09:52
Nie jeździłem osobiście, ale paru zaufanych klientów zamówiło. Bardzo sobie chwalą, stosunek cena/jakość podobno trudny do pobicia.
- Born Ready lubi to
A Ty masz już swoje CZARNE ODBLASKI?
Napisano 05 maj 2017 - 12:53
Obecnie mam bontragera (biała na próbę) i jeszcze ok, ale w szosie mam korkowa, zielona owijka cannondale sprzed kilku lat, jest bardzo mięsista, stosunkowo miękka i dobrze się na niej czuje bez rękawiczek czyli tak jak lubię latem. Czy podobna do tej cannondale'a ale właśnie mocno pomarańczowa ktoś robi? W ostateczności zostaje mi bontrager cork
Napisano 05 maj 2017 - 15:12
Miesista, super w utrzymaniu, uzywam od kilku miesiecy zoltej, wczesniej czarne i wzorkowane czarne, nie brudzi sie, bardzo latwe czyszczenie. I do tego solidna.
Wspomnialem o wygladzie...?
https://gzmyu4ma9b-f...Kush-tape-4.jpg
- impa lubi to
Napisano 05 maj 2017 - 17:35
Cena troche mniej ciekawa ale taka owijka przezyje kilka korkowych, nie wspominajac o wygladzie.
Tak wyglada po kilku miesiacach uzytkowania i niewiele jakiegos specjalnego czyszczenia, bo i tez nie bylo czego czyscic zbytnio.
Aaa, i jezdze w wiekszosci w dolnym chwycie.
Napisano 20 maj 2017 - 04:47
Przyłącze się do zachwytów nad owijką supacaz, dla mnie rewelacja, wykonanie, trzymanie, mięsistość, łatwość nawijania, na razie widzę same plusy
...
A jak trzyma się ją bez rękawiczek? Czy nie jest śliska? Pytam, bo czasami lubię pojeździć na "golasa" żeby wyrównać białe łapki .
Napisano 20 czerwiec 2017 - 15:42
Komfortowo tłumi drgania Bontrager Supertack https://www.trekbike...colorCode=blackKupiłem i zabieram się w przyszłym tygodniu (+-30dni) do montażu. Fajna faktura zero poślizgu. Spokojnie można stosować w przełajówce, mtb i na szosie. Kolega założył 3 dni temu. Praktycznie obmacałem na wczorajszym treningu.