Pierwszy Karbon Do 15Tyś
Posted 16 April 2021 - 16:34
kurde szacun
ja bym się nie zdecydował na rower za 20tysi wcześniej na nim nie jeżdżąc, chociaż z pół godziny
Obecny
Tylko budżet trochę inny. Ale nie żałuję. A jak coś myślę, że teraz bym go sprzedał z niezłą przebitką
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
- artho and bonobo like this
Posted 16 April 2021 - 17:57
kurde szacun
ja bym się nie zdecydował na rower za 20tysi wcześniej na nim nie jeżdżąc, chociaż z pół godziny
W moim rozmiarze jestem chyba skazany na takie zakupy rowerów do końca życia. Kiedy ostatnio kupowałem rower, teoretycznie była możliwość przymiarki do Emondy w rozmiarze 60. No, ale ja chciałem 62
Posted 16 April 2021 - 18:52
Za to (prawie) zawsze na rowery w takich rozmiarach są duże rabatyW moim rozmiarze jestem chyba skazany na takie zakupy rowerów do końca życia. Kiedy ostatnio kupowałem rower, teoretycznie była możliwość przymiarki do Emondy w rozmiarze 60. No, ale ja chciałem 62
"Coś za coś"
Posted 16 April 2021 - 19:25
Phi, dostępność roweru ... sporo producentów nawet nie robi ram pod mój rozmiar xD.
Canyon Aeroad CF SLX
Specialized Amira 2014 - sprzedany
Posted 16 April 2021 - 19:25
A przy okazji gratulacje. Miesiąc nie jest źle, może się uda wcześniej. Ja chciałem Aeroada i się nie doczekam, nawet zamówić nie mogę, cena skoczyła...
Jak zamawiałem auto w październiku to miałem datę dostawy połowa kwietnia 😂 Na koniec udało się dostarczyć końcem stycznia, może podobnie będzie z rowerem.
W każdym razie dobry wybór, według mnie, w tej kategorii nic lepszego nie dostaniesz.
Posted 16 April 2021 - 19:59
Ale jak zobaczyłem jak rowery drożeją stwierdziłem ze niema co czekać i zamawiam
https://www.greenbik...021-p-6632.html
Tutaj z cena już przegieli
- artho and bonobo like this