Na początek "real foto " zakupionego pokrowca. Testy wodoszczelności w weekend z powodu braku odpowiedniej ilości wolnego czasu.

W Czym Wozić Telefon?
Napisano 30 wrzesień 2021 - 11:19
Kombinujecie..., na każdy trening biorę jednorazowy woreczek foliowy( w tym wypadku -wielorazowy ) i owijam telefon, jak jest gorsza pogoda to biorę drugi zapasowy, a jak zła pogoda to trzy.
.
I tak od 20 lat. XD
M...
Merida Scultura Disc 6000 - Black Power
Napisano 30 wrzesień 2021 - 12:44
A z foliowymi woreczkami można - sam długo używałem woreczka strunowego z Ikea. Nie lubię jednak produkować plastikowych śmieci.
Niżej wrzucam fotki tego EVOCa. Jest nieprzemakalny, lekki, dobrze chroni telefon i mieści jeszcze banknot, dokument, wizytówkę. Miał jeszcze pasek na rzep, wg producenta do przyczepienia do paska plecaka. Odciąłem to.

Napisano 30 wrzesień 2021 - 15:16
bonobo, dnia 30 Wrze 2021 - 11:44, napisał:
Ja jestem wielkim fanem tego mojego Evoca i polecam go serdecznie każdemu posiadaczowi telefonu wielkości iPhone 12.
A z foliowymi woreczkami można - sam długo używałem woreczka strunowego z Ikea. Nie lubię jednak produkować plastikowych śmieci.
Niżej wrzucam fotki tego EVOCa. Jest nieprzemakalny, lekki, dobrze chroni telefon i mieści jeszcze banknot, dokument, wizytówkę. Miał jeszcze pasek na rzep, wg producenta do przyczepienia do paska plecaka. Odciąłem to.
Szybciej przetworzą te woreczki niż to etui.

Napisano 30 wrzesień 2021 - 15:20
Mylisz się, to jest niesamowicie lekkie (trzymane w dłoni waży mniej niż saszetka żelu energetycznego) i idealnie przylega do telefonu. Produkcja na pewno uwzględnia materiały sztuczne, ale zakładając, że będę używał tego pokrowca kilka lat, chyba bilans plastiku wyjdzie korzystniejszy niż przy użyciu worków / torebek strunowych.
A na technologii przetwarzania tworzyw sztucznych się nie znam, więc nie wiem co szybciej przetworzą i co w ogóle przetworzą.
Napisano 06 listopad 2021 - 11:16
https://www.decathlo...2461?mc=8297581
Mieści się telefon, galaretka/baton i ma osobną kieszonkę na klucz. Faktycznie na rowerze mógłby się sprawdzić.
Ale tak jak było napisane wcześniej, pod kurtką zazwyczaj jest koszulka jakaś i tam wrzucać.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Napisano 26 wrzesień 2022 - 12:09
ja mam takie https://gsm-hurt.pl/...3156217546.htmli jestem mega zadwolony
Dodaj odpowiedź