Jump to content

Photo

Cykloza to (+) czy (-)

57 replies to this topic

#41 maciej1986

maciej1986
  • Użytkownik
  • 3,267 posts
  • SkądPoznań

Posted 19 March 2008 - 18:32

ja mam 240pkt, mnie wystarczy rower wiszący nad łóżkiem:)

#42 sireus

sireus
  • Użytkownik
  • 69 posts
  • SkądOpole

Posted 19 March 2008 - 19:27

No nie jest dobrze,wyszło 347pkt :shock: Przypadek beznadziejny! To teraz już wiem czemu znajomi mówią że mam "korbę" na punkcie roweru :lol:
Ale ja ich nie rozumiem - bo świetnie się z tym czuję :mrgreen:

#43 jesion

jesion
  • Użytkownik
  • 75 posts
  • SkądKruszwica

Posted 19 March 2008 - 20:10

Mi wyszło jak na razie tylko 150 :oops: ale to się w tym roku na pewno zmieni, bo mam za sobą tylko jeden sezon :mrgreen:

#44 Mika

Mika
  • Użytkownik
  • 298 posts
  • SkądGliwice

Posted 20 March 2008 - 08:44

397...

#45 pawella

pawella
  • Użytkownik
  • 39 posts
  • SkądKielce

Posted 20 March 2008 - 09:04

212 ;-)

#46 Gosc_noerror_*

Gosc_noerror_*
  • Gość

Posted 20 March 2008 - 11:51

Właśnie dlatego, że jeszcze nie kupiłeś innych rowerów masz mniej punktów. Jak zamiast telewizora w salonie ustawisz szosówkę i trenażer, wersalkę ustawisz na widelcach amortyzowanych od górala, na przedpokoju zamiast wieszaka zamocujesz "baranka", a w drzwiach klamki Dura Ace, - 500ptk masz murowane :mrgreen:

pozdro horny

Z tym barankiem to jest najlepsze ;-)

a tak wogule to ci to jest:
zrobić OTB

ja mam tylko 271, więc jeszcze nie jestem uzależniony 8-)

Skeeball napisał:

Oto moja deklaracja: Mam na imię Maciej i jeżdżę na rowerze od 25 lat. Wielokrotnie obiecywałem sobie, że następnego dnia po wyczerpującym treningu będę jeździł wolniej/krócej, ale nie udawało mi się dotrzymać moich postanowień

A to dziwne!. JA zawsze jak wracam po wyczerpującym treningu postanawiam sobie że będę jeżdził jeszcze mocniej i dłużej :-P

#47 kr1zje

kr1zje
  • Użytkownik
  • 1,165 posts
  • SkądWarszawa

Posted 20 March 2008 - 11:56

OTB to chyba skrót od over the bar, czyli przelecieć przez kierownicę, w szosie trudne do wykonania, ale w mtb, wystarczy mocny hamulec z przodu i otb nie stanowi problemu, wiem z autopsji

#48 bk

bk
  • Użytkownik
  • 137 posts
  • SkądZawiercie/Kraków

Posted 20 March 2008 - 17:38

OTB to chyba skrót od over the bar, czyli przelecieć przez kierownicę, w szosie trudne do wykonania, ale w mtb, wystarczy mocny hamulec z przodu i otb nie stanowi problemu, wiem z autopsji

Wcale nie tak trudno zrobić na szosie OTB... mi się zdarzyło chyba 3 razy (w tym raz przy 50km/h... w górach na zakręcie wypadłam z drogi i wpadłam do rowu... najlepsze jest to że nic mi się nie stało, nawet koła nie pokrzywiłam :mrgreen: ) :-P

#49 ERDE

ERDE
  • Użytkownik
  • 1,010 posts
  • SkądLublin

Posted 20 March 2008 - 20:06

kumple z pracy/szkoły pytają się dlaczego mam nieopalone dłonie - :mrgreen:
420 pkt. kurde ciężko ze mną

#50 Harnas

Harnas
  • Użytkownik
  • 15 posts
  • SkądZawadzkie (opolskie)

Posted 20 March 2008 - 20:11

396 kurde ciezko ze mna:D dobrze mi z tym MTB lubie, Szose kocham:D troche sie zdziwilem ze taki wysoki wynik wyszedl zaznaczalem tylko to czego doswiadczyklem co robilem robie i taki wynik? hmm widocznie w zyciu duzo doswiadczylem, a mi wiecznie malo;)

#51 sorton

sorton
  • Użytkownik
  • 31 posts
  • SkądWawa

Posted 20 March 2008 - 22:29

228 punktów jestem uzalezniony i dobrze mi z tym,bedąc tamtych wakacji w Holandii stwierdziłem ze caly ich kraj choruje na jednoslady

#52 Skeeball

Skeeball
  • Użytkownik
  • 83 posts
  • SkądPoznań

Posted 21 March 2008 - 09:01

Skeeball napisał:
Cytat:
Oto moja deklaracja: Mam na imię Maciej i jeżdżę na rowerze od 25 lat. Wielokrotnie obiecywałem sobie, że następnego dnia po wyczerpującym treningu będę jeździł wolniej/krócej, ale nie udawało mi się dotrzymać moich postanowień

A to dziwne!. JA zawsze jak wracam po wyczerpującym treningu postanawiam sobie że będę jeżdził jeszcze mocniej i dłużej :-P

Ja sobie takie obietnice składam np. wijąc się z bólu z powodu skurczów po maratonie, nie mogąc zejść po schodach z powodu zakwasów czy następnego dnia po ostrej jeździe w pracy, kiedy z przemęczenia tylko ją pozoruję.

#53 - MC -

- MC -
  • Użytkownik
  • 106 posts
  • SkądMiędzyrzecz

Posted 22 March 2008 - 08:46

u mnie cykloza łagodna tylko 172pkt. :mrgreen:

#54 Basler

Basler
  • Użytkownik
  • 52 posts
  • SkądGrójec

Posted 22 March 2008 - 17:57

332pkt. nie jest źle, ale chorobe zaczynam odczuwać : )

#55 tomacias

tomacias
  • Użytkownik
  • 208 posts
  • Skądopolskie

Posted 24 March 2008 - 22:27

Stan beznadziejny: 407 pkt. :roll:

#56 arcik

arcik
  • Użytkownik
  • 133 posts
  • SkądWielkopolska/Bralin

Posted 24 March 2008 - 23:16

259 :-P No koledzy musimy założyć jakąś poradnie odwykową :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

#57 Gosc_Kaczan_*

Gosc_Kaczan_*
  • Gość

Posted 25 March 2008 - 00:37

mógłby koleś zrobić różne odmiany choroby - szosowa, górska i całkowita - w zależności od odpowiedzi. Powyżej 300 ciężko zrobić wynik, jeżeli jeździ się tylko na szosie.

Cykloza rozwinięta w pełni 368 Przepadłem jak w ciemnym lesie bez latarki i mapy. :lol: :mrgreen: :lol:

Ja miałem troszkę łatwiej z tą ilością roweróf.
Szosófka.
Miejskie MTB na Sorze (do pracy i na wypady na Wa-we).
Tandem (20 cali & 3 biegi; dla pokonywania wielu KM z synkiem).
Mieszczuch Gazela (na zakupy).

IMO wszyscy mamy cyklozę. Bo jak to powiedział ktoś "mądry":
"Normalny człowiek to jeździ rowerem do sklepu po chleb lub po flaszkę"

#58 nick

nick
  • Użytkownik
  • 2,254 posts
  • Skądkrakow

Posted 28 March 2008 - 21:10

jak Wam zycie nie mile, to zapytajcie mojej zony. pozdr

Reply to this topic