Szosowcy POZNAŃ
Started By
Agamemnon88
, 19 mar 2008 13:39
3897 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 24 lipiec 2012 - 14:26
Wybrałem się wczoraj na tą waszą trasę do Obornik a potem do Murowanej z powrotem. Lekko ją zmodyfikowałem: Suchy Las, Kiekrz, Rokietnica, Sobota, Golęczewo, Maniewo, Oborniki, Murowana Goślina, Biedrusko, Morasko, Suchy Las.
W sumie to wyszło 80km bez 300m z czasem 2 godziny i 36 minut, średnia jakieś 31km/h.
Jakoś zawsze w niedzielę mi coś wypadnie i nie mogę się z wami wybrać. Teraz także nie dam rady. Jutro planuje trochę ponad 100km zrobić tą samą trasą z jakimś dodatkami.
W sumie to wyszło 80km bez 300m z czasem 2 godziny i 36 minut, średnia jakieś 31km/h.
Jakoś zawsze w niedzielę mi coś wypadnie i nie mogę się z wami wybrać. Teraz także nie dam rady. Jutro planuje trochę ponad 100km zrobić tą samą trasą z jakimś dodatkami.
Napisano 25 lipiec 2012 - 06:56
Dawidr uważaj na tej hopce, bo mi już dwa razy sarny tam wyskoczyły na samym dole, trzeba mieć oczy dookoła głowy 
pzdr
pzdr
Żeby wygrać trzeba wystartować...
Trzymaj Koło - blog dla PRO amatorów
Wycieczki weekendowe i atrakcje turystyczne
Napisano 26 lipiec 2012 - 09:56
Mnie tym razem nie będzie, pozostaje życzyć przyjemnej jazdy 
pzdr
pzdr
Żeby wygrać trzeba wystartować...
Gosc_Cyborg_*
Napisano 27 lipiec 2012 - 20:29
Kto w niedzielę o 10 bawi się na obornickiem ?
czy wiecej chętnych jest na 9.30 na szpikową trasę ?
Ja będę. Zamiar Obornickie, ale w tak zacnym towarzystwie to będzie dla mnie debiut więc
nie wiem czy nie porywam się z moty.... sorry korbą na słońce :roll:
Napisano 28 lipiec 2012 - 12:49
Bede w ciagu nastepnego tygodnia jedzil w okolicach Nowego Tomysla, poczawszy od niedzieli.
Ktos jest z tych okolic i jest chetny?
Jezeli chodzi o trase na Oborniki to polecam z Kiekrza jechac na Mrowino przez Napachanie. Nowy asfalt przez caly czas, duzo lepiej niz z Kiekrza od razu do Rokietnicy.
Ktos jest z tych okolic i jest chetny?
Jezeli chodzi o trase na Oborniki to polecam z Kiekrza jechac na Mrowino przez Napachanie. Nowy asfalt przez caly czas, duzo lepiej niz z Kiekrza od razu do Rokietnicy.