Szosowcy POZNAŃ
Started By
Agamemnon88
, 19 Mar 2008 13:39
3897 replies to this topic
Posted 15 July 2012 - 15:11
Fajnie było zobaczyć na Rondzie tyle osób z forum 
Generalnie do Biedruska na kreskę dojechaliśmy w 6 osób, więc selekcja była
pzdr
Generalnie do Biedruska na kreskę dojechaliśmy w 6 osób, więc selekcja była
pzdr
Żeby wygrać trzeba wystartować...
Trzymaj Koło - blog dla PRO amatorów
Wycieczki weekendowe i atrakcje turystyczne
Posted 15 July 2012 - 15:40
W takim razie was widziałem. Stałem autem przed kościołem w Suchym Lesie i akurat wypakowywałem dzieciaki z auta, patrze a tu spora grupka kolarzy:)
I tak sobie pomyślałem, że to pewnie wiara z forum. Dużo was tam było
Ktoś jechał z jakimś trackerem odpalonym? Łącznie ile przejechane? Jaki czas? Średnia?
Swoją drogą to muszę sobie w końcu buty kupić bo na razie to na spd'ach mam zamontowane nakładki. Musiałem się wstrzymać bo jakby żona usłyszała kolejny wydatek na rower bo by było źle
I tak sobie pomyślałem, że to pewnie wiara z forum. Dużo was tam było
Ktoś jechał z jakimś trackerem odpalonym? Łącznie ile przejechane? Jaki czas? Średnia?
Swoją drogą to muszę sobie w końcu buty kupić bo na razie to na spd'ach mam zamontowane nakładki. Musiałem się wstrzymać bo jakby żona usłyszała kolejny wydatek na rower bo by było źle
Posted 15 July 2012 - 15:43
Mi z samej ustawki wyszła średnia 38,0 km/h
Żeby wygrać trzeba wystartować...
Gosc_Rzysko_*
Posted 16 July 2012 - 00:04
Mnie wyszła średnia na gliczarowie ponad 10 km/h za co dziękuję serdecznie Winsho !!! Utkwiły mi rady nt. oddychania nosem i swojego tempa i generalnie mogę powiedzieć że od dzisiaj jestem w pełni uświadomionym góralem wycinałem wiarę w dziesiątkach na podjazdach w tym 20 os na gliczarowie z czego 50 ostatnich metrów szczała na wyimaginowaną premię ^^ Pozdrowienia z Górów hehe a na Obornickim zawsze jest ściganie co wy się wczoraj urodziliście, przeżywacie jak by to był wyścig :mrgreen:
Gosc_Rzysko_*
Posted 17 July 2012 - 14:50
Piotr - Gliczarów jest bardziej spopularyzowany niż trudny, myślę że na pewno jest konkretny, ale mnie ogromny problem zrobiły zjazdy 2km za Gliczarowem (Skurcze) i tu jechałem na 110% możliwości... -Pierwszy trening mnie dobił jak na zjeździe jadę i końca zjazdu nie było widać nie mówiąc o powrocie pod te zakichane 21% ;-)
Na wyścigu testowałem bardziej technikę niż się ścigałem-
Teraz muszę odpokutować głupimi docinkami że słaba pozycja na mecie ale przynajmniej wycinałem najszybszych na podjazdach gdzie nikt mi koła nie mógł utrzymać...
-STRzała/SZczała - Po wyścigu, VIP-ie, Termach, Treningu w Zakopanem i "Grubej srace" - przez cały dzień, mało mnie ta literówa-kuwa do tego 1 w nocy - hellow oczy mi się same zamykały :mrgreen: :-P
Maciej - "Tarłem" podium Moser-owi jak dawał autograf dla kumpla 8-)
Na wyścigu testowałem bardziej technikę niż się ścigałem-
Teraz muszę odpokutować głupimi docinkami że słaba pozycja na mecie ale przynajmniej wycinałem najszybszych na podjazdach gdzie nikt mi koła nie mógł utrzymać...
-STRzała/SZczała - Po wyścigu, VIP-ie, Termach, Treningu w Zakopanem i "Grubej srace" - przez cały dzień, mało mnie ta literówa-kuwa do tego 1 w nocy - hellow oczy mi się same zamykały :mrgreen: :-P
Maciej - "Tarłem" podium Moser-owi jak dawał autograf dla kumpla 8-)
Posted 17 July 2012 - 15:21
Trochę się nabijamy ze względu na Twoje zapowiedzi, ale porównując do innych zawodników z forum to wynik naprawdę przyzwoity!!! W wynikach netto jesteś tuż przed xubixem, trenuj z głową, a wyniki napewno przyjdą. Sam siebie bym widział gdzieś w okolicach 700-800 miejsca;p
Dzisiaj o 18 na skrzyżowaniu Dojazd/Wojska Polskiego będę ja i Piotrek, jak ktoś chętny proszę wpadać.
Dzisiaj o 18 na skrzyżowaniu Dojazd/Wojska Polskiego będę ja i Piotrek, jak ktoś chętny proszę wpadać.