Szosowcy POZNAŃ
Posted 13 May 2013 - 07:15
No ich ciałem jeszcze zapytać o tą Kobylnicę bo także chciałem tam wystartować. Mam bardzo blisko ze Swarzędza wiec żal nie pojechać :-) Jakaś stronka? Rejestracja przez internet? Szczegóły?
Gosc_dAb_*
Posted 13 May 2013 - 14:56
Telefonowałem do Pana Romualda Szaja (organizator) - wyscig w Kobylnicy przeniesiony na 20 Lipca.
19 maja 2013 Odwołany ze wzgl na brak zgody Policji na zabezpieczenie drogi w tym dniu.
Taką informację otrzymałem przez telefon - bezpośrednio przekazuję do powszechnej wiadomości.
Przekażcie komu trzeba, by na darmo sie nie fatygował.
Dodam, że kryterium uliczne na Smochowicach w sobotę odbyć ma się bez zmian.
Posted 13 May 2013 - 18:47
To jest to: http://www.osir.pl/i...626-54-mwp-2013 ?
- 16:15 – III etap, kryterium uliczne – dystans 22 km. Trasa w Smochowicach, start przy sklepie rowerowym GIANT na ul. Sianowskiej i dalej ul. Santocka – Trzebiatowska – Trzcianecka – Sianowska
Tylko widzę tam, że wspominają tam o kategoriach młodzik. Każdy może wystartować? Gdzie mogę znaleźć jakieś dodatkowe info na ten temat?
Posted 14 May 2013 - 16:38
20 lipca szosowcy spotykają się na torze samochodowym "Poznań" Memoriał Lecha i Jana Klujów raz Adama Frasińskiego w innym terminie
Planowany na najbliższą niedzielę, 19 maja, Memoriał Lecha i Jana Klujów oraz Adama Frasińskiego, szosowe wyścigi nie tylko mastersów w Kobylnicy, odbędzie się w innym terminie i w innym miejscu - poinformował Wielkopolskie Rowerowanie Tadeusz Kubiak, wiceprezes Poznańskiego Towarzystwa Cyklistów.
– Przepraszam kolegów z szosy za zaistniałą sytuację, ale z uwagi na brak policyjnego zabezpieczenia zmuszeni jesteśmy jako organizatorzy przenieść imprezę na inny termin. Będzie to sobota 20 lipca. Równocześnie zmieniamy jej miejsce: szosowe wyścigi odbędą się w miejscu dobrze znanym kolarzom, czyli na torze samochodowym "Poznań" - podkreślił Tadeusz Kubiak.
Gosc_Patricko_*
Posted 15 May 2013 - 19:54
Skoro Kobylnica odpadła to może to kryterium w Smochowicach :-)
To jest to: http://www.osir.pl/i...626-54-mwp-2013 ?
- 16:15 – III etap, kryterium uliczne – dystans 22 km. Trasa w Smochowicach, start przy sklepie rowerowym GIANT na ul. Sianowskiej i dalej ul. Santocka – Trzebiatowska – Trzcianecka – Sianowska
Tylko widzę tam, że wspominają tam o kategoriach młodzik. Każdy może wystartować? Gdzie mogę znaleźć jakieś dodatkowe info na ten temat?
Niestety nie dla nas ta impreza. "Trochę" za starzy jesteśmy
http://www.osir.pl/i...ig-Pokoju-2013/
Gosc_Rzysko_*
Posted 17 May 2013 - 19:09
Gdzie kurwa jest napisane ile /dystans/ ma kryterium w Smochowicach?!
-Koleś, dziad zasrany, zjechał znajomego przy pytaniu cytuję -"Przepraszam, ile wynosi dystans kryterium, ponieważ na reg. ...[przerwał mu koleś]..." Piejąc chuj wie co, zaatakował go że jakim prawem się pyta i o co mu chodzi skoro regulamin jest na płocie... Kolega ze spokojem próbował wytłumaczyć "kurwa-turalnemu" panu że tak owego zapisu niema na co w odpowiedzi usłyszał "Co mnie to obchodzi że nie pisze" w sumie to "-mamy spierdalać jak się nie podoba!" O.O Myślałem że nas pobije! -Jakieś kurwa kuriozum a ton tak pretensjonalny że kurwa myślałem że się wtrącę w ich dyskusję :-P :mrgreen:
Tak więc idąc tokiem spokoju, grzecznie pytam ile wynosi ten dystans, serdecznych kolegów z serdecznym pozdrowieniem z góry dzięki ;-)
Gosc_Rzysko_*
Posted 17 May 2013 - 19:10
Gdzie kurwa jest napisane ile /dystans/ ma kryterium w Smochowicach?!
-Koleś, dziad zasrany, zjechał znajomego przy pytaniu cytuję -"Przepraszam, ile wynosi dystans kryterium, ponieważ na reg. ...[przerwał mu koleś]..." Piejąc chuj wie co, zaatakował go że jakim prawem się pyta i o co mu chodzi skoro regulamin jest na płocie... Kolega ze spokojem próbował wytłumaczyć "kurwa-turalnemu" panu że tak owego zapisu niema na co w odpowiedzi usłyszał "Co mnie to obchodzi że nie pisze" w sumie to "-mamy spierdalać jak się nie podoba!" O.O Myślałem że nas pobije! -Jakieś kurwa kuriozum a ton tak pretensjonalny że kurwa myślałem że się wtrącę w ich dyskusję :-P :mrgreen:
Tak więc idąc tokiem spokoju, grzecznie pytam ile wynosi ten dystans, serdecznych kolegów z serdecznym pozdrowieniem z góry dzięki ;-)
Posted 17 May 2013 - 20:00
Jeździ ktoś w niedziele z Poznania lub południowych okolic?
Mam zamiar ugryźć taką trasę a wiadomo w grupie raźniej.
Dopiero zaczynam zapuszczać się za miasto, fajnie by było pojeździć z jakimś amatorem co dopiero szosy zaczyna smakować.
Tempo planuje takie, że i na MTB można się śmiało przyłączyć, na pewno powyżej 2 godzin ;-). Jak wyjdzie wycieczka to też dobrze.
Godzina do ustalenia, ale planuje przed 12stą wyjechać.