Szosowcy POZNAŃ
Napisano 04 maj 2013 - 20:09
Ja będę na 90 procent.
Trzymaj Koło - blog dla PRO amatorów
Wycieczki weekendowe i atrakcje turystyczne
Napisano 07 maj 2013 - 18:54
i jeśli nic akurat nie będzie się działo na torze, to cię wpuści bez problemu.
Oficjalnie nie ma treningów kolarskich w tym roku..
Powinienem być w czwartek w okolicy toru, to spiszę kiedy gość pracuje i wkleję.
Napisano 07 maj 2013 - 20:38
A to tak dla wszystkich celem przypomnienia, szczególnie tego, że ze zmian się zchodzi, a nie wyjeżdża na zmianę z ostatniego miejsca w grupie ;-) ... a i jeszcze jedno, czasami jak się jedzie we 3 to też niektórzy jadą na zakładkę... tak żeby przypomnieć, że nie omija się dziru w ostatniej chwili... no i wypadałoby jeszcze je pokazywać, ale tego już chciałem nie poruszać :mrgreen:
Miłego wieczoru :-P
Napisano 12 maj 2013 - 14:06
Dystans jakiś mini około 70km. Dopiero zaczynam, jak wiecie z moich wcześniejszych postów, dlatego chciałbym się sprawdzić (mam nadzieje, po prostu, że nie przyjadę ostatni
Dziękuje Wam bardzo za polecenie trasy na Biedrusko i poligon. Świetny teren, dużo ludzi na rowerach szosowych można spotkać.
Pozdrawiam
Jędrzej
Napisano 12 maj 2013 - 14:56
http://www.bikefun-l...ortal/index.php
Tak przy okazji, czy w tygodniu ktoś będzie kręcił z Ronda Starołęka w godzinach popołudniowych?
Gosc_Rzysko_*
Napisano 12 maj 2013 - 15:50
Gosc_Patricko_*
Napisano 12 maj 2013 - 16:26
25 maja 2013 roku jest wyścig kolarski w Suchym Lesie. Myślę, że warto spróbować.Koledzy, czy moglibyście polecić jakiś maraton rowerowy, tak na pierwszy raz, najlepiej w okolicach Poznania?
Dystans jakiś mini około 70km. Dopiero zaczynam, jak wiecie z moich wcześniejszych postów, dlatego chciałbym się sprawdzić (mam nadzieje, po prostu, że nie przyjadę ostatni.
Dziękuje Wam bardzo za polecenie trasy na Biedrusko i poligon. Świetny teren, dużo ludzi na rowerach szosowych można spotkać.
Pozdrawiam
Jędrzej
http://portal.suchyl...arski&Itemid=61
Gosc_dAb_*
Napisano 12 maj 2013 - 21:45
Obornickie jechało? Starołęka - też pojechaliście ?
osobiscie w ramach oszczednosci wobec sprzętu wolę wskoczyć na trenażer pod dachem.
Ale czy Waszym zdaniem / doświadczeniem - lepiej odpuszczać jazdę w deszczu, czy przeciwnie - jeździć i przygotowywać się na najgorsze ?
patrząc na dzisiejszy etap G d'Italia - warto mieć deszcz (grad!) przećwiczony...
Napisano 13 maj 2013 - 07:12
W Lesznie masz idealny wyścig po zamkniętej trasie z masą uczestników, każdy znajdzie grupę jadącą w odpowiednim dla siebie tempie. No i jest płasko jak stół.
pzdr
Trzymaj Koło - blog dla PRO amatorów
Wycieczki weekendowe i atrakcje turystyczne