Szosowcy POZNAŃ
Posted 01 June 2013 - 20:35
Jak coś jutro startuję o 7:30 sprzed Szkoły Podstawowej na Boranta (Naramowice). Dalej już lecę prosto do Biedruska i potem na Wągrowiec.
Też muszę być przed 12:00 w domu.
Zapraszam chętnych, mimo iż pora wczesna ma być 15 stopni i całkiem fajna pogoda.
pzdr
Trzymaj Koło - blog dla PRO amatorów
Wycieczki weekendowe i atrakcje turystyczne
Posted 02 June 2013 - 10:07
Podsumowując na szybko start, pierwsze dwa okrążenia pogoń za czołówką. Jak zjechaliśmy się z Rafałem to udało nam się sprawniej dogonić czuba. Dalej obijałem się z tyłu licząc na kreskę
Posted 02 June 2013 - 13:11
Najważniejsze, że było mocne przetarcie, bo samemu takiego treningu się nie zrobi:)
Podsumowując na szybko start, pierwsze dwa okrążenia pogoń za czołówką. Jak zjechaliśmy się z Rafałem to udało nam się sprawniej dogonić czuba. Dalej obijałem się z tyłu licząc na kreskęNa kresce za to zacięła mi się klamka i zostałem z 52x15. Szkoda zamieszania z okrążeniami, ale finisz na 11 (zamiast na 10) był całkiem spoko:) Brawo dAbza zwycięstwo:)
Kurcze to się nawet w klasyfikacji "przerzutkowa" na okrążeniach pogubili, aż strach się bać co było w klasyfikacji singe/fix. Ja byłem tylko na start i kilka pierwszych okrążeń jako widz, i widziałem że organizatorów chyba troszkę przerosła sytuacja w której wszyscy się tak bardzo rozjechali, próbowali liczyć każdemu okrążenia ale chyba się nie udało.
Gosc_Rafalek_*
Posted 02 June 2013 - 14:02
No i kryterium night riders zaliczone. Wyniki oszukane, kto byl ten wie. Niesprawiedliwosc nawet tu :-(
Lewacka kurde wizja swiata
Oczywiscie zartuje ale tak sobie juz w lozku pomyslalem nt temat ;D
Tak czy siak, przy nastepnej nocnej kryterce wezmiemy sie we 3 i nie bedzie opcji na problem z miejscami na "pudle"
Posted 02 June 2013 - 23:12
http://www.radello.pl - odżywki Dextro Energy / Honey Stinger / Huma Gel / Nuun, kosmetyki Sportsbalm / Bodyglide - bezpośrednio od dystrybutora/importera
Posted 04 June 2013 - 06:50
Ale największy hardcore dla mnie to: koleś na ostrym kole, z wpinanymi butami i bez kasku - rowerowy dawca organów :mrgreen:
Posted 04 June 2013 - 06:53
dAb - gratulacje! :-)

A Ty masz już swoje CZARNE ODBLASKI?