Szosowcy POZNAŃ
Started By
Agamemnon88
, 19 mar 2008 13:39
3897 odpowiedzi w tym temacie
Gosc_dAb_*
Napisano 04 czerwiec 2013 - 21:11
Czy jutro jest jakieś święto, że wszyscy macie wolne ?
niestety na mnie nie liczcie, arbeit
...
a na torze było elegancko, zjechało się sporo z FTI, kilku młodzików z Tarnowa Podgórnego... ja jednak miałem swój turboPlan: 40 Km time trial, a potem szybka zmiana i okrążenie biegiem... lol
na rowerze wyszła średnia 38,02 , bieg mnie dobił i tak szczęśliwy wróciłem do domu by paść na twarz.
maciek ! i teraz tak jak proponuje klasyk z Kraftwerka... relaxation etc...
pzdr
niestety na mnie nie liczcie, arbeit
...
a na torze było elegancko, zjechało się sporo z FTI, kilku młodzików z Tarnowa Podgórnego... ja jednak miałem swój turboPlan: 40 Km time trial, a potem szybka zmiana i okrążenie biegiem... lol
na rowerze wyszła średnia 38,02 , bieg mnie dobił i tak szczęśliwy wróciłem do domu by paść na twarz.
maciek ! i teraz tak jak proponuje klasyk z Kraftwerka... relaxation etc...
pzdr
Gosc_Rzysko_*
Napisano 05 czerwiec 2013 - 20:14
Jutro, tor poznań jest na... -którą?
-W planach dzisiejsze 100km, ponieważ na torze 38km/h można trzymać jak w zegarku, trening indywidualny, ew. punktualnych (tu biję bardziej do ciebie dab ;-) ) zapraszam na koło albo lewą/prawą stronę :-P
Swoją droga dab, jutro biegasz? -Chętnie bym po dystansie pobiegał po torze, triathlon poznań za dwa miechy jak by nie było... :-/
-W planach dzisiejsze 100km, ponieważ na torze 38km/h można trzymać jak w zegarku, trening indywidualny, ew. punktualnych (tu biję bardziej do ciebie dab ;-) ) zapraszam na koło albo lewą/prawą stronę :-P
Swoją droga dab, jutro biegasz? -Chętnie bym po dystansie pobiegał po torze, triathlon poznań za dwa miechy jak by nie było... :-/
Gosc_dAb_*
Napisano 07 czerwiec 2013 - 14:57
Daromir - daj znać kiedy i dokąd ?
bardzo chętnie się przejadę w długa trasę, ale może jakąś nieodległą pętlę... ?
A to dlatego, że pracuję w sobotę - muszę być maks w promieniu 35km od Poznania (1 godz na dotarcie przed kompa). coś wymyślimy?
bardzo chętnie się przejadę w długa trasę, ale może jakąś nieodległą pętlę... ?
A to dlatego, że pracuję w sobotę - muszę być maks w promieniu 35km od Poznania (1 godz na dotarcie przed kompa). coś wymyślimy?