Szosowcy POZNAŃ
Posted 10 June 2013 - 20:36
Panowie; mam 2 a nawet 3 miejsca w samochodzie dla chętnych z Poznania i okolic, z rowerami rzecz jasna na wyjazd do Świdwina na maraton :
http://www.wodnyrela...hp?readmore=358
wyjazd wcześnie rano ,powrót po maratonie - żadnych noclegów itp., proporcjonalna partycypacja w kosztach paliwa
P.S. Dodam tylko ,że to 2-ga edycja , podobno pierwsza wypadła bardzo OK , do tego niskie wpisowe - równowartość 0,5l wódki gatunkowej czystej ; 20 PLN
Kyniu Rezerwuje 2 miejsce:)
Posted 10 June 2013 - 20:49
Ja mam jedno miejsce zarezerwowane od rana :-)Panowie; mam 2 a nawet 3 miejsca w samochodzie dla chętnych z Poznania i okolic, z rowerami rzecz jasna na wyjazd do Świdwina na maraton :
http://www.wodnyrela...hp?readmore=358
wyjazd wcześnie rano ,powrót po maratonie - żadnych noclegów itp., proporcjonalna partycypacja w kosztach paliwa
P.S. Dodam tylko ,że to 2-ga edycja , podobno pierwsza wypadła bardzo OK , do tego niskie wpisowe - równowartość 0,5l wódki gatunkowej czystej ; 20 PLN
Miałem jechać do Choszczna w ten weekend ale niestety coś mi wypadło więc - Świdwin i tydzień po Gorzów.
Posted 10 June 2013 - 21:11
Przykro mi , ale już rano wszystkie miejsca "poszły" - rzuciłem hasło również w innym temacie nie licząc na zbytnie zainteresowanie , a jednak się pomyliłem.Na chwilę obecną jest komplet.
Posted 10 June 2013 - 21:12
Świdwin i tydzień po Gorzów.
Zaplanuj sobie coś innego 8-) Gorzów odwołany.
Gosc_dAb_*
Posted 10 June 2013 - 22:41
O której ten tor?
Panowie, Zakladam ze tor bedzie tak okolo 18 mozliwy.
Chetnie kogos przewioze, plan mam przygotowac sie na lusowo (tri), jakoś 3 x (4 okrążenia + 1 okrążenie biegiem)... zobaczymy czy noga da radę.
rower średnia ok 40 kph, bieg... whatever...
22 czerwca Świdwin.. ciekawa opcja... pogadam z żoną
Posted 14 June 2013 - 09:16
Czy nie miałby ktoś do pożyczenia stojaka lub trenażera?
Chodzi o to że muszę dopasować sobie wszystkie ustawienia roweru (mam za dużą ramę i muszę to zrobić możliwie dokładnie).
Tak tylko pytam bo czasu mam raczej mało wolne jedynie wieczory i bardzo by mi to ułatwiło sprawę.