Szosowcy POZNAŃ
Started By
Agamemnon88
, 19 Mar 2008 13:39
3897 replies to this topic
Gosc_dAb_*
Posted 25 June 2013 - 14:11
A jest coś takiego faktycznie:)A 06/07/2013 KRZYWIŃ ??
Puchar Polski w Wyścigu Kolarskim po Ziemi Krzywińskie
Krzywiń jest blisko - na to chętnie pojadę, 120 km, czy ktoś chętny ?
Posted 29 June 2013 - 13:08
Jeżeli chodzi o ten Krzywiń. W regulaminie jest napisane:
Każdy zawodnik startuje na własną odpowiedzialność , ma obowiązek być ubezpieczonym , posiadać twardy kask , sprawny rower oraz dowód tożsamości.
Jeżeli chodzi o to ubezpieczenie to chodzi o normalne ubezpieczenie zdrowotne czy jakieś dodatkowe?
Każdy zawodnik startuje na własną odpowiedzialność , ma obowiązek być ubezpieczonym , posiadać twardy kask , sprawny rower oraz dowód tożsamości.
Jeżeli chodzi o to ubezpieczenie to chodzi o normalne ubezpieczenie zdrowotne czy jakieś dodatkowe?
Posted 29 June 2013 - 19:05
www.facebook.com/strato.bike
Posted 30 June 2013 - 18:17
maciej1986, Nie było was dziś chyba co nie ? ;p Masakra pod względem organizacyjnym dzisiaj w Pobiedziskach .... Sędziowie pomimo regulaminu z 81km zrobili 96km , mało tego kategorię m20 , m30 , m40 puścili zupełnie oddzielnie , m30 doszło nas czyli m20 ale to i tak było około 20 osób , straszne ranty szły non stop dużo hopek . Byli mocni z m30 i mocno ciągneli, ja dziś ABAN , strasznie pechowo po wczorajszym 3 miejscu . Na początku 30 min przed startem na rozgrzewce złapałem kapcia i 2,5km ciągnąłem z buta do samochodu ... potem szybka zmiana dętki i odrazu na start , już wtedy wogole nie miałem chęci jechać ... Potem wiadomość na starcie o puszczeniu grup indywidualnie . Start ! Od początku ogień i rany po 50-55km/h piersza runda , druga ,trzecia - schodzę ze zmiany - ostry ogień , chowam się za jednego z zawodników , nagle ktoś przed nami puszcza koło na rancie .... I już wiedziałem że dziś będzie aban . Wszystko się porwało jechały grupki 10-15 osób max , trasa słabo obstawiona o nie najlepszej nawierzchni ... Głowa po wczorajszym już nie ta ... co tu dużo mówić .. cięzko hehe
Posted 30 June 2013 - 18:59
Z trójki Szpików dzisiaj tylko ja planowałem się pojawić, ale ból gardła i nasilające się objawy przekreśliły start. Jednak zdrowie ważniejsze. Generalnie gdyby nie te objawy to spokojnie bym się dzisiaj pojawił.
Wydaje mi się, że podzielili start ze względu na to, że wczoraj na metę wpadł im cały peleton, ciekawi mnie tylko to że wydłużyli dystans.
Co do organizacji to nie skomentuję, wczoraj były podobne jaja co do godziny startu, w okolicy Poznania trzeba się przyzwyczaić do tego typu akcji.
Wydaje mi się, że podzielili start ze względu na to, że wczoraj na metę wpadł im cały peleton, ciekawi mnie tylko to że wydłużyli dystans.
Co do organizacji to nie skomentuję, wczoraj były podobne jaja co do godziny startu, w okolicy Poznania trzeba się przyzwyczaić do tego typu akcji.
Posted 30 June 2013 - 19:12
Wczoraj jakoś jeszcze było . tzn obstawione itp . A dzisiaj kurde słabo , słabo ... Wgl jadę zjazd a tu nagle fura na czołówkę ... wgl Gdybym wjechał sobie w krzaki i troche przykrzaczył , to spokojnie potem mógł bym jeszcze wjechać sobie na trase taki był poniekąd bałagan .
Posted 30 June 2013 - 20:57
Jeżeli chodzi o ten Krzywiń. W regulaminie jest napisane:
Ponawiam swoje pytanie odnośnie wyścigu w Krzywiniu na którym mam zamiar się pojawić :-)
Regulamin jest tu: REGULAMIN