Jak tam obornickie dzisiaj? Ile osób było?
Szosowcy POZNAŃ
Napisano 10 marzec 2014 - 08:02
Szosowcy POZNAŃ.
Czekam na telefon do stawienia się w ŚREMIE do radioterapii . Znów będę obecny w tamtych okolicach i chętny do treningów na rowerze.
Trening traktuję jako sposób na mojego osobistego... muszę mieć dużo zdrowia i siły na walkę z nim i z następnym atakiem.
Jak wiecie lub nie - zaliczyłem właśnie drugi przerzut, drugie odnowienie choroby. Jestem już po operacji a przed radionaświetlaniem.
Z tego względu będe w tamtych okolicach chętny do treningu o każdej możliwej porze dla mnie, w każdy dzień w tygodniu nastawiony na poznanie kolegów z tego forum na wspólnym treningu.
PS. Powstało nowe dziecko LUXTECH'A Fotki już niebawem a owy wytwór to -- EDGE TT.
Gdyby ktoś miał ochotę kontaktu w celu spotkania - mój tel. 606-163-922
Jarek-LT
Napisano 15 marzec 2014 - 19:25
Jutro ktoś chętny do pokręcenia ? Jeżeli tak to będę czekał już tradycyjnie
przy dzwonie na cytadeli, godzina 11:00.
No chyba że będzie burza z piorunami co podobno jest całkiem możliwe.
Nie umawiajcie się z tym panem!!! Raz nie dojechał bo była mgła a raz bo nie dopił porannej kawy. Jutro też nie dojedzie bo ma być wiaterek i deszczyk... Pozdrawiam!
Napisano 15 marzec 2014 - 20:04
Wypraszam sobie kolego Orzeł, dzisiaj byłem o 11:00 tak jak napisałem pomimo silnego wiatru i ogólnej niepogody. Niestety jechałem sam, nikt nie przyjechał. Ok, może to moja wina po nawaliłem poprzednio. A może to wina pogody
. Przyjechałeś chociaż na jedno spotkanie które ogłaszałem żeby tak pisać ?
Tak apropo, nie chodzi o jutro tylko o dzisiaj więc jak masz zamiar jutro przyjechać o 11:00 i później pisać że mnie nie było to już nie mój problem.
Napisano 16 marzec 2014 - 09:41
Ten wątek zaczyna pomału przypominać "fejsbukopodobne" wynurzenia gimnazjalistów , w związku z powyższym zaproponuję Panowie abyście zaczęli się zachowywać jak należy i zakończyli wycieczki personalne w temacie do tego nie przeznaczonym.
Umówcie się na wspólne pokręcenie kilkudziesięciu km po okolicy , spalicie emocje ,potrenujecie i sprawa będzie załatwiona. :-D Pozdrawiam
- dawidr i buzzgrow lubią to
Napisano 17 marzec 2014 - 14:32
Ktoś chętny na kręcenie w tygodniu od około 17? Spokojna trasa 60-70 km, tempo raczej też nie wyścigowe.
Miejsce startu oraz trasa do uzgodnienia. Najlepiej na północ (Oborniki, Murowana, Wargowo itp).
Napisano 19 marzec 2014 - 08:50
W piątek o 6 do tej 9 ktoś jakieś plany ma?
Jeżeli mówisz o 6.00 rano to ja mam plany - chyba, że czwartkowa wizyta u dentysty zakończy się wyrwaniem zęba i będę zmuszony sobie dzień odpuścić :-)
Pisz na priva jakby co i możemy się jakoś zgadać (ruszam ze Swarzędza)
Giant TCR Advanced 2016
Napisano 23 marzec 2014 - 13:03
Dzięki za dzisiejszą ustawkę na Obornickim! W sumie fajna pogoda, fajne tempo.
Szczególnie dziękuję Koledze za użyczenie dętki ![]()
Wracam zaraz po klucze od domu - zostały za Biedruskiem jak zmieniałem gumę, nie pochowałem wszystkiego do kieszeni ![]()
Do zobaczenia w przyszłą niedzielę!
Maciej (czarno-zielono(żółty) Corratec)
Napisano 25 marzec 2014 - 09:02
Wiecie coś czy będą u nas jakieś wyścigi, dla wszystkich, żeby się sprawdzić , albo chociaż przejechać?
Temat był poruszany wiele razy w innych wątkach. Poszperaj znajdziesz tam wiele informacji.
Tu masz cały kalendarz w jednym miejscu na blogu lokalnego wymiatacza Virenque :-)
http://trzymajkolo.b...matorskich.html
- Virenque lubi to
Giant TCR Advanced 2016