Skocz do zawartości

Zdjęcie

Szosowcy POZNAŃ

3897 odpowiedzi w tym temacie

#3601 dawidr

dawidr
  • Użytkownik
  • 516 postów
  • SkądPoznań

Napisano 28 marzec 2014 - 09:47

Ktoś się wybiera w niedziele na ustawkę?

Giant TCR Advanced 2016

#3602 Virenque

Virenque
  • Moderator
  • 1536 postów
  • SkądPoznań

Napisano 28 marzec 2014 - 11:07

Ja będę :) Za tydzień wyścig więc wypada się przepalić.

#3603 dawidr

dawidr
  • Użytkownik
  • 516 postów
  • SkądPoznań

Napisano 28 marzec 2014 - 14:34

Ja też mam się zamiar pojawić aby sprawdzić jak tam forma wygląda na starcie sezonu. Chociaż nie do końca będzie to odpowiedni wyznacznik formy ponieważ:

- w sobotę mój szwagier ma wieczór kawalerski

- na dodatek tego zmienia się czas i godzina snu po kawalerskim mniej  :-)

Będę trochę ograniczony czasowo więc jadę małą pętle, bez Rogoźna jeżeli ktoś w ogóle będzie chciał tam lecieć.

Giant TCR Advanced 2016

#3604 Virenque

Virenque
  • Moderator
  • 1536 postów
  • SkądPoznań

Napisano 28 marzec 2014 - 17:20

Ja też jadę małą pętlę, bo muszę być szybciej w domu, dlatego na ustawce będę już miał w nogach jakieś 50km porannego kręcenia :)

#3605 Nirone7

Nirone7
  • Użytkownik
  • 24 postów
  • SkądPoznań

Napisano 28 marzec 2014 - 18:53

A może ktoś chętny na jutro ? Godzina 11:00 na cytadeli przy dzwonie. Traska około 60-80 km. Propozycja to Szamotuły i spowrotem. Chętnie pojawiłbym sie na Obornickim ale muszę jeszcze troche pokręcić w luźniejszym tempie :).

#3606 Nirone7

Nirone7
  • Użytkownik
  • 24 postów
  • SkądPoznań

Napisano 29 marzec 2014 - 17:46

No to pękło 105 km. :). Szkoda że nikt nie przyjechał, traska w Przecławiu marzenie. Niestety pod koniec brakowało sił ale pracuje nad tym :). Pozdrawiam wszystkich którzy jadą jutro na obornickim, ja odpoczywam ;).

#3607 buzzgrow

buzzgrow
  • Użytkownik
  • 24 postów
  • SkądWałcz

Napisano 30 marzec 2014 - 18:49

Winszuję.

No to pękło 105 km. :). Szkoda że nikt nie przyjechał, traska w Przecławiu marzenie. Niestety pod koniec brakowało sił ale pracuje nad tym :). Pozdrawiam wszystkich którzy jadą jutro na obornickim, ja odpoczywam ;).

#3608 orzeł

orzeł
  • Użytkownik
  • 9 postów

Napisano 04 kwiecień 2014 - 13:10

Witam.Czy jest ktoś chętny w sobotę około godziny 10 na wspólne kręcenie?Trasa i tempo obojętne.

#3609 ROZMIAR

ROZMIAR
  • Użytkownik
  • 3259 postów
  • SkądPoznań

Napisano 12 kwiecień 2014 - 16:52

W tym roku na trasie do Kórnika widuję wyjątkowo dużo grzybów i buraków. ;)

Więcej satysfakcji daje dobra forma niż dobry sprzęt.logo_phpBB.gif<p>

#3610 hofier

hofier
  • Użytkownik
  • 67 postów

Napisano 13 kwiecień 2014 - 09:26

są jakieś regularne ustawki w poznaniu oprócz hetmańskiej i obornickiego? w zeszlym sezonie kilka osób ze swarzędza (polna) też startowalo z tego co pamietam.

#3611 RafalK

RafalK
  • Użytkownik
  • 457 postów
  • SkądPoznań

Napisano 13 kwiecień 2014 - 12:22

są jakieś regularne ustawki w poznaniu oprócz hetmańskiej i obornickiego? w zeszlym sezonie kilka osób ze swarzędza (polna) też startowalo z tego co pamietam.

Jest jeszcze trening spod Novolu w Luboniu.  Umawiamy sie tel. na sobotę lub niedzielę (9.30) Trasy od 80-140km

Kontaktować się na pw. z Cyborgiem

#3612 Maks

Maks
  • Użytkownik
  • 75 postów
  • SkądPoznań

Napisano 15 kwiecień 2014 - 16:31

są jakieś regularne ustawki w poznaniu oprócz hetmańskiej i obornickiego? w zeszłym sezonie kilka osób ze swarzędza (polna) też startowało z tego co pamiętam.

Jak chcesz się podłączyć to zapraszamy My startujemy w okolicach południa w sobotę (Dojazd/Wojska Polskiego).

#3613 emilioni

emilioni
  • Użytkownik
  • 322 postów
  • SkądPoznań

Napisano 15 kwiecień 2014 - 22:46

Widziałem że w przyszły czwartek są kolarskie czwartki na torze Poznań. Czy mogę też tam wystartować? Jak to wyglada?

#3614 dominotrzy

dominotrzy
  • Użytkownik
  • 26 postów
  • SkądPoznań

Napisano 17 kwiecień 2014 - 12:33

ktoś ma ochotę się dołączyć, dzisiaj 16:35 r.Śródka - kierunek Biedrusko (Śródka, naramowicka, morasko, suchy las, poligon - kilka rundek i z powrotem) 60km.

Pisać na pw jak ktoś chętny

#3615 Virenque

Virenque
  • Moderator
  • 1536 postów
  • SkądPoznań

Napisano 17 kwiecień 2014 - 12:39

Na poligon to nie radzę, policja sypie już ostro mandatami... Teraz już tylko w weekendy można.

#3616 dominotrzy

dominotrzy
  • Użytkownik
  • 26 postów
  • SkądPoznań

Napisano 17 kwiecień 2014 - 12:50

Widziałem w zeszłym tygodniu jak ścigali kierowców, pomimo ze jeździłem tam troche do mnie się nie przyczepili. A wczoraj stali koło ruin kościoła, ale z daleka widziałem że jakiegoś rowerzyste tylko zawrócili z powrotem wiec się wycofałem. Mozliwe ze tylko akcja wymierzona w kierowców aut.

#3617 play

play
  • Użytkownik
  • 361 postów
  • Skądpzn

Napisano 17 kwiecień 2014 - 13:43

Może jednak lepiej posłuchaj tego co pisze Virenque, to że raz miałeś szczęście nie znaczy że tak będzie zawsze. Faktem jest to że robią porządek na poligonie i tyle. Podobno związane jest to znowu z jakimiś ćwiczeniami, na dodatek podobno wojsko rezygnuje z pilnowania drogi podczas strzelania więc może naprawdę dla własnego bezpieczeństwa sobie tą drogę w tygodniu odpuścić. 

#3618 dominotrzy

dominotrzy
  • Użytkownik
  • 26 postów
  • SkądPoznań

Napisano 17 kwiecień 2014 - 14:03

no spoko bedzie zmiana trasy az sie tam uspokoi :)

a tak wogole..to z tego co tu piszą apropo jazdy rowerem to grzywna tylko wtedy gdy wyswietlany bedzie napis "stoj ostre strzelanie".
http://www.cswlpozna...l.pl/pl/31.html

#3619 emilioni

emilioni
  • Użytkownik
  • 322 postów
  • SkądPoznań

Napisano 17 kwiecień 2014 - 17:48

No ale ludzie...
Poligon wojskowy, droge udostępniają nam w weekendy a wy pchacie się w tyg gdy mają zajęcia. Może jeszcze przed wjazdem mają każdego informować że ćwiczenia mają i nie zalecają wjazdu...
Można w weekend jeździmy, w tygodniu nie wolno i koniec. Na jaką cholerę kombinować że może mandatu nie dostanę...
  • play lubi to

#3620 Virenque

Virenque
  • Moderator
  • 1536 postów
  • SkądPoznań

Napisano 18 kwiecień 2014 - 06:38

Ja już w tygodniu odpuściłem poligon zupełnie, po rozmowie z miłym panem policjantem wyszło jasno, że do tej pory przymykali oko ale teraz mają jasne wytyczne od komendanta poligonu i koniec kropka. Ja dostałem pouczenie ale już od kilku znajomych wiem, że dostali mandaty.

Na razie kwoty niewielkie ale ustawowo jeśli się nie mylę mogą dowalić nawet 500 zł. Gra nie warta świeczki i tyle...

pzdr

• play lubi to

Dodaj odpowiedź