Szosowcy POZNAŃ
Started By
Agamemnon88
, 19 mar 2008 13:39
3897 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 11 czerwiec 2010 - 07:59
No to Virenque powalcz w Choszcznie!! Jakie plany ma reszta na weekend?? Niedziela Obornickie, a sobota jakieś poligonowe kręcenie??
Powalcze powalcze
Dobrze, że ma spaść temperatura, bo wczoraj na treningu myślałem że odjade
pzdr
Żeby wygrać trzeba wystartować...
Trzymaj Koło - blog dla PRO amatorów
Wycieczki weekendowe i atrakcje turystyczne
Napisano 12 czerwiec 2010 - 22:01
Jeżeli ktoś się wybiera na maraton do Gorzowa i chce startować w jednej grupie to prośba o podanie na prv swoich danych. Jutro robię przelew za wszystkich. Warunek to rejestracja na stronie organizatora. Rozliczamy się na miejscu. ROZMIAR, WinSho, Maniu - o Was wiem ;-)
Napisano 14 czerwiec 2010 - 14:08
Jest ktoś chętny na jutro popołudniu na 100 km ? Zamierzam odwiedzić Rogoźno ? 
pzdr
pzdr
Napisano 20 czerwiec 2010 - 18:41
Ja miałem weekend do dupy, w piątek pokręciłem dwie godzinki z myślą dłuższego kręcenia dnia następnego. W sobotę rodzinka tak zadbała o mój plan dnia, że miałem 3 godziny wolnego porozrzucane od rana do wieczora. No nic myślę niedziela, wstałem dziś wcześnie, a tu (Rybnik) pada... Oczywiście godzinkę przed powrotem do domu padać przestało i szosy przeschły...
Napisano 20 czerwiec 2010 - 22:13
A ja obecnie zajezdzam Karkonosze
wiecej na bikestats...
pzdr
pzdr
Napisano 22 czerwiec 2010 - 06:54
Cześć Pyry 
na forum jestem w miare nowy i z szosa tez nei mam zadnego doswiadczenia, czekam az przyjdzie do mnie moj pierwszy rower szosowy. No ale do rzeczy - na jakas jazde z szanownymi kolegami nie bede sie rzucal bo pewnie pluca wypluje ale prosze o rade gdzie mozna sobie spokojnie poszosowac tak zeby mnie od razu nie rozjechali.
Mieszkam na Piatkowie - czy sa tam jakies fajne trasy wypadowe? Na poczatek mysle jakies nieduze a jak oswoje sie z rowerem to mysle ze 100km to nei bedzie problem (tylko problem z czasem zeby az tyle go znalezc). Prosze o jakies sugestie gdzie warto jechac
Pozdrawiam
na forum jestem w miare nowy i z szosa tez nei mam zadnego doswiadczenia, czekam az przyjdzie do mnie moj pierwszy rower szosowy. No ale do rzeczy - na jakas jazde z szanownymi kolegami nie bede sie rzucal bo pewnie pluca wypluje ale prosze o rade gdzie mozna sobie spokojnie poszosowac tak zeby mnie od razu nie rozjechali.
Mieszkam na Piatkowie - czy sa tam jakies fajne trasy wypadowe? Na poczatek mysle jakies nieduze a jak oswoje sie z rowerem to mysle ze 100km to nei bedzie problem (tylko problem z czasem zeby az tyle go znalezc). Prosze o jakies sugestie gdzie warto jechac
Pozdrawiam
Napisano 22 czerwiec 2010 - 08:11
Pyrą nie jestem ale witam:)
http://www.forumszos...opic.php?t=5712
Przejrzyj sobie ten temat, masz tam pare tras z mapkami gdzie, którędy i jak jechać, na początek mogę polecić tobie trase na biedrusko, dobry asfalt, umiarkowany ruch samochodów, nic tylko jechać , Pozdrawiam i do zobaczenia na trasie:)
http://www.forumszos...opic.php?t=5712
Przejrzyj sobie ten temat, masz tam pare tras z mapkami gdzie, którędy i jak jechać, na początek mogę polecić tobie trase na biedrusko, dobry asfalt, umiarkowany ruch samochodów, nic tylko jechać , Pozdrawiam i do zobaczenia na trasie:)
Napisano 22 czerwiec 2010 - 08:17
Hej!
Skoro mieszkasz na Piątkowie, to masz dobry punkt wypadowy za miasto.
Oto jedna z TRAS.
Tu jest TEMAT dotyczący tras w Wielkopolsce, ale na razie zbyt wiele w nim nie znajdziesz...
Może dorzucę tam jakąś trasę na dniach, choć ja ich za wiele nie znam ciągle kręcąc się po tych samych fyrtlach :mrgreen:
PS. Jak już będziesz miał rower, to może się dołączysz do słynnej już Kolarskiej Drużyny Szpiku? :mrgreen:
Skoro mieszkasz na Piątkowie, to masz dobry punkt wypadowy za miasto.
Oto jedna z TRAS.
Tu jest TEMAT dotyczący tras w Wielkopolsce, ale na razie zbyt wiele w nim nie znajdziesz...
Może dorzucę tam jakąś trasę na dniach, choć ja ich za wiele nie znam ciągle kręcąc się po tych samych fyrtlach :mrgreen:
PS. Jak już będziesz miał rower, to może się dołączysz do słynnej już Kolarskiej Drużyny Szpiku? :mrgreen:
Napisano 22 czerwiec 2010 - 10:43
Dzisija jak tylko odbiore rower od kuriera i wszystko bedzie git
sprobuje przejechac pierwsza trasa z powyzszego watku (lub przynajmniej jej kawalkiem)
Wlsnie tam chcialem przetestowac moja pierwsza szosowke nawet nie widzac temutu.
Dziki za pomoc teraz bede sledzil ten watek;)
Pozdrawiam
sprobuje przejechac pierwsza trasa z powyzszego watku (lub przynajmniej jej kawalkiem)
Wlsnie tam chcialem przetestowac moja pierwsza szosowke nawet nie widzac temutu.
Dziki za pomoc teraz bede sledzil ten watek;)
Pozdrawiam
Napisano 22 czerwiec 2010 - 11:41
Profaner, jeszcze jedna trasa do testowania roweru. Określiłem ja jako pagórkowatą, choć może nieco na wyrost, ale jest tu kilka podjazdów. Więc będzie okazja sprawdzić różne ustawienia przerzutek. Trasę można skrócić, lub wydłużyć dokładając lub zdejmując "kółka" przez Morasko i Suchy Las.