Szosowcy POZNAŃ
Started By
Agamemnon88
, 19 mar 2008 13:39
3897 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 02 czerwiec 2010 - 19:50
Myślę, że można się jutro wybrac w jedyną słuszną stronę czyli południe :mrgreen: Ja pewnie koło 11 się wyrobie. Ktoś jeszcze chętny??
Powoli wracam do normalności ale ogólnie strasznie mnie to choróbsko osłabiło i dlatego muszę poświęcic kilka treningów na tzw. rozjazd.
Powoli wracam do normalności ale ogólnie strasznie mnie to choróbsko osłabiło i dlatego muszę poświęcic kilka treningów na tzw. rozjazd.
Napisano 02 czerwiec 2010 - 20:01
Ja jutro będę jeździł ale niestety popołudniu, bo do 15:00 będę w pracy :/
Zapewne więc pokręcę po poligonie.
Pogoda niestety ma być niezbyt ciekawa...
Zapewne więc pokręcę po poligonie.
Pogoda niestety ma być niezbyt ciekawa...
Żeby wygrać trzeba wystartować...
Trzymaj Koło - blog dla PRO amatorów
Wycieczki weekendowe i atrakcje turystyczne
Napisano 03 czerwiec 2010 - 14:51
Udało się wrócić do domu:D, wyszlo mi 103 km i czas .3h25m, ogólnie to jest póki co mój rekordowy dystans, jak zauważył Borys gdyby nie te 37-38 km/h przez pierwszą część trasy to pewnie bym dłużej wytrzymał wasze tempo:P Ale i tak jestem zadowolony, że przy takich wyjadaczach jak wy całkiem długo dawałem radę. Jeszcze raz dzięki za pomoc i to, że sobie nie pojechaliście po prostu, pozdrawiam
Napisano 03 czerwiec 2010 - 15:13
jaca8200 Wielki szacun dla Ciebie kolego, dzielny byleś a jeśli to Twój pierwszy taki dystans to już w ogóle będzie z Ciebie zawodnik:) Starałeś się trzymac koło ile miałeś sił, ważne, że nie odpuszczałeś. My później ciut ostrzej pojechaliśmy ale wszystko pod kontrolą. Jak na mój pierwszy wypad po chorobie źle nie było chociaż drobne skurcze już pod koniec zaczynały mnie łapac ale to normalne. Mnie wyszło prawie 88km ważne, że pogoda super dopisała. Mam nadzieję, że Wam się "moje" trasy treningowe spodobały :-D
Napisano 03 czerwiec 2010 - 19:12
Ja przez pracę nie mogłem z Wami pokręcić, a szkoda bo widzę że był fajny trening.
W ramach rekompensaty zrobiłem sobie popołudniu 102 km na Poligonie, więc jestem zadowolony
Chociaż samemu walka z tym wiatrem nie była najmilsza :/
pzdr
W ramach rekompensaty zrobiłem sobie popołudniu 102 km na Poligonie, więc jestem zadowolony
Chociaż samemu walka z tym wiatrem nie była najmilsza :/
pzdr
Napisano 04 czerwiec 2010 - 11:04
Może chce ktoś jutro pokręcić w miare lekko i krótko, żeby w niedzielę na Obornickim mieć siły 
Powiedzmy tak 50-60 km ?
pzdr
Powiedzmy tak 50-60 km ?
pzdr