Szosowcy POZNAŃ
Napisano 14 maj 2010 - 10:24
Napisano 14 maj 2010 - 10:53
Jak przejdzie (a mam nadzieję że tak) to przyjadę, ale nic pewnego :/
pzdr
Trzymaj Koło - blog dla PRO amatorów
Wycieczki weekendowe i atrakcje turystyczne
Napisano 19 maj 2010 - 23:07
RzeczPospolita Afrykańska, czyli końcówka lata przed Mistrzostwami Świata: wizyta w turystycznej części Kapsztadu oraz trekking Góry Stołowej + pociągiem przez RPA, czyli 31 godzin bez białej twarzy + skrótem przez Afrykę - główne atrakcje Johannesburga
oraz
Cape Epic od kuchni - wolontariat na najbardziej prestiżowej etapówce MTB świata: amatorzy nogę w nogę w walce z mistrzami i legendami kolarstwa górskiego podczas magicznych 8 dni ścigania w upale i w nadal dzikim terenie prowincji przylądkowej.
Maciej Dudziak
Pokaz odbędzie się w sali C-10, w Centrum Wykładowym Politechniki Poznańskiej nad Wartą.
27.05.2010 r.
godz. 19:30
<p>
Napisano 20 maj 2010 - 20:30
Zbiórka na starołęce, Godzina ? Muszę przed Lesznem jeszcze jakiś mocniejszy trening zaliczyć. Przydało by się jeszcze parę osób na zmiany :-P.
Moje treningi
<p>
Napisano 20 maj 2010 - 20:44
Jutro mam nadzieję, że wyruszę już w trasę, jak będzie wszystko OK to może się zjawię w sobotę na jakiś trening.
A już była całkiem dobra forma, chociaż dla mnie ważniejsze od Leszna jest Choszczno
pzdr
Napisano 20 maj 2010 - 21:42
A wiecie może co za impreza rowerowa będzie w sobote na poligonie w biedrusku ?
Ogladam WTK i ciągle leci komunikat na dole ekranu że PTC zoragnizuje 11 imprez szosowych i pierwsza będzie własnie w najbliższą sobotę. Ale brak szczegółów w tej sprawie i dlatego pytam.
Napisano 20 maj 2010 - 23:08
hejka.
A wiecie może co za impreza rowerowa będzie w sobote na poligonie w biedrusku ?
Ogladam WTK i ciągle leci komunikat na dole ekranu że PTC zoragnizuje 11 imprez szosowych i pierwsza będzie własnie w najbliższą sobotę. Ale brak szczegółów w tej sprawie i dlatego pytam.
Z tego co się orientuję w sobotę jest czasówka na Poligonie, a w niedzielę wyścig w Suchym Lesie.
pzdr
Napisano 21 maj 2010 - 07:07
Ja niestety w sobotę się nie zjawię. Jeśli ktoś chce to w przyszłym tygodniu jakiś średni dystans w lekkim tempie mam zamiar przejechać, więc zapraszam. Termin do dogadania.
Pozdrawiam
Za tydzień jest już Leszno myślałem, że jedziesz z nami??
Odnośnie sobotniego treningu to mnie pasuje około 11, 12. Tempo do uzgodnienia...byle nie było tak jak w zeszłym tygodniu, że pojechałem góralem bo miało być spokojnie a jak było niektórzy wiedzą...
Napisano 21 maj 2010 - 08:39
Z tego co się orientuję w sobotę jest czasówka na Poligonie, a w niedzielę wyścig w Suchym Lesie.
pzdr
Virenque > Dzięki !!
A nie wiecie może gdzie w sieci są jakieś szczegóły na ten temat? chętnie bym sie przejechał popatrzeć a nie wiem nawet o której to sie zaczyna, z której strony poligonu wjechac itp.
Napisano 21 maj 2010 - 08:47
Oczywiście, że jadę z wami. Kalendarz w głowie odmówił mi posłuszeństwaJa niestety w sobotę się nie zjawię. Jeśli ktoś chce to w przyszłym tygodniu jakiś średni dystans w lekkim tempie mam zamiar przejechać, więc zapraszam. Termin do dogadania.
Pozdrawiam
Za tydzień jest już Leszno myślałem, że jedziesz z nami??
Odnośnie sobotniego treningu to mnie pasuje około 11, 12. Tempo do uzgodnienia...byle nie było tak jak w zeszłym tygodniu, że pojechałem góralem bo miało być spokojnie a jak było niektórzy wiedzą...