Skocz do zawartości

Zdjęcie

Szosowcy POZNAŃ

3897 odpowiedzi w tym temacie

#541 BorysCh1

BorysCh1
  • Użytkownik
  • 284 postów
  • SkądLuboń

Napisano 13 maj 2010 - 20:13

Będę o 11 z fifnem w sobotę na rondzie Starołęka. Jak Wam pasuje to można sie spotkać. Tempo spokojne...

#542 maciej1986

maciej1986
  • Użytkownik
  • 3267 postów
  • SkądPoznań

Napisano 13 maj 2010 - 20:18

Mnie pasuje, chętnie wpadnę, jak tam reszta??

#543 WinSho

WinSho
  • Użytkownik
  • 295 postów
  • SkądWLKP

Napisano 14 maj 2010 - 10:24

Witajcie. Ja też postaram się zjawić choć to jest uzależnione od kliku czynników (przejściowo nie mam roweru jednak dziś powinien już dotrzeć do mnie). jeśli się wyrobię to dojadę na Starołękę a jak nie zdążę to jak zwykle spotkamy się gdzieś na trasie Rogalinek - Starołęka. Pozdrawiam

#544 Virenque

Virenque
  • Moderator
  • 1536 postów
  • SkądPoznań

Napisano 14 maj 2010 - 10:53

Ja się miałem pojawić ale obudziłem się dziś z mocnym bólem gardła :/
Jak przejdzie (a mam nadzieję że tak) to przyjadę, ale nic pewnego :/

pzdr

#545 maciej1986

maciej1986
  • Użytkownik
  • 3267 postów
  • SkądPoznań

Napisano 14 maj 2010 - 21:31

Zobaczymy jak jutro pogoda nas dopieści, jak będzie się zanosiło na deszcz to mogę się nie pojawić, tak więc nie czekajcie. Jak będę to o 10.50, południowo-zachodni narożnik ronda.

#546 ROZMIAR

ROZMIAR
  • Użytkownik
  • 3262 postów
  • SkądPoznań

Napisano 19 maj 2010 - 22:46

Na razie sobota wygląda obiecująco kto chętny na trening :?:
Więcej satysfakcji daje dobra forma niż dobry sprzęt.logo_phpBB.gif<p>

#547 ROZMIAR

ROZMIAR
  • Użytkownik
  • 3262 postów
  • SkądPoznań

Napisano 19 maj 2010 - 23:07

Pokaz slajdów "RPA & Cape Epic"

RzeczPospolita Afrykańska, czyli końcówka lata przed Mistrzostwami Świata: wizyta w turystycznej części Kapsztadu oraz trekking Góry Stołowej + pociągiem przez RPA, czyli 31 godzin bez białej twarzy + skrótem przez Afrykę - główne atrakcje Johannesburga

oraz

Cape Epic od kuchni - wolontariat na najbardziej prestiżowej etapówce MTB świata: amatorzy nogę w nogę w walce z mistrzami i legendami kolarstwa górskiego podczas magicznych 8 dni ścigania w upale i w nadal dzikim terenie prowincji przylądkowej.

Maciej Dudziak
Pokaz odbędzie się w sali C-10, w Centrum Wykładowym Politechniki Poznańskiej nad Wartą.
27.05.2010 r.
godz. 19:30

#548 irimi

irimi
  • Użytkownik
  • 839 postów
  • Skądże znowu?

Napisano 20 maj 2010 - 10:10

Ekstra, ale niestety w tym czasie będę już na Bemowie zagrzewał do boju AC/DC :evil: :mrgreen:

#549 WinSho

WinSho
  • Użytkownik
  • 295 postów
  • SkądWLKP

Napisano 20 maj 2010 - 12:53

Rozmiar ja się chętnie w sobotę na trening wybiorę jak tylko pogoda i zdrowie (coś mnie męczy przeziębienie i ból gardła) pozwoli. Miałem szlifować formę na maraton w Lesznie u tu się okazuje, że w maju nie zrobiłem nawet w połowie zakładanego planu...

#550 fifin

fifin
  • Użytkownik
  • 25 postów
  • SkądPoznań

Napisano 20 maj 2010 - 18:53

maju nie zrobiłem nawet w połowie zakładanego planu...

Nie martw się, ja wyglądam podobnie ;) Niestety pogoda nie rozpieszcza;/

#551 jaca8200

jaca8200
  • Użytkownik
  • 32 postów
  • SkądPoznań

Napisano 20 maj 2010 - 20:19

Ja w sobotę bardzo chetnie mam teraz 10 dni wolnego od pracy:P Preferowałbym, dłuższy dystans tempem średnim, w Gorzowie 170 jadę muszę więc zacząć jeździć dłuższe dystanse aniżeli 40-60 km:) pozdro

#552 ROZMIAR

ROZMIAR
  • Użytkownik
  • 3262 postów
  • SkądPoznań

Napisano 20 maj 2010 - 20:30

W sobotę to pojedziemy żwawszym tempem, a spokojniejszym to w niedzielę jakąś może 100 moze więcej, ale powoli.
Zbiórka na starołęce, Godzina ? Muszę przed Lesznem jeszcze jakiś mocniejszy trening zaliczyć. Przydało by się jeszcze parę osób na zmiany :-P.
Moje treningi :lol: ostatnio byłem nawet na antybiotykach, ale już się zbieram.

#553 BorysCh1

BorysCh1
  • Użytkownik
  • 284 postów
  • SkądLuboń

Napisano 20 maj 2010 - 20:40

Z chęcią bym się z Wami przejechał, ale jadę na maraton do Gryfic.... Zobaczymy się więc dopiero w Lesznie. Pozdro

#554 Virenque

Virenque
  • Moderator
  • 1536 postów
  • SkądPoznań

Napisano 20 maj 2010 - 20:44

Widzę, że prawie wszyscy podłapali jakieś choróbska... Ja straciłem tydzień na mocne przeziębienie, dziś pierwszy raz usiadłem na trenażer, bo jeszcze resztki kataru pozostały.
Jutro mam nadzieję, że wyruszę już w trasę, jak będzie wszystko OK to może się zjawię w sobotę na jakiś trening.
A już była całkiem dobra forma, chociaż dla mnie ważniejsze od Leszna jest Choszczno :)
pzdr

#555 xArEs

xArEs
  • Użytkownik
  • 43 postów
  • SkądPoznań

Napisano 20 maj 2010 - 21:42

hejka.
A wiecie może co za impreza rowerowa będzie w sobote na poligonie w biedrusku ?
Ogladam WTK i ciągle leci komunikat na dole ekranu że PTC zoragnizuje 11 imprez szosowych i pierwsza będzie własnie w najbliższą sobotę. Ale brak szczegółów w tej sprawie i dlatego pytam.

#556 fifin

fifin
  • Użytkownik
  • 25 postów
  • SkądPoznań

Napisano 20 maj 2010 - 22:24

Ja niestety w sobotę się nie zjawię. Jeśli ktoś chce to w przyszłym tygodniu jakiś średni dystans w lekkim tempie mam zamiar przejechać, więc zapraszam. Termin do dogadania.
Pozdrawiam

#557 Virenque

Virenque
  • Moderator
  • 1536 postów
  • SkądPoznań

Napisano 20 maj 2010 - 23:08

hejka.
A wiecie może co za impreza rowerowa będzie w sobote na poligonie w biedrusku ?
Ogladam WTK i ciągle leci komunikat na dole ekranu że PTC zoragnizuje 11 imprez szosowych i pierwsza będzie własnie w najbliższą sobotę. Ale brak szczegółów w tej sprawie i dlatego pytam.

Z tego co się orientuję w sobotę jest czasówka na Poligonie, a w niedzielę wyścig w Suchym Lesie.

pzdr

#558 WinSho

WinSho
  • Użytkownik
  • 295 postów
  • SkądWLKP

Napisano 21 maj 2010 - 07:07

Ja niestety w sobotę się nie zjawię. Jeśli ktoś chce to w przyszłym tygodniu jakiś średni dystans w lekkim tempie mam zamiar przejechać, więc zapraszam. Termin do dogadania.
Pozdrawiam

Za tydzień jest już Leszno myślałem, że jedziesz z nami??

Odnośnie sobotniego treningu to mnie pasuje około 11, 12. Tempo do uzgodnienia...byle nie było tak jak w zeszłym tygodniu, że pojechałem góralem bo miało być spokojnie a jak było niektórzy wiedzą...

#559 xArEs

xArEs
  • Użytkownik
  • 43 postów
  • SkądPoznań

Napisano 21 maj 2010 - 08:39

Z tego co się orientuję w sobotę jest czasówka na Poligonie, a w niedzielę wyścig w Suchym Lesie.
pzdr

Virenque > Dzięki !!
A nie wiecie może gdzie w sieci są jakieś szczegóły na ten temat? chętnie bym sie przejechał popatrzeć a nie wiem nawet o której to sie zaczyna, z której strony poligonu wjechac itp.

#560 fifin

fifin
  • Użytkownik
  • 25 postów
  • SkądPoznań

Napisano 21 maj 2010 - 08:47

Pozdrawiam

Za tydzień jest już Leszno myślałem, że jedziesz z nami??

Odnośnie sobotniego treningu to mnie pasuje około 11, 12. Tempo do uzgodnienia...byle nie było tak jak w zeszłym tygodniu, że pojechałem góralem bo miało być spokojnie a jak było niektórzy wiedzą...

Oczywiście, że jadę z wami. Kalendarz w głowie odmówił mi posłuszeństwa ;)

Dodaj odpowiedź