Szosowcy POZNAŃ
Started By
Agamemnon88
, 19 mar 2008 13:39
3897 odpowiedzi w tym temacie
Gosc_Rzysko_*
Napisano 19 lipiec 2011 - 13:30
no jak rozmawiałem z jednym znajomym to oznajmił że podczas 5 godzinnego treningu jedzie na pulsie nie przekraczającym 120 bitów mało tego ja myslałem ze prokuksy maja pulsy rzędu 190 najlepsi 180 na etapie a tu prosze - moc do ~300 / puls do ~115 / dla predkości 76km/h :shock: :!: :!:
Napisano 19 lipiec 2011 - 21:02
A w jakiej części miasta mieszkasz bo to bedzie duze ułatwienie. Ja na przykład jeżdżę z centrum przez golęcin, strzeszyn, rokietnice, sobote, kawałek obornicką potem albo na poligon radojewo naramowice do poznania czasem pokrece na poligonie albo z obornickiej na złotkowo i znów prze strzeszyn i to jest z centrum ok 45 km.
www.facebook.com/strato.bike
Napisano 20 lipiec 2011 - 08:25
Hej,
Dopiero rozpoczynam przygodę z szosowymi szlakami - do tej pory MTB - Pytanie o Wasze ulubione trasy, ewentualnie wspólne wyprawy - poziom: beginner
....witam....ja zamieszkuje Rataje, więc przeważnie ruszam z ronda Starołęka na południe i jade sobie na takie trasy :
Poznań RTE - Babki - Rogalinek - Puszczykowo - Wiry - Poznań RTE - odl. ok. 50 km, albo
Poznań RTE - Czapury - Rogalinek - Kórnik - Poznań RTE - odl. ok. 54 km oczywiście trasy do dużej modyfikacji i ja osobiście jadę przez WPN .... dość małe natężenie ruchu samochodowego .........a w ostatnia sobotę z Rogalinka pojechałem na Świątniki - Trzykolne Młyny - Niesłabin - Zbrudzewo pod Śremem i w tył zwrot i powrót przez Mieczewo i Kórnik ... trasa wyszła 88 km...........