Szosowcy POZNAŃ
Started By
Agamemnon88
, 19 mar 2008 13:39
3897 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 26 lipiec 2011 - 11:37
Ja niestety odpadam, bo będę się ścigał w Tatrach 
pzdr
pzdr
Żeby wygrać trzeba wystartować...
Trzymaj Koło - blog dla PRO amatorów
Wycieczki weekendowe i atrakcje turystyczne
Trzymaj Koło - blog dla PRO amatorów
Wycieczki weekendowe i atrakcje turystyczne
Gosc_Rzysko_*
Napisano 26 lipiec 2011 - 15:35
Kicin jest w Poznaniu czy w Czerwonaku - proszę wskazówka ... .
To jest tak samo jak mówisz "jestem na 23Lutego" a dzielnica sie nazywa Stare Miasto i zaczynasz sie spierać - nie! nigdy nie byłem na Starym Mieście jestem na 23Lutego ! xD
:mrgreen:
A żeby cie dobić powiem ci że byliśmy w Mosinie gdyż Wiórek, Czapury, Rogalinek itd. należą do Mosiny... :roll: chociaż tu akurat mowie że cały czas, do lasku, jestem w poznaniu ale kij ze szczegółem :mrgreen:
To jest tak samo jak mówisz "jestem na 23Lutego" a dzielnica sie nazywa Stare Miasto i zaczynasz sie spierać - nie! nigdy nie byłem na Starym Mieście jestem na 23Lutego ! xD
A żeby cie dobić powiem ci że byliśmy w Mosinie gdyż Wiórek, Czapury, Rogalinek itd. należą do Mosiny... :roll: chociaż tu akurat mowie że cały czas, do lasku, jestem w poznaniu ale kij ze szczegółem :mrgreen:
Napisano 26 lipiec 2011 - 16:26
Eh... jak już to nic nie należy do Mosiny tylko do Gminy Mosina i są to osobne wsie.
Podobnie jest z resztą z Gminą Czerwonak i wsią Kicin, czyli Powiatem poznańskim i Województwem wielkopolskim.
ah ta geografia..... dobrze że obowiązkowa na maturze nie jest :mrgreen:
Kto dziś na tor ?
Podobnie jest z resztą z Gminą Czerwonak i wsią Kicin, czyli Powiatem poznańskim i Województwem wielkopolskim.
ah ta geografia..... dobrze że obowiązkowa na maturze nie jest :mrgreen:
Kto dziś na tor ?
www.facebook.com/strato.bike